Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Na még mielőtt a modik érdeklődés hiányában zárják a topicot
Panasonic 25/1.7 lencsémet cserélném hasonló látószögű m4/3, sima 4/3 fényerős darabra, akár ráfizetéssel is.
Kiváltképp érdekel Olympus 50mm f/2 macro és Pana 30mm f/2.8 macro obik. Tudom előbbi nem olyan látószögű, utóbbi meg nem túl fényerős, de ezek (is) piszkálják a fantáziámat
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Keresek Olympus FL-LM3 vakut. Remélem nem esélytelen
-
Schanyee
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén tervezem meghirdetni az oly e-p5 vázam. Gondoltam bedobom ide előtte hátha érdekelne innen valakit. Ha jól rémlik pont most nyáron jár le a 3 év garancia, amúgy jó állapotban van teljesen. Ha valakit érdekelne dobok róla szívesen képeket. -
Wa2x_
veterán
Köszi srácok, szal kb. 190e egybe.
-
Wa2x_
veterán
Srácok, mennyit lehet kérni mostanság ezért a szettért?
E-M10
Oly 14-42 II
Oly 40-150/4-5.6
Pana 20/1.7 -
mikrofon
veterán
Nah itt a nagy lehetőség annak aki gondolkodik pana gx8-on. Ma este Bp-n leszek elviszem a vázamat. Ha valakit érdekel, jelezze. Árban biztos megegyezünk, mert most már csak a dobozában hever így a helyet és a pénzemet foglalja.
Jah és van még egy Pana-Leica 15/1.7 objektívem. Azt is át tudom adni Bp-n. Kívül belül jó szép állapotban van, nincs ütve, verve, sérülés mentes. Gyári garancia nincs. Belül vannak porszemek. A képalkotásba nem játszik szerepet. Kiindulási ár 100.000 HUF, ha valaki ma elviszi, akkor árban megegyezünk SN.: HN4LA0041xx Tartozékai: első, hátsó kupak, napellenző, neoprén tok. -
Studi
veterán
Német kontakttal rendelkezőknek! Ennyiért kéne pedig, de nem hajlandó ide küldeni.
-
dzz
aktív tag
Jó reggelt mindenkinek!
Nem tudom, hogy itt jó helyen van-e?!Keresek törött, mechanikai sérült m.Zuiko 12mm f/2.0 objektívet!
A helyzet, hogy egy vízkárosra sikerült szert tennem bagóért. Bár igyekszem megmenteni az elektronikáját, de természetesen előfordulhat, hogy a gyönyörű szénréteg ellenállások annyira megnyúltak a víztől, hogy (kapcsolási rajz hiányában) menthetetlen. Oly-Service-vel felvettem a kapcsolatot, gyors korrekt választ kaptam, esély nincs sok a javítására a gazdaságossága miatt így belecsapok (30 év elektronikai ismeret mellett). Ha mégsem sikerülne, akkor lesz egy szép üvegem amivel ha ügyesen tartom, megfigyelhetem a hangyákat analóg módon
-
topikk
senior tag
http://www.cameracentreuk.com/p0/olympus-promotions/693.htm
OLYMPUS E-M5 Mark II
SAVE £170 With Double Cashback (Code 'OLY2XEM5')
BODY £629.00 WAS £849.00
12-40MM PRO KIT £999.00 WAS £1245.00OLYMPUS E-M10 Mark II
£60 Cashback
BODY £349.00 WAS £445.00
KIT £469.00 WAS £558.00
Digital Camera with 14-42mm EZ Lens - BlackÉn tőlük vettem az E-M10 ii-t, hivatalos Oly kereskedők, szokásos garancia, stb.
-
Studi
veterán
válasz
Haugland #2299 üzenetére
Alapból nem is, de e-mailben volt már, akinek sikerült meggyőzni őket.
Rajalánál vannak egész érdekes "kitek" is!
-
zolko74
tag
Szolgálati közlemény!
Lumix G80 + 12-60mm 3,5-5,6 799 EUR
Még 4 napig a rajalánál.
-
Mercutio_
félisten
válasz
krisztosz89 #2293 üzenetére
Aki se ott, se a Ha-n nem mozdul rá, azt itt se érdekli
-
krisztosz89
csendes tag
válasz
krisztosz89 #2294 üzenetére
Csak a váz pedig 85e ft. És sry, hogy 3 részletben sikerült.
-
krisztosz89
csendes tag
válasz
krisztosz89 #2293 üzenetére
"A képen szereplő obi már nincs meg" résszel ne foglalkozzatok...
-
krisztosz89
csendes tag
Sziasztok, ha valaki esetleg itt előbb elolvasná, mint index fórumon, vagy az aprón, akkor nekik szól
:
Eladó nagyon szép állapotú ezüst Panasonic GX7 gépem.
Doboz, papírok, vázsapka, cd, nyakpánt, 1 gyári akku, 2 utángyártott akku, töltő.
Gari nincs, max 15e expo. Ha kell, kiolvasom.
A képen szereplő obi már nincs meg!
Amit tudok hozzá adni:
ezüst pana 25mm f1.7, dobozos még garis (~1 évig 220voltba) +45e ft
ezüst oly 45mm f1.8 első tulaj vagyok, garipapír sajnos elkallódott, de max 1000 kép készült vele. +55e ft
Az árak fixek. Az obik külön NEM eladóak. Csere/beszámítás köszönöm nem érdekel.
Személyesen BP, vagy utalás után küldöm bárhová országon belül.
Posta ktsg a vevőt terheli.
Ha mindent viszel, 85+45+55=185e helyett 175.000 ft, ami több mint baráti.Elértek PM-ben, telefonon a 309594025ön, vagy a krisztian.gyulai@gmail.com címen!
Krisz
-
kátú
őstag
Ha nem ide való akkor kérem a moderátort, hogy törölje.
Szerintetek egy Panasonic G6+14-42 kombinációnak mennyi a reális használt piaci ára?
-
asdf_
veterán
Mondjuk arra az obira is kivancsi vagyok, viszontlatjuk-e megdobva egy "kis" haszonnal. En csak utolag, este lattam, amikor mar fent volt a tobbi cucca is, nem biztos, hogy bele merrnek ugrani barmibe is (de lehet, hogy en vagyok tul paras
).
-
Mercutio_
félisten
Aki elvitte irányjelzőről a 12-35/2.8-at előlem annak is letórném a derekát
-
MrChris
nagyúr
Ha már csencselés,
nepperkedés ér? Gyorsan továbbadja, szép haszonnal. Így kell csinálni -
sticky35
tag
Sziasztok!
Még nem teljesen szilárd az elhatározás, de ha valaki mostanában venne 40-150/2.8+1.4x kombót, írjon, valószínűleg eladósorba kerülnek. Mielőtt meghírdetem, gondoltam először ide dobom be.
Irányár: 370e Ft, németországi vétel, számlás. Ha jól emlékszek még idén augusztusig garanciális, de ezt a számla alapján otthon meg kell néznem pontosan.
Köszi!
Sose kérdezettek meg nőt hogy jó lesz-e az olcsóbb kocsi vagy a drágább kell -
mikrofon
veterán
válasz
INTELligent #2273 üzenetére
nekem is van tőlük. Mondjuk nekem 2 obi és "Ausstellungsstück"... Ugyan így saját doboz nélkül, de két év garis, számlás..... viszont használt piaci áron jött, nulla használati nyommal.....
Tehát nálam 5 csillagos kereskedő..... -
Alg
veterán
Sziasztok,
Ha valaki lát eladó 14-150-et jó áron (mkI vagy mkII mindegy) írna rám egy privit? Kéne egy nyaralós obi a kis PEN-re.Köszönöm!
-
beginnerguy
tag
Megvéd. Én pont ezért be is vállaltam, ugyanazt vettem észre, amit írtál (sok értékelése ugyanazon eladótól van) -- az a másik accountja (a paypalos e-mail címéből elég egyértelmű lett). Természetesen nem küldte el, csak az első üzenetemre reagált, majd időben nyitottam "ügyet", 10 napig kérte a német ebay, hogy várjam az eladó válaszát, nem jött. Ezután jeleztem, majd a Paypal kb 15 perc alatt eldöntötte, hogy 48 órán belül visszautalja, ami meg is történt.
A fontos konklúzió az az (ahogy utána olvastam), hogy nem 45 nap van a "dispute"-ra (tehát, hogy jelezd, hogy valami gáz/panaszod van), hanem már csak 30, erre figyelni kell! Beraktam naptárba emlékeztetőt 2 nappal előbbre, nehogy elfelejtsem. Jah és a 400 eurós ajánlatot egyébként elfogadta
-
csurgoi
aktív tag
Érdeklődnék hogy van olyan fotóstárs aki cserélne Olympus M.Zuiko 12-40/2,8-át a következő obikra:
Olympus M.Zuiko 45/1,8 ezüst, hibátlan, nem sokat használom (2018 januárig garis, számla van hozzá))
Panasonic Lumix G 12-32-es fekete, kittből kivett, hibátlan, de garis papírom, számlám nincs hozzá.
Panasonic Lumix G 25/1,7-es ezüst 2016 februári, hibátlan, számlám van hozzá.
Csak egyben szeretném cserélni, minden ajánlatot szívesen veszek. -
beginnerguy
tag
Hali!
Következő dolgaimtól válnék meg jól:
- [Minolta MD -> M43 adapter] (1x használt)
- [eredeti olympus usb távkioldó (RM-UC1)]
- [2 db bontatlan Olympus EP-16 szemkagyló] E-M5 Mark II-höz, másra nem tudom jó-e
- [Kood Slim 62mm CPL] többek közt 12-40-re tökéletes
- [Kenko PL fader filter 62mm ND3-ND400 Var ND szűrő] szintén 12-40-hezAlkudni ér. De kérem, komolytalanok hanyagoljanak.
-
Studi
veterán
Van egy fekete GF3 vázam, ha valakit érdekel 15 pénzért. Külsőre látszik rajta a használat, a feliratok kopottasak, a kijelző szélén az antireflex réteg lekopott (a hasznos képterületen ép). ~10 500 exponál tart, működése tökéletes, doboz-gyári akku-gyári töltő-aprólóf@sz van hozzá.
-
Studi
veterán
Ja, és pár ritkaság: a jófogáson van egy Pana 35-100/4-5,6, a pixinfon pedig egy Nocticron. Ez utóbbit vinném is, ha nem lennék épp autóvásárlásban.
-
mikrofon
veterán
Sziasztok,
nem tudom, hogy ezt a német céget ismeritek-e de ebben a két csoportban elég jó dolgokat lehet találni:
ITT kiállítási darabok, a vásárlástól számított gyártói garanciával, igen jóárasítva.
ITT meg használtan, állapotuknak megfelelő, alkalmanként még nálunk is jónak számító áron. Minden esetre a választék nagyobb mint nálunk.
DHL-lel szállítanak, így ezzel se lehet probléma....Jah és nem csak MFT cuccok vannak
-
csurgoi
aktív tag
Cserélnék Pana 25/1,7-et - 20/1,7-re ráfizetéssel.
Ezüst, kifogástalan, karcmentes és 2016 januárjában vettem Fotoplusnál. -
Studi
veterán
Srácok, kellene nekem hibás/törött/kukás m43-as Panasonic obi. A bajonett része legyen ép. Tud valaki ilyesmit ajánlani?
(még az is lehet hogy Oly is jó) -
Grga_Pitic
aktív tag
Egyrészt csökkennek az új gép eladások, ez biztosan érezteti a hatását a használt piacon is. Másrészt bár nem csencseltem még valami sokat, de várakozásaimmal ellentétben a tavaszt nem találtam túl pörgősnek a használt piacon. Ősszel elmentek azok a dolgaim is, amiket tavasszal-nyáron nem sikerült eladni, pedig hát akkor már nyakunkon a tél, ami - kiváló témái ellenére - nem a hobbifotósoknak szóló évszak.
-
topikk
senior tag
Pár hónapja folyamatosann csökkennek az objektív árak. Mi az oka ennek, főleg hogy akció sincs mostanában? Az Index fórumban 75-ért hirdetnek egy Oly 17 mm 1.8-at , de sok alacsony arú hirdetés van mostanában. Ebay-en szintén lefele tartanak az árak.
-
topikk
senior tag
-
topikk
senior tag
Talán 400 EUR-ért is odaadja az igen jó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest