Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
Igen, a rajzokat szimplán le kellett volna menteniük.

Jópár évre megint elégedett lenne a júzer (legalábbis én
), ha nem csinálnak mást, csak sarki evf, billenthető lcd és GH1 (esetleg 2) szenzor.Aztán lehet, hogy ilyen váz sose lesz, mert azzal talán alátennének a G3 típusú vonalnak?
-
nord_
veterán
Lehet, hogy ennyire lassacskán adagolnak minden újat... Legalábbis remélem, mert ebben lenne valami előremutató a szimpla hülyeséggel szemben.

Kiéhezett tulajok megveszik az X-et, aztán ha fél év múlva jön az igazi ütős nagyágyú, akkor azt meg főleg megveszik. A Pana meg duplán jól jár, legalábbis pénzügyileg.
-
FEDman
addikt
Annyira torz nagylátós képek ezek, hogy az arányokat ebből szerintem még nagyon nehéz lenne megítélni. A fogásával viszont szerintem nem lesznek gondok. Legalábbis én szerettem már GF1-ét is, ez meg annál picit mégjobbnak tűnik.
Persze nekünk kicsit csalódás ez a váz, mert már hatalmasak az elvárásaink, de amúgy a Nikon 1-re nem egy rossz válasz. Komolyabb váz, jobb szenzor és ráadásul kit obival még laposabb is.

Az meg megint más kérdés, hogy mi már jó ideje nem ezt várjuk.
Viszont nem rég meglepődve olvastam, hogy a két fényerős Pana zoom obi állítólag már januárban érkezik. Na az nem lenne rossz, pláne ha érkezik alájuk egy ehhez méltó váz is.
Mint ahogy a GX1 is mintha elsősorban a kicsi zoom palacsinta alá készült volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest