Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szulita
tag
Nézegettem én is a depis képeket nagytotálban. Nem gondoltam volna, h ilyen döbbenetes a különbség. Milyen jó a tudatlanság
. Mostantól nagyon bosszant, h mennyivel jobb is lehet(ne) a végeredmény.
Érdekes viszont, h a PL2 annyival nem jobb a GF1-nél, h (nekem) érdemes legyen cserélni emiatt; pedig nagyon rá voltam izgulva. Egyértelműen jobb, az nem vitás, de igazi minőségi ugrást a GH2 jelent (legalábbis amit láttam, az alapján). -
Szulita
tag
Nézegettem én is közben a GF1/GH1/E-PL2/D7000 összehasonlítását. Kár volt
Kicsit elszomorító látni, mennyivel jobbak a GF1-nél, még az Oly is. ISO 1000 fölé már én is csak fogcsikorgatva merem tekerni, ha nagyon muszáj. Jól hangzik ez az ISO 2000 (sőt, 3200-on nézegettem őket, és még az is egész tűrhető a GF1 800-hoz képest). -
Szulita
tag
-
Szulita
tag
Kipróbálom én is , eddig eszembe sem jutott. Viszont kicsit félkarúnak érzem az ilyet, mert egyrészt a színeket nem tudom visszatenni, ha mégis kellenek, másrészt biztos többet lehet állítani akármelyik szgépes programban, ha FF-re konvertálok, mint amit a gyári moci tud. Ráadásul RAW-ban. Vagy nem jól gondolom?
-
hegyimorc
senior tag
Na most komolyan, érdekel az téged, hogy mit csinál a "júzerek" 90%-a? :-) (Főleg, amikor saját célra, saját pénzből vásárolsz.) Engem nem.
Volt több halszemobim és rektlineáris ultranagylátóm is (APS-C-n), de sosem tekintettem a kétfajta obit egymás alternatívájának.
Defishelni próbáltam ugyan, de sosem voltam elégedett vele. Már a transzformáció sem tetszett, a képszélek minőségromlása meg pláne.
Szerintem akinek igazán kell ultranagylátó, az hamar megunja a defish kínlódást.
A 9-18 nem olcsó, de jobb mint bármi hasonló amit ebben a tartományban próbáltam. (aps-cn több is járt nálam, mindegyiknél jobb (árkategórián belül természetesen) )
Mondjuk a fishy is jó lesz szerintem, ha olyan lesz mint a 8/3.5 nagytesó. Remélem az ára sem lesz magasabb.
-
FEDman
addikt
Te írtad egyszer találóan, hogy a kis Jupi már gyakorlatilag nem rajzol, hanem fest!

Jaja, a kis 20-as nálam se nagyon akar lekerülni a vázról. Nem lenne butaság, ha Pana kihozna egy kompaktot 43-as szenzorral fixen beépített 20/1,7-essel, amit kikapcsolt állapotban be is tudna húzni. Nagyon laza lenne és ráadásul az esetek többségében nekem ez is bőven elég lenne.

-
madgie
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mostantól nagyon bosszant, h mennyivel jobb is lehet(ne) a végeredmény.

úgy látszik, azt szerettem volna látni