- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Mercutio_ #31611 üzenetére
Kissebb a haszna.
-Aki BBnél van vagy aki ingyen utalos csomagban van, annak 2% tisztán. Meg ha UPCs az UPC kedvezmény.
-Akinek szar csomagja van annak 2 - utalási költség (0.1-0.3%) 1.7-1.9%. Meg ha UPCs az UPC kedvezmény.Én spec WizzAires vagyok az Erstes, de ott 2%ból csak repjegyet... lehet venni. Idén volt Sorrento/Capri, dec 11-17 Tenerife, jövőre lesz hugomhoz Svájc, Barcelona. Röhelyes de így elmegyünk világot látni, télen nyaralni... ha nem lenne nem tennénk. És az élet elmegy...
De biztos van még ilyen máshol is, nekem BB-UPC jött szembe, lehet egyikünk vált is rá, kisgyerekkel nehéz a repülés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Windows Insider Program
- Háztartási gépek
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest