- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Tudod mit! Én matekból jó vagyok, a fizikát meg úgyahogy vágom. Ha tehetném, segíytenék neked valahogy a vizsgánál. Csak sajna én harmadikos vagyok (illetve 11-es), annyi tudás meg kevés hozzá.
De hajrá, meg tudod te azt csinálni! Az embernek szenvednie is kell a cél érdekében!
w: Balu -
Bazsesz
őstag
Figyi! Én pályát tévesztettem, utálom a közgazdaságtant. A fene sem tudja megjegyezni a statisztikai törvénykönyv fejezet- és mellékletcímeit. Hülye vagyok hozzá.
Főiskola, egyetem? Engem olyanra SOHA nem fognak felvenni. Anyám nagyon akarja, hogy levégjak egy közgáz egyetemet, de senki sem nézi ki belőlem. Mindenki csak egy hülyegyereknek ismer. Szóval próbáld meg lenyomni, hátha sikerül!
w: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
köbö jah.
-
Bazsesz
őstag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
Köszi! Mivel végképp nincs mit odaírnom, benyomtam Alvin hozzászólását.
-
Bazsesz
őstag
válasz
agrarfiatal
üzenetére
Mondok neked egyet!
Nyomtass ki úgy 20 darab beszkennerelt 10000-rest, arra tutira buknak! Sajna! :( -
Bazsesz
őstag
Jó!
Nekd küldenek, meg neked elég könnyű behülyíteni őket. De én meg pont azt akarom, hogy ne egy behülyítésen alapuljon, mert az alapból halálra van ítélve...
Az SMS-ekről meg annyit, hogy hát igen,mivel meguntam, hogy a nagy semmiért töltögettem fel a telefont árammal (a pénzt meg hagyjuk), és inkább odaadtam az anyámnak, hogy használja ő, mert úgyis többen keresik őt, mint engem...
De amúgy igen, elég sokmindenki írt az anyám telójára SMS-t nekem (az én volt számommal használja). Pontosan egysem... -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Oké, benézek. :))
Jó éjt, szia! -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Hát jah.
Barcika Borsod megyében van, Miskolctól úgy 20 kilométerre. Pesttől 200-ra köbö.
Asszem én meg megyek aludni, mert megint fáj a fejem. Holnap remélem, hogy tudok jönni, ha mást nem, addig is Boldog karácsonyi ünnepeket!
És fel a fejjel! 3 óra nem sok idő! Lényegében csak úgy 15 hónap után fogod úgy érezni, hogy szeretethiányod van, meg ilyenek. -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Egy valamit mondj meg nekem:
Mért olyan egyszerű a nőknek bepasizni, fordítva meg lehetetlen? (Pasiknak becsajozni). De komolyan. Úgy fél éve próbálok magamnak egy olyan barátnőt találni, aki megérti a problémáimat. Egy embert találtam, de az osztálytársam, meg van barátja. Meg aztán horrorshowba való fejjel nem is könnyű. Az osztálytársam meg otthagyja a pasiját, mert megunta, elmegy az itteni diszkóba, és bepasizik rögtön...
Nem, barcikai vagyok.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én a 2 barátot a valóságra értettem.
Fogjunk össze, igazad van! Amúgy már majdnem 10 óra van. :)) Egyszer ezért kiutálnak minket. De reméljük, hogy az később lesz.
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Jah.
Mindig valami ilyesmivel próbálja elfeledni az ember a problémáit. Én is próbáltam belefolytani magamba, senkinek sem beszéltem a dolgaimról, totál magamba maradtam. Igaz nem is lett volna kivel, mert összesen 2 barátom van. Próbáltam csokiba folytani a bánatom, de aztán kvékkel próbáltam meg. Aztán egyszer nem bírtam tovább, és megnyitottam zet a topikot, hiszen úgy éreztem, hogy itt van a legtöbb barátom, és itt vannak olyan emberek, akik megértik a dolgokat.
De ez is kudarcba fulladt valamilyen szinten. -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Én is.
A rammsteinnél hagytuk abba, meg a kondinál. -
Bazsesz
őstag
Szerintem fejezd be! Bár nem tudom, hogy hogy vagy vele.
Én ma gondolkoztam el azon, hogy közgazdász középsuli után egy infó fősuli, aztán meg megyek el borsodból, és nyitok egy pc tuning boltot. Hátha....
Szóval fel a fejjel!
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Rég írtam nektek. Ha pszihiátert nem is ,de egy osztálytársamnak totálisan kiöntöttem a szivem helyét, meg itt is, szal most már lassan kezdem jólérezni magam. Remélem, hogy ez folytatódik. De sajna pénteken szülői, amit nem sűrűn várok. Gondolom, hogy tudjátok, hogy mért...
Amit meg ez a P.U.P.Á.K művel, hát mit ne mondjak, könyörgöm, valaki külgye haza, vagy csináljon vele valamit! Köszönöm Panther a ''Moderátort keresek'' c. topik 663-as hozzászólását! A hsz így szól:
''Meg lehetne P.U.K.I.K ''Mi nyomja a lelked?'' topikban közzétett ezernyi hasznos hozzászólásából is elküldeni párat vissza a Forráshoz... ''
Panther! Veled vagyok, az fix! Köszi szépen!
Bazsesz
őstag
Heh, nekem medence alakú horpadásom van. Eleve fosok a műtéttől, meg az itteni eü helyzetet ismerve inkább öngyilkos leszek. Nekem az a baj, hogy nagyon meglátszik. Kurvamély, és allítólag nyomja a szívem. De ezt ugye az ortopéd szakember, aki persze, hogy 3000 HUF-ért vizsgál meg nem mondta, hogy hoppá, valamit kéne csinálni.
Amúgy 5 éve cseszekedek vele, hogy ne kerüljön rá sor. Hetente 6× járok uszodába, konditerem, meg egyebek.
Ha még nem annyira nagy, akkor próbáld meg te is ezeket!!! Ártani nem árt!
Bazsesz
őstag
Som@!
A valóságban ue. a helyzet. Mindenki leszarja a fejemet. Nem sok ember van, aki nem. (egész pontosan 1 fő). -
Bazsesz
őstag
Ide sikerült beilleszkednem. De az életem most romokban hever.23 pszichológust kicsináltam már, igaz, hogy rendelésen kívül voltam náluk elbeszélgetésen. Mit ne mondjak, nem sokat segített. Tegnap rájöttem arra is, hogy simán pályát tévesztettem, mert utálom a közgazdaságtant tiszta szivemből. Átmenni másik osztályba nem tudok, max egy másik suliba szintén közgazdaságtanra, mert színtévesztő vagyok. Szegény osztálytársamat cseszegetem minden nap a leveleimmel. CSak így merem elmondani a problémáimat, mert ha szemtől szembe mondom, akkor k***ára elbőgöm magam, azt meg nem szeretném, ha látná valaki.
-
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Jó rég írtam. Azóta a helyzet egyre rosszabbra fordul. Hétfőn meghalt az apám keresztanyja, kedden meg orvosi vizsgálaton bejelentették, hogy szét kell szabadni a mellkasom a mellkasdeformitásom miatt, merthogy már lassan nyomja a szívemet, meg alig kapok levegőt futás közben. :( Rám jár a rúd rendesen. Szeretnék már egyszer egy olyan hetet, amikor nem jönnek sorba a negatívumok, és csak pozitívumok jönnek (nem AIDS-tesztre gondolok pozitív dologként...).
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Életem továbbra is romokban, de már valami kezd kiéleződni. Ma pl. SMS-sel ébredtem, egyik ismerősöm volt az. Aztán meg 2 ember köszönt nekem. Elősször azt hittem, hogy karácsony van, de aztán rájöttem, hogy nem. Lehet, hogy kezdek rendes életet élni???? -
Bazsesz
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
''Ha pedig olyan illetlen vagy, hogy csak egy nyomorult bucsúszó nélkül távozól, akkór ne csodálkozz, hogy nem vagy túl népszerű!''
Nem vagyok olyan illetlen, hogy egy nyomorult búcsúszó nélkül távozok, de nem is csodálkozok, ha nem vagyok népszerű.
Így valamivel jobb. -
Bazsesz
őstag
Ahoj.
Na szóval vayok megint, a hozzászólásokból itélve itt nem vagyok egy senki. Köszönöm a sok sok hozzászólást (nem gonnoltam volna, hogy 100-on felül lesz...). THX
Szóval olvastm egy olyant, hogy elmentem, és alkoholba folytottam a bánatom. Ez nem igaz, mert fogtam magam, és jártam egyet a városba, igaz sikertelenül. Az alkohollol meg annyit, hogy tiszta szívből gyűlölöm.
Olvastam még a legelején, hogy próbáljak szerezni egy barátnőt. ILYEN FEJJEL? Ha az én fejem benne lenne egy horrorfilmbe, vagy nem adnák ki a cenzúrák miatt, vagy pedig csak a 250 éves nézőknek ajánlanák.
Szintén a legelején olcastam, hogy legyen valami hobbim. Van hobbim, nem is egy.
Aztán abból, hogy örülök, ha az anyám felhív azzal arra céloztam, hogy anyám max akkor szokott felhívni (havonta egyszer), ha valamijen cuccért be kellessz menni a munkahelyére. Legutolsó SMS-t amit kaptam az 2003. febr. 3-án kaptam az osztálytársamtól.
Mondták, hogy nem mindegy, hogy 15 vagy 35. szal egy 17 éves embernek szerintetek milyen baró dolog az, hogy 5 éve ha baszogatni kell valakit, akkor őt veszik elő? Ellég illúzióromboló.
Nem gondolkoztam soha az öngyilkosságon, mert azt csak a juhfej b@rmok csinálják, akiknek valami nem stimmel belül a fejükben.
Mivel én mindig mindenkit meghallgatok (bár mostmár nincs kit lassan), az OFF-okat is végigolvastam, valahol igazuk van, valahol nem.
Bazsesz
őstag
Ahoj.
Az a gond, hogy ez a rossz korszak durván 5 éve tart, és nem szűnik meg. Csak ma jutottam el odáig, hogy biztossá váltak a dolgok. Addig próbáltam kerülni a gondolatot is.
A kapcsolatteremtés dologról meg annyit, hogy próbálkoztam, de hát nekem semmi nem jön soha össze.
egy genetikai hulladék vagy egy balf**z vagy mittomén mi vagyok én. 5 év alatt az egyetlen pozitív dolog az életemben max az AIDS tesztem lehetett volna, nadehát nem jött össze, ergó semmi nem volt.
Én tudom, hogy nem vagyok valami nagy szám, dehát akkor is, sztem ez akkor is. Azért ilyen unalmas ember csak nem lehetek, hogy a fél világ szívből gyűlöl... -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Keresgettem a keresővel, de ilyen témát nem igazán találtam. Sza az lenne a lényege, hogy remélhetőleg itt meghallgatják a problémáidat, amit leírsz ide.Kezdem én.
Szal a lényege a dolgoknak az, hogy most már végleg tudom, hogy egy senki vagyok. Ez ma vált biztossá. Nincs egy barátom sem, mind megutáltak ami volt (1 darab, az is a nagy semmiért). Itthon nem érdekel senkit, hogy velem mi van. Iskolában szintúgy le vagyok potttyantva jó magasról. Chaten megutáltak, mint egy ház, pedig abban volt egy kis reményem. Aztán nézem itt a topicokat, látom, hogy amikor a téma aktuális volt, szóltam bele egyet, és onnan egy hozzászólás sem. Van egypár ilyen..
Az egész a múlt héten kezdődött, amikor is összevesztem az egyetlen barátommal, merthogy én nem vagyok az az ember, akire ő számíthat... 11 éve ismertem, tudtommal mindig számíthatott rám, szal nem tom, mi az isten baja volt.
Aztán Már egyre kevesebben cseszegettek, aminek egy másik ember biztos örülne, csak az a baj, hogy akik eddig cseszegettek meg szivatta, azok mostmár köszönni sem bírnak.
Aztán folytatódott a mai nappal. Ugyabár van olyan, amikor az ember a suliban ügyeletes. Namármost, akárki van ott, körülállják 500000-ren az osztályból. Én ülök ott egy emberrel, még 50 kilométeres távolságot is betartják, nemhogy odajönnének, és hozzászólnának az osztálytársamhogy, á, nem, én ott vagyok, vele sem beszélünk. Ebből is jó nagy vita volt. Megint én vagyok a hunyó.
Aztán jött ma a chat. Eddig minden jól ment, azt hittem, hogy legalább ott lehetek valaki, hamár a valóságban nem. Hát ma bebizonyosodott, hogy ott sem lehetek más, csak egy senki. 4 hónap boldogság, hogy vagyok valaki, na az odaveszett ma.
Régebben szinte állandóan csörgött a telefonom. Most már örülök, ha az anyám felhív.
Szal mostmár egészen biztos, hogy egy nagy senki vagyok.
Üdv: Balu
UI: Bocs a nagy izélésért, de nincs kinek kibeszélnem.
UI2: OFF-ot kéretik mellőzni.
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- HP EliteBook 755 G5 15,6" Ryzen 3 pro 2300U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest