- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz kovaax #126098 üzenetére
Naaim is mar erre mutat. Es egyre tobb reszveny rsi-je is.
En mostanban nagyobb reszt attettem magam osztalekos reszvenybe.
Abszolut hulye vagyok a tozsdehez, idom sincs napi 20 oraban elemzeseket es hasonloakat olvashatni, de jozan paraszti esszel belathato, es meg nekem is feltunt, hogy abnormalis az, ami az amerikai SM-en zajlik. Folyamatosan jonnek a pushup uzenetek, hogy ez-az-amaz 5-6-8 szazalekot ment napon belul, meg all-time-highok vannak egyfolytaban.
Aztan nagy repules utan szokott jonni a nagy pofara eses.
Ezt gondolom Az Oreg is jol tudja, es azert szall ki.
biztos a divident reszvenyek is esni fognak valamennyit, de azert a coca meg a chevron/shell osztaleka kompenzalni fogja az eses egy reszet.
Meglatjuk mi leszA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz instantwater #126089 üzenetére
Meg kerdes, hogy erdemes-e most sp500b rakni. Egyre tobb marker szerint tulvett a piac, es egyre biztosabb, hogy korrekcio lesz.
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz torma99 #125750 üzenetére
Ismerem olyan embert, akinek barmilyen (!) elektronikai kerdest adtal, vagy merult fel fejlesztes kozben, tett par kort a folyoson (fuggoen mennyit gondolkodott) majd visszajott, es megmondta a megoldast.
Nem vicc.
Na, a ficko feleseget egyik nap felhivtak, hogy el kellene jonnie a ferjeert, mert igy inkabb nem engedik haza…
A peksegbol…
Ahova elsetalt, mert furdes utan megkerte az asszony.
Furdokopenyben.
Decemberben.
Elgondolkodott valaminA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
veterán
Erste-s tbsz szamlamra tettem penzt par hete, de ugy nez ki nem vezettem at nyesz-r alszamlara, es igy vettem belole reszvenyt…
at tudom tenni valahogyan a pakkot nyesz-r-re?A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
veterán
válasz Hi!King #125078 üzenetére
Ertem en, hidd el. De ettol meg a biologiai oraja mindenkinek lassul, mikozben az ido maga nem lassul, ergo gyorsabbnak erzed.
Ezert mondjak az oregek, hogy az elso harminc ev szepen eltelik, a tobbi 50 meg elrohan.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Hi!King #125068 üzenetére
Idos korodban maskent erzekeled az ido teleset is.
A nyugdijas sem azert tolakszik a boltban, mert bunko es visszael a kor-elonnyel, hanem mire megfordul a boltbol elment szamara a fel nap.
Emlekszem en is gyerekkent azt hittem elment a fel nap, erre del helyett ketto ora lett, most meg azt hiszem, hogy elment ket ora, de igazabol a fel nap…[ Szerkesztve ]
A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz hellan #125067 üzenetére
10k?
5db reszvennyel az elmult ket hetben van 10k nyereseged.
Ha 10dbot vettel “anno” egy eve mondjuk, akkor kb 60-70ezer nyereseged van.
Nem all ossze a matek
Amugy neked kell bejelentened az arfolyamnyereseget a navnal adozaskor. Vagy beteheted mashova az egeszet, es ot ev utan adomentes (max kijavitanak a tobbiek)
Nyereseg-veszteseg szembeallithato egymassal, szoval ha massal ennyit buktal, akkor 0-t kell adoznod.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Csodamaki #125033 üzenetére
Adott esetben esetleg erdemes lehet ranezni az ertekpapir piacra is. Keresni egy ceget, vagy etf-et ami stabil, es mindig van ra kereslet (biztositasok, bankok, telekom, elelmiszeripar, vetomagok, ilyesmik) es azt venni a penz egy reszen.
Erdemes belekalkulalni az aremelkedest, osztalekot, esetleg a deviza-erosodest. A forint lejton van, marad is, valtozast csak a valtozas hozhat, pl az eus penzek aramlasa erositeni fogja a forintot. De 26 aprilisaig ez marad, szoval az euros biznisz jobban hozhat a konyhara.
Foleg ha eus osztalekos reszvenyt veszel.
De erdemes lehet nyugdijszamlara forint ertekpapirt venni, mert mondjuk 500ezer eves befizetesre kapsz 100ezer jovairast, ami alapbol 20 szazalek “hozam” lenyegeben, erre jon meg az esetleges emelkedes, osztalek.
Lenyegeben barmi (sokkal) jobb mint folyoszamlan rohasztani a forintod.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz HussarF #124980 üzenetére
Lehet, de erstes vagyok, es csak utalasert nem csinalnek uj szamlat
varsam:
befizetes lehet, hogy dijas, azt nem tudom, de topup-olni kartyarol ingyen van. Minap is rament 500k huf 0 ft dijert. Nemetorszagba meg ingyen utalok a revoval, gondolom akkor magyar bankba is ingyen lenne (ahogy meg tavaly is meg iden is az volt amikor revos szamlarol nyomtam nyugdijpenztarba az evi 750ezreket. 1 forintot nem szamoltak fel erteA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz varsam #124968 üzenetére
Revoluton szepen athuzogatnam. Ingyen ratoltod, es ingyen utalod. 2millio huf atutalasa nem keves penz… telefont vettem itt ph-n, 239ezer atutalasa majdnem 7ezerbe kerult. Soha nem utalok meg egyszer 20k-nal tobbet itthon (az a limit)
de amint hallom, mar a befizetes is jarulekos lesz jovore 20szer felettA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Yager01 #124942 üzenetére
Fele telekom, fele otp. Mindkettoben meg 30 szazalekos felertekelodes latszik, raadasul a telekom jovore 115-118 forintos osztalekot fog fizetni.
de eurosban jo lehet a nemet telekom, vagy a kwas.
Szigoruan egyeni velemeny volt, nem tanacsadas. Nekem a forintos kb igy van leosztva, euros is, dollaros meg coca, es chevron, es zold-etf.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Brandynew #123318 üzenetére
4-re valasz: azert ez egy kicsit komplexebb, mert a belso piacon 60 szazalekos a nyugdijalapok kotvenyvasarlasa. Nem tudom mar hol olvastam, de erdekes infok voltak benne.
-
veterán
válasz DarkByte #123200 üzenetére
Biztos, hogy irrealis?
Inkabb mondanam csak nagyon valoszinutlennek
De ahogy felfutott 434-re pillanatok alatt, boven jobb mutatok mellett, most a nagyonszar (de meg lehet szarabb) mutatokkal, plusz egy esetleges huxittal karoltve (gazdasagi semlegesseg, etc) benne van a pakliban en ugy gondolom.
Nagyon kicsi esellyel, de mar nem zarnam ki…A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Ixion77 #123050 üzenetére
Vicc az egesz. Nem erre kellene treningezni az ai-t, hanem a millionyi betegseg es korkepeit belenyomni, hogy megtalalja az osszefuggeseket.
Na mindegy.
nyilvan a reklamban tobb a penz mint abban, hogy harmadaval kevesebb rakos legyen.
Mai nappal nyeszr tulaj lettem, koszonom az infot mindenkinek, igy mar meglesz a 250e jovairas evente.
izgatottan varom mikor jonnek a nav revizorok, veszek nekik kekszet meg tejet, es kiteszem a kandalloraA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz Sisco2 #123043 üzenetére
Jah ;(
de mi nem haldoklunk, mi igy elunkMas
Azon vagyok elkepedve, hogy egy ev alatt a F@szbuk kozel duplazodott arfolyamilag. Szinte naponta jon az ertesites az uj “all time high”rol.
Nem tudom, en elvbol nem veszek f@szbukot. Elobb vennek hadiiparit is mint azt, pedig pacifista vagyok.
agyam eldobom neha…A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz lemusz #123033 üzenetére
Reg megvettek, csak nem lehet egyik naprol a masikra 180fokot fordulni. Ezt a hirtv-nel megtanultak, azota szofisztikaltabb lett a rendszer. Lasd: index is.
-
veterán
válasz travix #123012 üzenetére
Haaaat… persze meg mindig van mit (agrar-tamogatasok, hello aranykalaszos gazda bullshit) de mar azert kozel nem annyit mint amihez hozzaszoktak…
mas:
Buffett Oxy-jahoz mit szoltok?A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz PredatorZoli #122904 üzenetére
Pont ezt nezem amit irsz
par napja vettem revo-n stx600-at, ahogy nezem pont jokor.
koszonom az informaciokat, vendegem vagy egy sorreA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Akkor marad felesben valami a valamivel. Majd este atnezem.
kicsit tartok az amerikai tulvettsegtol, de alszom ra egyet[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz PredatorZoli #122882 üzenetére
Meg ha gaz van az allampapirt is fel lehet torni partized szazalek hozamveszteseg fejeben. Ezzel pedig nagyjabol ki is zarta az alapkamat-csokkentes rizikojat.
Nekem parszaz-ezer van a szamlan, annyi amibol a hitelkartyat vissza tudom fizetni.
Minden mas megy kinti megtakaritos szamlara euroba, dollarba, meg tozsdere, es penztarba. Es nyitom a nyesz-t is maA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz PredatorZoli #122872 üzenetére
Az mazli akkor, koszonom az informaciokat
-
veterán
Ez gyors volt, koszonom Uraim
meg annyit, hogy erste-s vagyok ha ez szamit
valamit… erdemes ott nyitnom (ha nem akkor hol) vagy teljesen mindegy hol teszem, mert ez fix keretek kozott mukodik?[ Szerkesztve ]
-
veterán
Hello topik
Rovidke kerdesem lenne, mert nem talaltam valaszt sehol.
Van ugye ez a nyugdijelotakarekossagi szamla, nalam a rendorpenztar.hu-nal fut egy 2008 ota, ezeknel ugye 750e befizetes eseten adojovairassal lenyegeben 150ezret jovairnak a szamladon evenete. Ez a max limit.
Csakhogy ennek az eves merteke lehet maximum 280ezer is.
Akkor itt a kerdes, hogy mit kellene csinalnom ahhoz, hogy a maradek 130ezret is kihasznalhassam?
Nyilvan a tozsdei befekteteseim nem szamitanak, se a kulfoldi megtakaritos szamla…Tudja valaki a megoldast?
koszonom elore isA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Nincs olyan oldal, ahol mondjuk egy hónapra visszamenőleg lehet nézni részvény-árfolyamot?
-
veterán
Szerinted BinLáden ki tudta játszani az afgán hegyek közül postagalamokkal a NORAD-ot? Na neee Tudom, hogy Góliátot is egy kis srác nyomta szemközt kővel, de azért itt Góliát tele van radarokkal, CIA-vel, és műholdakkal a feje felett, Dávidnak meg mobilja sincsen, amivel követ rendelhetne (de ezeket meg a Góliát feje felett található műholdak úgyis lelőnék lézerel)
Ennyit erről a terrorizmusos mókusvakítós háborús baromságról.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz #95561216 #5311 üzenetére
Várható volt, hogy nyerni fog.
Remélem véget vennek ennek az idióta háborúsdinak, mert én már nagyon unom. Én ebben bízom.
Mekkéjnt ezért is utáltam meg, folyton háborúzni akart. Az amerikaiak meg nem akarnak. Itt vágta el a kötelét szerintem.A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz LucifeI2 #5307 üzenetére
Két hete kellett volna beváltanod... Amikor 210 felett volt
Dodó az dodó marad, bár végülis most is 200 felett veszik picivel, ekkora összegnél talán még kapsz egy kis pluszt is.
Nézegesd, hogy alakul, ha 205 fölé megy, és kell HUF akkor váltsd be.
szvszA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
"Heti:
Piercing line, magas forgalommal, a heti chart fordulatot sugall - persze heti szinten ! Máris megkapta a megerősítést !
Heti szinten 15000-16000 tűnik ellenállásnak, majd erős ellenállás a 20000.
Egyelőre kizárólag erről a papírról lehet elképzelni, hogy "gumilabda lesz, nem pedig tojás"."
Én vettem, az a biztos.
Igaz kereskedés végére 20 forint bukóba kerültem papíronkéntismerősöm eladta a 180db molját, keresett 450k-t.-20% állambácsinak, azért így sem rossz bolt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
szépen mászik a mol felfele... holnap mol részvényes leszek.
-
veterán
-
veterán
mol:
"Réssel folytata felfelé az ékből való kitörés után. El is érte az ékből számított értéket, egyben megérkezett a korábbi réshez, a 11750-es szinthez. Ez ma az ellenállás, ha betölti, akkor a 13600-14000 a következő szint. "A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Mindjárt nyit tőzsde.
Kíváncsi vagyokA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
Nem gyengén mozog a valuta az elmúlt két hétben... Ezen a héten is szépen megy... lefele...
Túl jól sikerült a 3%[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Dare2Live #5219 üzenetére
Pedig vigyorognál, mekkora mezőik vannak Szibériában. De itthon is Somogyban, és Vasban ha jól emlékszem.
Nekem más okosok azt mondták, hogy van összefüggés, mások meg azt, hogy nem. Én nem értek hozzá, próbálom a saját fejemből kiokoskodni a dolgot
Véleményeket szívesen várok(#5216) flimo
Többet tudsz mint én[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Kraptor #5211 üzenetére
Felminősítették MOL-t. Olaj is nekiállt drágulni, egy nap alatt $4-et. Aztán ha eljön Nov1 (meg Joe Black), akkor visszaesik a termelés ugye 1.5millió hordóval, jegyzésárak fel...
-
veterán
Sok tapasztalatom nincs de:
Egy részvénybe ne tedd minden pénzed. Így van esélyed, ha az egyik bukik, akkor a másik talán korrigálja a buktádat.
Legalább fél óránként nézd az árfolyamot, 9kor nyitnak.
Fontolj meg minden lépést, figyeld a híreket, és ha egy picit is bizonytalan vagy, add el. Ha tudod. Pénzből mindig lehet venni, részvényért meg nem mindig kapsz pénzt.Nekem eddig ezeket tanácsolták az okosabbak
-
veterán
Ismerősömtől kaptam az előbbA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
válasz stangli #5181 üzenetére
portfolio.hu-t megbízhatónak találod? Mert akkor regisztrálok, nyitok egy számlát, aztán lehet, hogy MOLból vásárolok 45-50 darabot.
-
veterán
válasz stangli #5176 üzenetére
Üdv topik!
Az lenne kérdésem, hoy egyszerű halandóként miként tudok részvényt vásárolni? Hol lehet, mik a feltételek, és mennyit kell adózni a nyereségből. Gondolom kell...Köszi előre is!
-
veterán
Befőttesüvegbe. Pénzszín szerint, barackos, szilvás, vagy meggyes.
Érdemes nyitni egy életbiztosítást, venni pár autó nyeremény betétkönyvet... aztán uzsorára kölcsönadni, aranyat, vagy uránt venni rajta (mindegyiknek meredeken emelkedik az ára)
Innetől Te tudodA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
veterán
A topik címére egy normális választ tudok adni:
- A zsebembeA Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Politika
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- További aktív témák...
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook