Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Dell Venue 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
schawo
titán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Használtan a Metz is van olcsóbban. Szóval az Olympus általában dupla áron van, mint a Metz. És a 24-es mérete egy ilyen kis rendszeren elég komoly előny lehet, ha nincsenek nagy igények.
Én nagy Metzet használok, 48-ast, 30-ért vettem használtan, az már tényleg minden létező extrát tud, beleértve a HSS-t, a teljes távvezérlést és a fény előnézetet is. Cserébe még nagyobb behemót
-
immi77
tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Még hezitálok a vakun egy sort. Az FL-36R jobbnak tűnik, szerencsére egyik sem túl nagy a PL-5-re ránézésre. Elkezdem a vadászatot a használtpiacon.
METZ 24-es 18 újonnan, nem tudom használtan még nem láttam, csak a nagyobb testvéreit, de ha lehet elkerülném, hogy behemótot csináljak egy kis milcből.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4K Gamer PC //Számítógép // Ryzen 7 9850X3D // 5070Ti // Számla + Több év garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4662, 90% AKKSI
- Eredeti DELL 330W töltők (ADP-330AB D)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell Latitude 5520,15.6",FHD, i5-1145G7,16GB DDR4,256GB,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

persze minden attól függ mekkora a keret...