Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
beginnerguy
tag
Megvéd. Én pont ezért be is vállaltam, ugyanazt vettem észre, amit írtál (sok értékelése ugyanazon eladótól van) -- az a másik accountja (a paypalos e-mail címéből elég egyértelmű lett). Természetesen nem küldte el, csak az első üzenetemre reagált, majd időben nyitottam "ügyet", 10 napig kérte a német ebay, hogy várjam az eladó válaszát, nem jött. Ezután jeleztem, majd a Paypal kb 15 perc alatt eldöntötte, hogy 48 órán belül visszautalja, ami meg is történt.
A fontos konklúzió az az (ahogy utána olvastam), hogy nem 45 nap van a "dispute"-ra (tehát, hogy jelezd, hogy valami gáz/panaszod van), hanem már csak 30, erre figyelni kell! Beraktam naptárba emlékeztetőt 2 nappal előbbre, nehogy elfelejtsem. Jah és a 400 eurós ajánlatot egyébként elfogadta
-
beginnerguy
tag
Hali!
Következő dolgaimtól válnék meg jól:
- [Minolta MD -> M43 adapter] (1x használt)
- [eredeti olympus usb távkioldó (RM-UC1)]
- [2 db bontatlan Olympus EP-16 szemkagyló] E-M5 Mark II-höz, másra nem tudom jó-e
- [Kood Slim 62mm CPL] többek közt 12-40-re tökéletes
- [Kenko PL fader filter 62mm ND3-ND400 Var ND szűrő] szintén 12-40-hezAlkudni ér. De kérem, komolytalanok hanyagoljanak.
-
beginnerguy
tag
válasz
beginnerguy #2200 üzenetére
Update: hétfő éjfélig 170E Ft az E-M1 + markolat (+ 4 akksi + vaku + stb) az első hozzászólásban említett linken a sok flake miatt (értsd: megbeszéltem valakivel találkozót, és se kép se hang... se megjelenés a megbeszélt időpontban és helyszínen). Ennyiért sztem ajándék. Többször nem "upolok" a topikban, elnézést.
-
beginnerguy
tag
Hali!
Ha már mindenki itt csencsel, én is bedobom a portékáimat, remélem szabad
- E-M1 gépváz + HLD-7 markolat + akksik -- 185E korlátozott ideig (hirdetés [itt])
- 12-40/2.8 + első, hátsó kupak, szütyő, napellenző (pár karc van rajta kívül), gari nincs -- 180E (igény esetén tudok hozzá adni: tiffen UV szűrő és/vagy Hoya polár szűrő és/vagy Kenko pl fader (variable nd) filter nd3-nd400)
- 14-150 (mark I): gari nincs, minimális port összegyűjtött belül, a lencse mellett a borításnál minimálisan megtört a műanyag; nem a szélén, hanem a körgyűrű, ami borítja a lencsét (de ez nem is szólhat bele a képalkotásba), üveg makulátlan, első sapka sajnos elveszett, hátsó sapi van -- 65E én a mérete és az átfogása miatt imádtam használni őszintén szólva, ezt sajnálom a legjobban eladniObjektívek csak a gépváz eladása után vihetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
E topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni: kérjük, hogy a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest