- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
válasz
Oly-Service #100834 üzenetére
Amúgy ha már így benne vagyunk a témában, a decenter javítása mennyi idő lehet?
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
Oly-Service #100834 üzenetére
Ez egy nagyon hasznos információ, ugyanis ez a sorszáma. Köszönöm! Akkor ez egy új. A garit nem tudom honnan hozta az eladó, a kezében volt már, utólag rakta bele a dobozba, de az is lehet, hogy menet közben amit még nem láttam bontotta ki és vette elő a dobozból, ezt nem láttam. De nektek elhiszem, hogy ez úgy, hisz ti látjátok, melyik termék hová kerül.
Meg fogom tesztelni állványról is és ott lesz a makulátlan 9-18 is, tehát gép hiba, tesztelési módszer hiba biztosan nem lesz. Kiderül a napokban. Érzésre amiket kézből lőttem (kb. 12 kép 8mm-en), a jobb alsó sarka taknyol szegénykének, de lehet csak rosszul tartottam stb. stb. Majd az állványos teszt, direkt 9-18-al való összehasonlítás után jobban kiderül.
Az biztos, hogy amíg a 25/1.8-el 50 ezerért elszórakoztam, mert ár/érték arányt nézve bőven megérte, addig egy 300+ ezres PRO-val nem fogok, viszont az is biztos, hogy kell egy ilyen objektív, mert jó az átfogás, nagyon szép színek jöttek át, kontrasztos is a kép és egyébként iszonyat éles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest