Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Hát igen. Tényleg nem lehet csak úgy odamenni egy csajhoz. Legalábbis nekem soha nem sikerült. Egyeseknek olyan könnyen megy! Az oké hogy önbizalom meg minden, de ez nem ilyen egyszerű szerintem. (Loser vagyok ha tökre néz egy csaj és nem ''merek'' beszélni vele?) Ez csak költői kérdés volt, tudom a választ: IGEN
-
Panther
HÁZIGAZDA
''Én ugyan állítólag helyes fiú vagyok (és nem a mama szerint ), de mégis borzalmasan nehezen tudok barátnőt szerezni. Viszont majdnem pontosan tudom, hogy miért. Nem járok diszkóba, házibuliba, koncertre, közzösségbe... Így különösen nehéz a dolog.''
Nos, rám legalább az idézett rész eleje nem igaz :) Na de midnegy. Amúgy az a problem, hogy egyedül az ember nem megy el egy buliba, mert ha nem ismer senkit, szétunja magát. Vagy csak én nem tudom egyedül jól érezni magam? Ha meg pár ismerőssel mész, akkor meg nem illik otthagyni őket hogy elmenj ''ismerkedni''... meg amúgy is, mi van ha megtetszik vki? Mégsem mehetek csak úgy oda hogy ''szia, tetszel'' :DDD Ja, ráadásul azt sem értem miért van az hogy minden csajnak már van barátja :F -
anaqer
veterán
Ebben nagy igazság van! Még a legközelebbi barátok, rokonok, ismerősök sem kívánnak ilyesmibe belefolyni. Esetleg egy felületes ''Ugy nincs valami baj?'', amire a rutinos depressziós már kapásból, gondolkodás nélkül vágja rá az elvárt ''Áh, semmi...''-t, és már túl is léptünk az ügyön. Amíg valaki nem eszi meg az első tucat altatót, eddig semmi nem történik. Sőt, tulajdonképpen utána sem.
-
Shümegh
tag
Az SMS-hez. Nekem ahányszor e-mailem jön, kapok egy sms-t. Ez napi majd 300 sms. Nem rossz sztem. Akik nem tudják, hogy miért jön sms, azok azt hiszik, hogy legalábbis vmi vezérigazgató, vagy hasonló vagyok. :DD
-
Shümegh
tag
Szerintem te túlságosan arra vársz, hogy mások keressenek téged, miközben teljesen le vagy törve. Ez ritkán szokott működni. Azért is, mert az emberek ált. látják, érzik, ha valaki nagyon depis, és ezt a terhet kevesen szokták ''csak úgy'' vállalni. (Remélem nagyjából érthető, hogy mire gondoltam.)
-
Bálintosz
senior tag
Az nyomja a lelkem hogy ma nem tudtam megszerezni a Max Payne2-őt...;]
Majd holnap reggel!!!!!:C -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Életem továbbra is romokban, de már valami kezd kiéleződni. Ma pl. SMS-sel ébredtem, egyik ismerősöm volt az. Aztán meg 2 ember köszönt nekem. Elősször azt hittem, hogy karácsony van, de aztán rájöttem, hogy nem. Lehet, hogy kezdek rendes életet élni???? -
Shümegh
tag
Most van egy kis házam vidéken, hatalmas kerttel (igaz, még csak gaz terem benne, de eddig annyi munkám volt, hogy nem tudtam vele foglalkozni). Van számítógépem :D, a jövő hónapban fogok autót venni. A szerelem is itt kopogtat az ajtómon. Szóval, nincs mire panaszkodnom (jó, lenne mire, de kinek nem? Pl. szarok a fogaim egy anyagcserezavar miatt, ezért vagyonokat költök a fogorvosra+plusz a fájdalom, hadd ne részletezzem).
Azt tudom neked mondani, hogy megéri bizakodni, és örülni annak, ami van. Plusz nem árt mindent megtenni a céljaidért. Legyen hobbid, sportolj, akármi. Ezek segítenek, tapasztalatból mondom. -
Shümegh
tag
Igen, voltam. Nagyon szégyellem, pedig nem saját hibámból kerültem az utcára (persze, vmit én is elrontottam, de a közreműködésem benne minimális volt).
Állatira nehéz volt visszaküzdenem magam, de valahogy sikerült (én sem tudom hogyan, mert rengeteg dolog játszott közre).
Köztük voltam, tudom milyenek a körülményeik, ill. ők maguk. Az a vicces, hogy én is elhajtom a kéregetőket (na jó, néha adok is), pedig valamikor én is kéregettem. Nagyon nehéz erről beszélnem. Azoknak pedig, akik azt mondják, hogy miért nem mennek el dolgozni, azt üzenem, hogy a bokorból nem lehet. Részletezve: barátok, család, lakás, kaja, ruha, etc. nélkül semmilyen munkára nem alkalmaznak! Hiába volt érettségim, nyelvvizsgám, még szarlapátolónak se vettek fel. Nincs esélyük. Aztán az akarat is elenyészik (ha az ember már nem evett több napja, nem aludt, szétfagyott, stb, akkor már józanul sem tud gondolkodni, nemhogy megoldásokat keresni). -
eper-fa
aktív tag
-
Shümegh
tag
Hello!
Én már megpróbáltam az öngyilokot, de mázlim volt (nem sokon múlott). Jó sok időn keresztül nekem is szar volt az életem (kb.12-21), de mára már eszembe se jutna ilyen tettre vetemedni, sőt, szinte soha nem is vagyok szomorú. Elég csak visszagondolnom arra a rossz időszakára az életemnek, és máris jobban érzem magam.
Kevés ember ''dicsekedhet'' olyan tetű fiatalkorral, mint az enyém, de mindig eljön az egyén életében a szerencsés periódus is (vagy nem).
Arra kell mindössze vigyázni, hogy soha ne zuhanj magadba, mert akkor a szemedben tényleg úgy fog tűnni, mintha örökkön-örökké szar lenne az életed. Pedig nem. Hidd el. Légy nyitott mindenre, és előbb-utóbb lesz barát, szerelem, stb.
Az pedig, hogy állítólag csúnya vagy, nem jelent semmit. Szinte minde nap látok olyan párokat, ahol az egyik fél nagyon helyre, a másik pedig vmi szörnyszülött.
Magamról. Én ugyan állítólag helyes fiú vagyok (és nem a mama szerint :DD), de mégis borzalmasan nehezen tudok barátnőt szerezni. Viszont majdnem pontosan tudom, hogy miért. Nem járok diszkóba, házibuliba, koncertre, közzösségbe... Így különösen nehéz a dolog. Mozogni kell, ez fontos. Már az is rengeteg lehetőséget rejt, ha az ember lemegy venni egy kiló kenyeret a sarki közértbe, mert lehet, hogy ezalatt fogsz megismerkedni vkivel. Kicsit misztikus dolog ez.
Voltam már hajléktalan is, rémálom.
Mindenkitől elnézést kérek, ha egy kicsit csapongó voltam. -
azzio
aktív tag
válasz
Cathfaern
üzenetére
nemnemnem! az öngyilkosság soha nem foglalkoztatott*, csak azon gondolkodtam el, hogy milyen lehet halottnak lenni. de mivel spirituális és vallási dolgokban nem vagyok otthon, arra jutottam, hogy jelenlegi tudományos ismereteim szerint, aki halott, annak a biofizikai és kémiai folyamatai leállnak, tehát többé nem lélekzik, nem mozog, NEM GONDOLKODIK, tehát az úgynevezett ''lélek'' is valszeg megszűnik, többé már nincs. ez meg így elég unalmas lehet, vagy legalábbis rossz belegondolni. inkább akkor élek. kémiai segítség: csúnya dolog, ne foglalkozz vele, én sem élek ilyenekkel, csak kíváncsi típus vagyok, ezért pár dolgot már kipróbáltam, viszont eddig még semmit nem kellett utólag megbánnom, tehát ezzel kapcsolatban tiszta a lelkiismeretem.
* = szóval nem gondoltam bele soha, hogy milyen lehet megölni magam, vagy mi kéne ahhoz, hogy ilyet tegyek, vagy egyáltalán hogy tenném meg, csak azon tűnődtem (és próbáltam elképzelni) hogy milyen lehet halottnak lenni. valószínáleg semmilyen. persze ezt nem tudhatom, ez a jelenlegi materiális álláspontom. -
azzio
aktív tag
helyes, ne is. érdekes, hogy bele akarod magad képzelni. én azt sem tudnám, hol kezdjem a beleképzelést. bár kémiai segítséggel sikerült már átéreznem, hogy milyen lehet a halál, és bár nem tűnt félelmetesnek, egyáltalán nem akartam ''élesben'' is megtapasztalni. majd ha itt lesz az ideje. addig még van jó esetben kb. 60 évem, de addigra már nagy eséllyel lesznek dédunokáim is, én meg gyökkettő méterre se fogok látni már :)
-
azzio
aktív tag
na, örvendek. helyes, örülök neki, hogy elmentél sétálni, és hogy utálod az alkoholt (én is. mármint nem sétálni, hanem alkohol)
barátnő: mi az, hogy ilyen fejjel? a hidrogénezett arcú plázaköcsögnek OLYAN fejjel lehet barátnője? a zsíragyú grizzlinek? ha a válasz igen, akkor már mindenkinek lehet, csak akarni kell. nekem is van. nem is akármilyen. pedig ne akarjatok rólam fényképet :) -
azzio
aktív tag
Régen volt, ezért idézem:
''A villamos soha nem megy el az orrod elott.
A te villamosod az, amelyik akkor erkezik be a megalloba, amikor te mar a megalloban allsz. Amelyik elmegy az orrod elott, az az elozo volt.''
köszönöm a hidegzuhanyt :) most ezt így elhiszem, meg igazad van, de amikor ott szentségelek a megállóban, hogy miért mindig 5 másodpercen múlik, hogy A pontból B pontba eljussak, akkor nem vagyok kíváncsi a logikus magyarázatra :) -
MUŁĐER
addikt
Ha valaki szarul érzi magát, úgy érzi sz@r az élet, és semmi értelme, szerintem a legjobb halgatni valami jó kis zenét. Nekem is volt egy nagyon rossz korszakom tavaly, és a zene sokat segített. Köszönetem fejezem ki az alábbi zenekaroknak (akiket mindenkinek ajánlok): Iced Earth, Manowar, Dream Theater. A Dream Theater nagyon jó! Szuper zenét csinálnak. Igazi művészzene! A haverom, aki gitározik, imádja őket. A teknikás gitárszólóik igazi kihívás. Szóval tessék meghalgatni!
-
JaniS
senior tag
Ne haragudj azért, amit mondok, de szerintem még csak egyszerűen gyerek vagy. Nem vagy senki, csak kevés az önbizalmad. Fogsz barátnőt is találni, mert amilyen széles a skála a férfiak között, olyan széles a nők esetében is. Szóval fel a fejjel, harmincon túl majd Te is így látod a mostani problémádat.
JaniS -
Bazsesz
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
''Ha pedig olyan illetlen vagy, hogy csak egy nyomorult bucsúszó nélkül távozól, akkór ne csodálkozz, hogy nem vagy túl népszerű!''
Nem vagyok olyan illetlen, hogy egy nyomorult búcsúszó nélkül távozok, de nem is csodálkozok, ha nem vagyok népszerű.
Így valamivel jobb. -
Bazsesz
őstag
Ahoj.
Na szóval vayok megint, a hozzászólásokból itélve itt nem vagyok egy senki. Köszönöm a sok sok hozzászólást (nem gonnoltam volna, hogy 100-on felül lesz...). THX
Szóval olvastm egy olyant, hogy elmentem, és alkoholba folytottam a bánatom. Ez nem igaz, mert fogtam magam, és jártam egyet a városba, igaz sikertelenül. Az alkohollol meg annyit, hogy tiszta szívből gyűlölöm.
Olvastam még a legelején, hogy próbáljak szerezni egy barátnőt. ILYEN FEJJEL? Ha az én fejem benne lenne egy horrorfilmbe, vagy nem adnák ki a cenzúrák miatt, vagy pedig csak a 250 éves nézőknek ajánlanák.
Szintén a legelején olcastam, hogy legyen valami hobbim. Van hobbim, nem is egy.
Aztán abból, hogy örülök, ha az anyám felhív azzal arra céloztam, hogy anyám max akkor szokott felhívni (havonta egyszer), ha valamijen cuccért be kellessz menni a munkahelyére. Legutolsó SMS-t amit kaptam az 2003. febr. 3-án kaptam az osztálytársamtól.
Mondták, hogy nem mindegy, hogy 15 vagy 35. szal egy 17 éves embernek szerintetek milyen baró dolog az, hogy 5 éve ha baszogatni kell valakit, akkor őt veszik elő? Ellég illúzióromboló.
Nem gondolkoztam soha az öngyilkosságon, mert azt csak a juhfej b@rmok csinálják, akiknek valami nem stimmel belül a fejükben.
Mivel én mindig mindenkit meghallgatok (bár mostmár nincs kit lassan), az OFF-okat is végigolvastam, valahol igazuk van, valahol nem.
Üdv: Balu -
Nowhereman
őstag
No ne sugaljátok már neki, hogy az, hogy néhány nárcisztikus idióta nem lát benne státuszszimbólumot, már ki is nyírja magát!
Hé! Bazesz! Szólj már vallamit! Mert már kezd úgy tűnni, mintha már nem is élnél. Ha pedig olyan illetlen vagy, hogy csak egy nyomorult bucsúszó nélkül távozól, akkór ne csodálkozz, hogy nem vagy túl népszerű!
:P -
eper-fa
aktív tag
igen, régi (főleg h Superman is rég járt errefelé...)
de nem törölték a régi hozzászólásokat? mert pl az első fáradtgőzös topic az az, h re: hír: bezár a storagereview.com? márpedig amikor ez a hír kikerült, a Ph már aránylag ismert oldal volt, stb, stb. hol vannak a korai fórumtémák?
(büszkén jelentem, én majdnem a kezdetektől fogva itt vagyok, még akkor is ha régen nem fórumoztam...) -
-
eper-fa
aktív tag
jól összehotunk itt 100 hozzászólást, szegény gyereknek lesz mit olvasni ahelyett h arra gondolna h senkit nem érdekel :D
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4680
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z270 i5 7600K 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 3GB Zalman Z1 CHIEFTEC 500W
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Micron 3400 512GB M.2 PCIe Gen4 SSD! 6600-3600MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest