-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomazin
veterán
válasz Oppenheimer #114680 üzenetére
igen, az addig igaz amig nem torod fel a tbszt.
a 2eur kulonosebben nem izgat, csak az okat nem ertem. a decemberben nyitott tavalyi tbszemen nem 2 eur van es nem lennek boldog ha egyik nap atvaltanak...
-
stingy2
senior tag
válasz Oppenheimer #114680 üzenetére
Ezért is szoktam néha ide írni, hogy IB-hez ne aprópénzzel menjen a kedves ügyfél. Az ilyen 1-2..pár "milliócskával" tessék szépen Ersténél maradni, B&H esetén még jobbak is a feltételek.
Pl. a KH bef. számla állományi díja évi 0,16% ami az IB havi 2000-es TBSZ díjával pariban van egészen 15M FT-ig, és ez egy sima bank, nem is az Erste bróker részlege.(nem tudom mi a hivatalos nevük .)
Az IB annak jó, akinek már mondjuk 12 havi fizujánál több a megtakarítása, vagy nem csak és kizárólag B&H-stratégiában és 1-2 etf-ben gondolkodik. (IB-nél az átlagos számlaméret 150.000$ körül van)
Én pl. pár havonta átforgatom a teljes tőkét, hazai szolgáltatónál, aki %-os díjat kér, már a gatyám ráment volna a jutalékra.
Érdemes szvsz kiszámolni hol mennyi a ktg. mert lehet páran meglepődnének a nagy IB transzfer roham után, hogy ha nem csináltak volna semmit, jobban jártak volna.[ Szerkesztve ]
INTJ
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Androidos tablet topic
- Fotók, videók mobillal
- Ukrajnai háború
- XPEnology
- Milyen billentyűzetet vegyek?