Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vnorbi

aktív tag

válasz CriticalHit #77640 üzenetére

Nem tudom, hogy ezt a hibát mi váltja ki, de más is kapott már ilyet (ötletem van rá, a második bekezdésben írom). Mindenesetre annyi biztos, hogy rosszul csinálod, ezen a felületen az Egyenleg az a Névértéknek megfelelő összeg. Ha el akarod adni az összes papírt, akkor az Egyenleg alatti számot a Névérték mezőbe kell beírni, nem az Eladás összege alá.

Az nem lehet, hogy jelenleg az árfolyam 100% alatt van, és magasabb összeget akarsz kivenni, mint amit az árfolyam alapján a papírjaid érnek? Elvileg erre amúgy figyelne a Kincstár, ha túl nagy számot írnál be az Eladási összeghez, akkor korrigálja arra, ami még belefér az egyenlegedbe, de nem annyira profik a kerekítésben (nekem volt már olyan eladásom, hogy amit jóváhagytam, attól végül 1 forinttal kevesebbet kaptam meg), így azt el tudom képzelni, hogy a felületen az első lépésben elrontják a fillérek kerekítését, ott még azt hiszik, hogy a tranzakció végrehajtható, aztán amikor jóváhagyod, akkor a második lépésben már rendesen számolnak, rájönnek, hogy nem ér annyit a papírod, amit korábban számoltak rá, és ezért visszadobják azzal a hibával, amit láttál.

Új hozzászólás Aktív témák