Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajtos365
tag
válasz devast #51430 üzenetére
Itt szoktam megnézni az inflációt, nem tudom mennyire megbízhatóak az adatok, de ezt írja: "The average inflation of Hungary in 2020: 3.33 %", valamelyest összhangban vannak mert az idei kamatot 3,3%+1,25%=4,55%-ban állapították meg az új 2026/I PMÁP esetében, a tavalyinál pl. 2025/J-nél 3,3%+1,4%=4,7%.
Az előző hsz-ban a kamatprémiumra akartam felhívni a figyelmed ami nem függ össze az inflációval.
-
Lex Icon
senior tag
válasz devast #51434 üzenetére
Nem mennék bele abba, hogy "az infla csalás" legnagyobb hangadói szerint infláció= azzal, amit ők érzékelnek a gazdaságból.
Viszont befektetésnél nem azt kell nézni, hogy az inflációhoz képest hol van, hanem abba kell fektetni, ami az adott kockázati szinten a legnagyobb hozamot adja. Ez pedig € alapon jelenleg a P€MÁP. Teljesen mindegy, hogy az inflához képest több vagy nem több a hozama, ha nem tudsz ennél jobb hozamot az adott kockázat mellett.
Ha tudsz jobbat ezen a kockázati szinten €-ban, kíváncsian hallgatunk.[ Szerkesztve ]
-
Lex Icon
senior tag
válasz devast #51438 üzenetére
...hiába hazudnak mást.
Akkor számold ki a sajátodat és írd meg, hogy mennyi jött ki. -
Ixion77
addikt
válasz devast #51493 üzenetére
Van még rajtuk kívül sok más diszkont broker is, bármelyik jöhetne. De van egy olyan sanda gyanúm hogy a politikai helyzetünk miatt kb. annyi kedvük van beruházni itt mint neked Kongóban. Azt még tudnák kezelni hogy a megjelenésükkel felbőszítenék az összes itteni bankot és bankárcéget, de azt már nehezebben hogy az összes állami hivatal elkezdené szivatni őket.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest