Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Hellke
csendes tag
James!
Úgy látom, hogy problémámat részletesebben le kell írnom, s lásd streamről, real audioról, audioról, .rm-ről beszélek...szóval:
Adott egy internetes rádió, amelyben hetente egyszer van egy 3 órás adás, amit mindig hallgatok.
Sokan persze lemaradhatnak róla, s annyira rendes a dj, hogy eddig egy oldalra mindig kitett két linket, így még két hétig lehetőséged nyílt rá, hogy meghallgasd streamben (.ram) ha kihagytad, vagy a másik, . rm letöltésével végleg a HD-re pakolhattad.. pl.:
http://www.fab.uk.com/eliteforce/strongarm/ss100403.ram
http://www.fab.uk.com/eliteforce/strongarm/ss100403.rm
(Ezek már sztem nem működnek, csak szemléltetésnek..)
Mindkettő ugyanazt az audio mixet tartalmazta, RA Playerrel szépen lehetett hallgatni.
Az említett Stream Ripperrel rendszeresen átkonvertáltam mp3-ra az .rm -ben letöltött fájlokat...
Nomost....az arc 1-1,5 hónapja megváltoztatta az oldalt, s már nem puritán link figyel kinn, hanem szép dizájn is felkerült, viszont elmaradt az .rm fájl kipakolása, így maradt a streamben való ''élvezése'', s így elég nehezen tudnám őket CD-re kiírni. :)
Ezt a szitut most nagyon utálom, jeleztem is neki eme problémámat, de állította, hogy no para, mert simán lehet ebből .rm-et csinálni....
Ebben biztos is vagyok, csak eddig nem sikerült rájönnöm, úgyhogy azért is fordulok tanácsért ide, a szakvezetéshez.. :t
Ezek után ötlet? :p
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Orvosi kérdések
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztrofotózás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest