- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hátra megyünk, nem előre (EESZT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor13
csendes tag
Üdv!
Nem tudom, hogy mennyire ragaszkodsz a 202-höz, a saját privát véleményem, hogy nem adnék pénzt egyikért sem. Rohadnak, mintha kötelező lenne, nagynak nem nagy, és lépten-nyomon látom a kérdéseket róla a facebookon, hogy ez meghalt benne, az meghalt benne, hogy kell megjavítani. És nem csak a Lucas adagolós 220D-k térdelnek le, hanem fűtőmotorok, SRS hiba, ABS ,stb.
Arról nem is beszélve, hogy közelében sincsen az Avensis megbízhatóságának.
Ha megbízhatót szeretnél, inkább javaslok egy jó kis 124-est, nagyobb is, kevésbé is rohad, és megbízhatóbb mindene.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/200/mercedes-benz_200_te-8745519
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/230/mercedes-benz_230_te_w124_7_szemelyes-8532843
Mondjuk egy jó 250D-t sokkal többre tartok ezekből is, mint egy bármilyen benzinest, de azokkal rengeteget mennek, családi autónak jelenleg nem alkalmasak, főleg úgy nem, hogy az ember használni akarja, meg néha olajat cserélni benne.
Persze, ha szíved vágya egy 202, vagy ültél egyben, és úgy érezted, megérkeztél, és jól érzed magad benne, akkor tárgytalan, amit írtam, szerintem mindenki vegyen olyan autót, amiben jól érzi magát. Ha valami rossz emléked fűződik a 124-eshez, akkor felejtős...
Ha Avensis megbízhatóságot szeretnél, hasonló komforttal, vegyél japánt, cápa orrú Galantot, vagy 626-os Mazdát, azok tudják azt.
Merciből azt a megbízhatóságot talán az állólámpa és a 123-as tudja, sokkal-sokkal megfontoltabban vagy sokkal iszákosabban, és mivel dupla annyi idősek mint egy Avensis, kevesebb komforttal, és több rozsdával. Persze, ha van lakatos a családban, vagy nem kell a klíma, villanyablak, és a 130-as utazó, akkor egy 240D tuti választás, mert örökös, mint a nyomorúság, ha nem rohad szét.
Én belezavartam két év alatt több másik autó használata mellett a 240D 123-ba bő 50 ezret, ez alatt egyszer állt meg, amikor kifogyott a gázolaj, és a trutyival 30 év alatt telerakódott tankjeladó nem mutatta. Utána nitórval 10 perc alatt kimostam, visszatettem, azóta jó. Minden egyéb esetben hazahozott, de időnként kéri a törődést, bár nem sokat.
Tudom, mit beszélek, volt a családban 88-as Camry, 2.0TD, elmentünk vele síelni 800 km-re, meg vissza, töltés nélkül (utána pedig 120 forintból orvosoltuk a problémát )
Bocs, hogy kicsit hosszú lett, de igyekszem objektíven megítélni ezeknek az autóknak a megbízhatóságát, valamint használati értékét.
'82 240D
-
Ivan15
senior tag
Felrebeszelünk egymas mellett, en a C-203, CL-203 vagy mashogy Typ 203 asokrol irtam, föleg C180-C180K, C-200K.
Te az elsö szeriat akarod a C-osztalyban 2000- ig -ami a kesöbbi autoshirdeteses hozzaszolasod alapjan derült ki.
Mivel korabban a sportcoupe-krol volt szo (forumtars C180 Typ 203-at vett), es bedobtad a c180-at, hogy mire kell vetel elött figyelni, gondoltam arra vonatkozik folytatolagosan a kerdesed is
Amiket irtam, neked igy nem ervenyesek, a többiek tudnak majd itt segiteni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest