Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
vagy nem.
De, pedig nagyonis ez a normális. Megérkeztünk Európába. Ezt akartátok, nem? Ezért szavazott itt mindenki a narancs-pártra. Eljött a Kánaán. JOBBAN ÉLÜNK MINT 4 ÉVE! Tévedés, hogy ide csak az eleve jómodú olvasók írnak. NINCSENEK ITT A SZAKIK, akik csak feljebb lőnék az itteni átlagot. Kb. 1 éve írtam, hogy napi 50e-t keres egy kőműves. Mindenki hüledezett. Na! Ma már ez napi 75e! Most mit szóltok? A villanyszerelők/burkolók is simán hazaviszik a HETI 300e-t! Sima szakmunkások 6-7 hónap alatt kimaxolják a KATA-jukat! Felfogtátok ez mit jelent? Pedig jobb lesz, ha készültök rá, mert mindennek fel fog menni az ára rövidesen.Rimmel avval amit írtam pár hete egy festöről. Ott nem ad számlát ahol tud. Mert ha kifut a 12misiből bukja a kivát és ezért már novemberben nem dolgozik.
Tehát fixen megvan a havi 1misi nettoja hivatalosan....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X240 - i5-4300U/8GB/500GB
- Lenovo ThinkPad X250 - i5-5300U/8GB/500GB
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DeLL Precision 7550 workstation, Intel Core i7-11850H/32GB RAM/512GB SSD/NVIDIA T1200/15,6" FHDIPS
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest