Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Schanyee
üzenetére
Nos, én ezt úgy zártam rövidre, hogy besétáltam egy boltba (digitcam) és épp a G3+20-as fix volt nálam. Kértem, ajánljanak egy kicsi tatyót. Elém nyomtak egy handicam jellegű kicsi kamerához tervezett öv/naykba akasztható tákát, épp mint a szettem. Megvettem (~5 k körül volt), Bele fér még 45-ös fix-es partiban is, (meg persze minde kisebbel, azaz 17-es, 14-es fixek, ill. összecsukható zoom alap obik). sajnos neve, típusa nincs neki, legfeljebb lefotózni tudom neked...
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Schanyee
üzenetére
A csak öv nem jó. Kifordul és idétlenül húzza az egyik oldalt lefele. Egy egyszerű case logic táskát használok hasonló célra. (Választásnál vittem magammal a gépet obival és ebbe fért bele úgy, hogy pont jó legyen.)
A lényeg, hogy a hátizsák mindkét vállpántján átfűztem a fotós táska vállpántját rövidre állítva, ez tartja a gép súlyát. A hátizsák övpántja pedig a fotós táska övbújtatóján van átfűzve, az meg megakadályozza, hogy előrehajolásnál lengjen az egész cumó. Az oldalzsebekben elfér a tartalék akku, lenspen, memóriakártya. Többre meg egy átlag kiránduláson nincs is szükség. -
Studi
veterán
válasz
Schanyee
üzenetére
Kukkold meg a hirdetésben szereplő két típust. Kicsit lehet, hogy nagyobbak, mint a G3 + 20mm, de legalább egy alapzoommal is kényelmesen belefér a váz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 128SSD + 500HDD
- Dell Wyse 5470,14",FHD, N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest