Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Dasu Auto
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
Mivel én eléggé követem a fejleményeket, szerintem itt már árazott a piac. Főleg Budapest meg a mostanság népszerű 2-3 vidéki város nagyot emelt, a többinél is voltak próbálkozások és eleinte még működött is a dolog mert rohantak a befektetők hogy itt az új lehetőség, de már most látszik hogy kezd kidurranni a lufi, mert az árak emelkedtek ahol nézelődök ott meg az albiárak még kicsit csökkentek is a túlkínálat végett (van is beragadt lakás rendesen eladó/kiadó oldalon is) így már messze nem tűnik annyira ideálisnak a dolog, főleg úgy hogy a FED sem tud kamatot csökkenteni, az MNB végképp nem, de akár a mai inflát is idevehetem hogy az is magasabb lett mint a várt.
Szerintem itt februárrba meg márciusban szépen veszegetik majd az emberek az állampapírokat és az ingatlan "bulinak" vége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Remek áron Hp Probook 635 Areo G7 /Ryzen5-4500/16 GB RAM/512 GB SSD/FHD/IPS/Garancia/
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK Power G8 WORKSTATION! i7-11800H/16GB/512SSD/15,6"FHD/IPS/GARI
- Gainward GeForce GTX 1660 Ti Pegasus OC 6GB GDDR6 + egyéb alkatrészek
- iPhone 13 Mini éjfekete/81% akksi
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest