Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Batman2

őstag

válasz Szplöttyy #5208 üzenetére

A régebbi swiftek elég jók a maguk kategóriájában, nem hallottam még sok gondot róluk, legfeljebb a karosszéria kezd 10 év fölött láthatóbban korrodálni, fogyasztásban igen jónak tudom őket, pláne a kis 3 hengeres 1000-eset, és a motorjuk elég starapabíró..
    Mondjuk ha ütik vágják, akkor valszeg hamar széthullik, de megkimélve sokáig jók.
    A mai swiftekkel már nem szimoatizálok, számomra már túl modern jellegtelen a formájuk, a régebbi még sokkal elegánsabb volt, az még tetszik is.
    Dízel suzukit viszont nem vennék, azzal nagyon nem szipmatizálok, gyenge alkotmánynak tűnik, mércsak ezért is, mert kollegámnak volt és vettem észre rajta furcsa jeleket viselkedéseket.
    Melegben, izzítás ellenére sem indult elsőre, hamar füstőlni kezdett, aztán egyszer csak cserélte is a koma, csak annyit tudtam meg tőle, hogy "cserélni kellett ".

Az viszont tény, hogy amit a 123-asok nagyrésze kapott és amennyi ideje már, szinte mind 25 év felett van már, azt tagadhatatalan nem sok autó viselné el, de ezeke még így is autók maradtak, és még a jobban lehajtottakat is kisebb anyagi befektetetéssel és nagyon sok gondos munkával egész szpen helyre lehet még hozni, ami pedig az alkatrész ellátást illeti, az majdnem páratlan, nem sok olyan ennyire idős atóról tudok, amihez még bőven lehet kapni, gyak, mindenféle alkatrészt ! :K :R

Üdv.:

Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979

• Danny_L.hu

tag

válasz Szplöttyy #5208 üzenetére

El kell ismerni, hogy a régi Suzukik elég megbízható jószágok, de egy 123-as és egy Suzuki két külön kategória. Ha választanom kéne egy régi Swift és egy 123-as közt, habozás nélkül a csillagra tenném a voksom. Hogy miért? Aki ha beleül mindkettőbe és nem érzi a különbséget, annak hiába magyaráznám miért :).

Új hozzászólás Aktív témák