Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
eper-fa
aktív tag
nehogymá ittvan egy csomó régi PH!s, émmeg aktívan kb fél hónapja fórumozok, és csak én olvastam már akkor is az oldalt, amikor még a szted milyen az élet topic volt a mnő. hmm. nem ez volt a címe. nem tudom. de arra emléxem, h Superman indította. na abban volt nagy kesergés by Panther :D akkor még az aláírását is átírta arra h LIFE IS LUZ, meg mellé két oldalt két szomorú szmájli. erre tényleg csak én emlékszem??
-
azzio
aktív tag
válasz
Warlock_42
üzenetére
az élet egy kalap szar, de milyen odaátról beszélsz te? na télleg jóccakát
-
azzio
aktív tag
igen. az előbb felírt képlet valamely eleme (lustaság, önsajnálat, egoizmus).
a folytonossághoz annyit, hogy a körbe-körbe járás az nem az, az inkább periódikusság, és úgy lehet kikerülni, hogy nem ugyanúgy próbálja az ember megoldani a probélmáit, ahogy már egyszer nem sikerült, hanem valahogy megpróbál újítani.
igen a villamos az késik, sőt az orrod előtt megy el, és utána várhatsz 10 percet, amikor amúgy is késésben vagy, néha én is lekáromkodom az égről a csillagokat emiatt, de ezzel ki is múlik a dolog. most pl. beleejtettem a törülközőmet a teli fürdőkádba, bosszantó, de hát az a rohadt fizika, meg hogy newton felfedezte a gravitációt, kénytelen voltam egy ''basszameg''-gel konstatálni a dolgot, és keresni másik törülközőt. viszont 2 hét után ma először hajat moshattam (a seb a fejemen), és nem is fájt, szóval minden rossz mellé társul egy jó dolog, csak a rosszat könnyebben vesszük észre, a jót meg megpróbáljuk természetesnek venni. (bár ez nem biztos, hogy teljesen így van, mert pl. anyagból is több van az univerzunban mint antianyag, ergo lehet, hogy jóból is mint rossz?)
na most álmos lettem, megyek alvadni, 6kor kelek. pussz mindenkinek. aztán fel a fejjel, ne depizzetek, menjetek uszodába, vegyetek új cipőt, hívjátok meg a havert egy hamburgerre, menjetek fel a Gellérthegyre sétálni, vagy fasztudja, csak kezdjetek valamit az életetekkel. -
Agyasima
őstag
válasz
Warlock_42
üzenetére
ikertestvéremnek, aki siklóernyőzik, nincs igaza, csak még nem ivott eleget...
-
Warlock_42
senior tag
Az élet egy kalap szar és kész. Remélem odaát jobb. -
anaqer
veterán
A folyamatosság szép dolog, de sokan folyamatosan járnak körbe-körbe, hol szarabbul állva hol meg nem annyira. Maguktól ritkán tudnak kitörni, akkor is megy a sírás hogy hú már megint késik a villamos... ej de kellemetlen... :D
Saját kis világot illetően pedig csak lehetet valami oka hogy oda menekült valaki, nemdebár? -
azzio
aktív tag
ha elbújsz a saját kis világodba, nem is fognak rád figyelni. azt meg b@szhatod, hogy figyelnek rád, ha már éppen zsákolnak befelé. te is figyelj oda az emberekre, legalább néhányra, és akkor ez kölcsönössé válik. olyan nincs, hogy nincs társaság, van a földön kb. 6 milliárd ember, úgyhogy 1 ember a 6 millárdból csak megtalálja a neki való társaságot, ha már mindenképpen arra vágyik. csak akarni kell, és nem várni a sültgalambra tátott szájjal. az élet adok-kapok dolog, hogy dobálózzunk itten a közhelyekkel.
ustaság + önsajnálat * egoizmus = életunalom (vagy valami hasonló)
nagyon sokmindenkinek vannak szar dolgok az életében, mindenki cipeli a saját keresztjét, de az élet egy folyamatos dolog, nem lehet egy adott pillanatra hivatkozva sötét baarlanga menekülni, hanem szépen haladni kell előre. azért mondom ezt ennyire általánosítva, mert ehhez nem kell egyedi példákat felsorolni, mert mindenkinél kb. ugyanúgy alakul ki ez az állapot, csak más miatt. -
azzio
aktív tag
he? mármint ahelyett, hogy dögöljön meg otthon? jó, ne dögöljön. bár igazából engem nem érdekel, hogy melyik szuicid barom mit csinál, csak nekem ne okozzon vele fejfájást, és a többi embernek, akire nem tartozik a problémája. oldja meg, vagy ha nem tudja, kérjen segítséget (F1). sokan tárt karokkal várnák, csak körül kell néznie. hozzá tartozik az emberi léthez, hogy megpróbálunk túllépni a bajokon, és ha nem tudunk segítséget kérünk (na nem úgy, hogy aggyá má egy százast, mer szegény éhező parazita vagyok, és kurvára utálok dolgozni).
-
Panther
HÁZIGAZDA
-
azzio
aktív tag
ezt a karmás dolgot nem vágom, nem vagyok otthon az ezotériában, vagy miben, de azt biztosan tudom, hogy az életed a saját elidegeníthetetlen tulajdonod, és azt csinálsz vele, amit akarsz. ha akarod tönkrevágod, de ha van eszed, akkor feccölsz bele annyi energiát, hogy kicsinosítsd. nem kell hozzá sok. csak tudni kell, hogyan kösd le magad. veszel pl. egy akváriumot, és máris nem azon nyűglődsz, hogy melyik vénádat is kell átborotválnod ahhoz, hogy 2 másodperc alatt megpusztulj, hanem hogy mér döglenek már megint a halak, és miért nem átlátszó már megint a víz, és máris eltelt egy nap.
aki akar, az tud is élni (és élni tudás alatt nem azt értem, hogy fexel a jacuzziban a bmw kulcsával a kezedben, meg egy szőkével az öledben, hanem azt, hogy fel tudod használni az erőforrásaidat arra, hogy mindig fejlessz valamit az életeden, és mindig legyen mivel töltened az idődet. csak sokan nem gondolnak bele, hogy mennyi mindent lehet csinálni, és inkább unatkoznak...) -
azzio
aktív tag
na így van... hülyét tudok kapni, amikor valami baromállat órákra fennakasztja a várost azzal, hogy a metrót vagy a villamost választja. dögöljön meg otthon, csendben, majd a házmester 2 hét múlva észreveszi, amikor a lakbért próbálja behajtani, de addig is ne okozzon gyomorgörcsöt százezer embernek.
-
twollah
nagyúr
Nekem meg kb 2 perc alatt kitisztult a tudatom.
Nem tudom honnét jött az egész, de visszagondolva elég közel álltam ahhoz, hogy eldobjam magamtól az életem, akkor meg csak magammal szúrtam volna ki, mert a következő életem karmájára visszahatna a mostani életemben elkövetett öngyilkosságom. -
Som@
őstag
-
Chapell
aktív tag
Ja egybként az én lelkemet is nyomják dolgok: 5 tételt meg kéne tanulni turizmusból holnapra...
-
Chapell
aktív tag
Itt vidéken is vannak mulatságos dolgok. Múltkor részeg hajléktalan faszi elkezdett hőzöngeni a városi buszon, elővette a lopott(?) szivarját, és elkezdett szivarozni a buszon + mindenkit meg akart verni mer őt nézte. Idézem: ''Holnap benne lesz a híradóban, hogy tömegverekedés volt 1 buszon, 5 halott, + 20 sérült...'' Nagyon kész volt :D
-
szöszi
csendes tag
Hát nem derült ki miért is nem keresik az emberek a társaságodat, de egy biztos: az önsajnálatnak véget kéne vetned! Tudom, hogy baromi jó az embernek sajnálni magát, de hosszútávon nem vezet semmi jóra. Amíg Te sem vagy magaddal kibékülve, ne várj másoktól se jobbat. Szedd össze magad! Találd meg az értékeidet, és ha megvan a belső összhang, a külvilág is érdeklődni fog irántad.
Remélem legalább egy picit elgondolkodsz ezen. Fel a fejjel! ;) -
azzio
aktív tag
életem legbüdösebb élményét 2 éve télen éltem át, amikor beszállt a metrókocsiba két atomlepukkant csövi a dózsa györgy útnál, és a lehel térnél (bvelem 1ütt) mindenki kiszállt. szerintem azok már az ''utolsó tél'' stádiumában voltak. azok a legrosszabbak. bár szerencsére 2-3 télnél többet egyik sem bír ki, csak tudnám, honnan az utánpótlás...
-
azzio
aktív tag
én együttérző típus vagyok. meg a saját értékrendem szerint igazságos is. de úgy már nem tudok együttérző lenni, hogy egy nap 3-4 büdös tróger állat mászik a pofámba, hogy adjak neki pénzt felesre. dögöljenek meg. biztos van 1%, aki önhibáján kívül került olyan sorba, amilyenbe, de nem feladatom kiszűrni őket, inkább legszívesebben kiirtanám a 99%-kal együtt.
bocsánat az offért (bár a témanyitó eltűnt, lehet, hogy azóta alkoholba folytotta bánatát, vagy magát a dunába, elnézést, vagy csak úgydöntött, kialussza magát, helyes) -
Nowhereman
őstag
válasz
Nowhereman
üzenetére
Aláírásnak meg valami optimizmust sugárzót. Pl: Fel a fejjel, a nukleáris tél majd ellensúlyozza a globális felmelegedést!
-
Nowhereman
őstag
ÁHÁ! Nékem még az AIDS pozitívra sem volt sok esélyem az elmúlt 11 évben, de nem álltaláénosítom az egész világra azt hogy szar! Próbáld meg az embereket erkölcsös és tudatos lények helyett csak mint egykajta ostoba oportunista majmokra tekinteni, és akkor már lehetőséged van arra, hogy az értelmes életformát keresve néha reménytkeltő nyomokat találj! Az már ok arra , hogy valami sikereélményed legyen!
-
azzio
aktív tag
én ajánlani szoktem nekik, hogy:
1., a kossuth téren található szép nagy körülállványozott épület bejáratánál szíveskedjen gyülekezni, lehetőleg minél több sorstárssal egyetemben, és az ott ki-/bejárkálóktól tessen tarhálni.
2., az FKF rendszeresen keres utcaseprőket, egy kis pénzért fényesre nyalhatja a villamosmegállót (jaaa kérem az már munka, büdös...)
3., húzzál az anyádba te büdös állat, mert a villamos alá löklek, hogy dögölnél meg (vészhelyzet esetén) -
PeliScan
addikt
Nem, én kultúrált vagyok, és egymagam. :)
Kifejezetten az olyan számokra sepcializálódtam, amik kihozzák a hangterjedelmem. Pl Sakáltanya, Titanic fimzene a top, de azért még beficcen Rokcí Martin féle Prájvét Imósün is. :D Legjobb, mert duett, és mindkettőt én éneklem. :D -
joysefke
veterán
válasz
Papa-Georgo
üzenetére
Ez hülyeség, csodák márpedig nincsenek, keményen kell küzdeni és kész.
-
eper-fa
aktív tag
én most itthon vok 3 napig (''beteg vagyok'', irigyeljetek :D
-
Papa-Georgo
senior tag
Én is szoktam így érezni, moist is kifejezetten így érzem magam, egyedül a barátnőm tartja bennem a lelket ő legalább melletem van, márha 1ütt vaunk.
De hát amíg ő sem volt addig én is egészen így éreztem magam!
Reménykedj!!! Hátha jön vmi véletlen! CSODA
Én is egészen véletlen futottam össze vele a neten
SOK SIKERT és FEL A FEJJEL!!! -
azzio
aktív tag
1., Nyugi, el fog múlni. Nekem is volt néhány ilyen időszakom, egész pontosan a legdurvább tavaly nyáron, pedig ha jobban belegondolok, semmi okom nem volt rá, utólag erre biztos Te is rájössz. De amíg benne vagy, addig nagyon szar. És mindig is lesznek szar időszakok, csak én megtanultam jó magasról szarni rá. Nem én vagyok senki, hanem aki annak tart, ha jobban belegondolsz, ez rád is igaz, ha számbaveszed azt, amit tudsz, meg amiket eddig elértél, ilyesmi (azért mondom ezt, mert eccer sokat fájt a fejem, és az orvos aszonta pszichés alapon van, menjek pszichológushoz. Mentem is, és megismertem a legfaszább embert a világon, aki elmondta, hogy nekem nincs is szükségem pszichológosra. Na mit is akartam? Ja, ő mondott ilyen okosságokat.) Szóval fel a fejjel mindig, és legyél Te a lenéző, Te ne foglalkozz a többiekkel, és gyűjts magad köré másokat.
2., Már is mennyien hozzádszóltak, én pl. nem gondolom, hogy senki vagy.
3., Tegnap jöttem haza a metróval a szokásos este 9 körüli időben, amikor is a Gyöngyösi utcánál a nyíló ajtónak háttal álva, egy nagy lökést éreztem hátulról. Hátranéztem, és egy büdös, koszos, részeg, ótvar csöves nyomakodott nekem, aki nem fért el a szeméttel megpakolt babakocsijával (a kurva életbe!). A következőnél szerencsére leszált, amikoris tömény szarszagot kezdtem érezni, lenéztem a földre, és ahol a csövi állt, egy rajzlapnyi területen foscsöppek csillogtak a félhományban. Eddig is utáltam a csöveseket, de mostmár kezdek gondolkodni a rendszeres baseballütő-használaton.
4., Volt egy anyajegy a tarkómon, pár hete fájni kezdett. Most már nincs anyajegy, csak egy 6 centis varrott seb, ami 2 hétig be volt kötve, most már nem fáj, csak mivel gyógyul, viszket mint állat.
5., Dögfáradt vagyok, és még közel sincs vége a reggel 6kor kezdődött napomnak, és ez holnap is így lesz, azzal a különbséggel, hogy 3 körül tudok majd aludni a barátnőmnél 1 órát...
(Válaszolva a címben feltett kérdésre) -
joysefke
veterán
Egyáltalán hány éves vagy? mert ugye nem mindegy, hogy 15, vagy 35
-
PeliScan
addikt
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Hogyhogy mit? Én pl a cinikusságot élvezem nagyon... bár télleg köcsögség a többiekkel szemben, de ez akkor ugye nem merül fel.
Most hogy belegondolok... általában estefelé szokott rámjönni, félévente, az utcsó metróval hazajövet. Nah a metró igazán vices hely ám! Bámulod a szembenülőket,vagy nagyban mosolyox vagy akármi, én pl zenéthallgatok a villamoson és magamban döghamisan dünnyögök.. nekem jólesik, a többiek meg nem tudják mi van. Vicces. :) -
joysefke
veterán
Én kifelyezetten utálom, ha anyám hív, mindig olyan rosz érzés fog el, hogy
valami baj van...
(hétvégeken otthon élek sajnos) -
PeliScan
addikt
Amúgy meg az egy nagyszerű érzés, ha TÉNYLEG nem érdekel már semmi! Akkor az sem ha hülyének néznek teljesen, magyarul azt teheted, amihez épp kedved van. No komformitás! Nekem csak nagyon neha van ilyen, de akkor előbb utúbb nagyon vidám leszek azon h a sok hülye ember kiborul. (csak sajnos ha a barátaim is a közelben vannak, akkor ők is megszívják. :)
-
_Volkovy_
nagyúr
nem gyűlöl téged senki.magadat nem szereted.több önbizalmat kollega.bassz oda minden gyökérnek,mutasd meg ki vagy.:)
vagy ha konokabb vagy akkor szard le és éld a saját magányos életedet.én ezt próbálom.nem futok senki után,ha valaki keres,megtalál,és van 1 db igazi barátom.nyáron még 2 volt,csak miután az egyik sorozatosan hazudott nekem és hülyének nézett,elküldtem a faszba.azót anem is beszélünk egymással.
mindegy melyiket választod,lényeg hogy ne maradj meg ebben az önsajnáló állapotban..ezzel csak magaddal cseszel ki. -
Bazsesz
őstag
Ahoj.
Az a gond, hogy ez a rossz korszak durván 5 éve tart, és nem szűnik meg. Csak ma jutottam el odáig, hogy biztossá váltak a dolgok. Addig próbáltam kerülni a gondolatot is.
A kapcsolatteremtés dologról meg annyit, hogy próbálkoztam, de hát nekem semmi nem jön soha össze.
egy genetikai hulladék vagy egy balf**z vagy mittomén mi vagyok én. 5 év alatt az egyetlen pozitív dolog az életemben max az AIDS tesztem lehetett volna, nadehát nem jött össze, ergó semmi nem volt.
Én tudom, hogy nem vagyok valami nagy szám, dehát akkor is, sztem ez akkor is. Azért ilyen unalmas ember csak nem lehetek, hogy a fél világ szívből gyűlöl... -
Apika
addikt
Nem szabadna így felfognod az életet. Próbálj meg valamilyen hobbit - akár többet is - találni magadnak, amibe bele tudsz mélyülni. Leírásodból kiderül, hogy külön élsz a szüleidtől. Kellene egy barátnőt is szerezned. Az aláírásodat pedig változtasd meg, sugárzik belőle a pesszimizmus...
-
Keitaro
addikt
Szia
Sokat sajnos nem tudok hozzáfűzni, általában mindenkinek összejön egy-két roszabb időszak az életében, te is kaptál egyet. Nekem is volt olyan, hogy összevesztem barátommal akit hmm számolok... 14 éve ismerek, és akkor volt egy hoszabb mosolyszünet, de aztán egy idő után, minden visszaállt mintha mi sem történt volna, lehet itt is ez lesz.
Volt régebben egy reggelem, hogy az 1-es villamoson senki nem szállt fel, arra a kocsira ahol voltam. Mindenki megnézett és továbbállt. Egy öreg nénike kénytelen volt felszállni, mert csörgettek, hogy na indulás! Erre meglát, a köv megállónál átszál az első kocsiba. Máig nem tudom mi volt aznap reggel, mert egyébként senki sem viselkedett máshogy :)
Fel a fejjel, lesz ez még így se... mondanák, de inkább mondjuk azt, hogy fel a fejjel lesz ez még jobb is, méghozzá hamarabb mint hinnéd :) -
joysefke
veterán
Szerintem inkább reálban kéne próbálkoznod a kapcsolatteremtéssel, és nem
neten... -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Keresgettem a keresővel, de ilyen témát nem igazán találtam. Sza az lenne a lényege, hogy remélhetőleg itt meghallgatják a problémáidat, amit leírsz ide.Kezdem én.
Szal a lényege a dolgoknak az, hogy most már végleg tudom, hogy egy senki vagyok. Ez ma vált biztossá. Nincs egy barátom sem, mind megutáltak ami volt (1 darab, az is a nagy semmiért). Itthon nem érdekel senkit, hogy velem mi van. Iskolában szintúgy le vagyok potttyantva jó magasról. Chaten megutáltak, mint egy ház, pedig abban volt egy kis reményem. Aztán nézem itt a topicokat, látom, hogy amikor a téma aktuális volt, szóltam bele egyet, és onnan egy hozzászólás sem. Van egypár ilyen..
Az egész a múlt héten kezdődött, amikor is összevesztem az egyetlen barátommal, merthogy én nem vagyok az az ember, akire ő számíthat... 11 éve ismertem, tudtommal mindig számíthatott rám, szal nem tom, mi az isten baja volt.
Aztán Már egyre kevesebben cseszegettek, aminek egy másik ember biztos örülne, csak az a baj, hogy akik eddig cseszegettek meg szivatta, azok mostmár köszönni sem bírnak.
Aztán folytatódott a mai nappal. Ugyabár van olyan, amikor az ember a suliban ügyeletes. Namármost, akárki van ott, körülállják 500000-ren az osztályból. Én ülök ott egy emberrel, még 50 kilométeres távolságot is betartják, nemhogy odajönnének, és hozzászólnának az osztálytársamhogy, á, nem, én ott vagyok, vele sem beszélünk. Ebből is jó nagy vita volt. Megint én vagyok a hunyó.
Aztán jött ma a chat. Eddig minden jól ment, azt hittem, hogy legalább ott lehetek valaki, hamár a valóságban nem. Hát ma bebizonyosodott, hogy ott sem lehetek más, csak egy senki. 4 hónap boldogság, hogy vagyok valaki, na az odaveszett ma.
Régebben szinte állandóan csörgött a telefonom. Most már örülök, ha az anyám felhív.
Szal mostmár egészen biztos, hogy egy nagy senki vagyok.
Üdv: Balu
UI: Bocs a nagy izélésért, de nincs kinek kibeszélnem.
UI2: OFF-ot kéretik mellőzni.
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i5-10400H,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,IR kamera
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Manli Gallardo RTX 4070 Ti
- AKCIÓ! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest