Új hozzászólás Aktív témák

• KillHates

nagyúr

válasz Formaster #11172 üzenetére

Jézusom! Ebben "AZ A" 220 CDi van? A szerelők rémálma ez a fordítva beépített motor.
    El nem tudom képzelni, hogy mi késztette arra a mérnököket, hogy ebben a kényelmesen nagy motortérbe az ilyen konstrukciójú motort szereljék. Még egy "C"-ben megértem, mert ott szűkös a hely az orrban, de ebben a kocsiban a motortér egy bálterem.

Tölts rá a tágulási tartályra, ha látod a "pöcköt" benne, különben meg NE!

Nyugodtan járkálhatsz vele akár addig is amíg kényelmesen tudod nélkülözni a kocsit. Én a W140-essel majdnem egy évig jártam csöpögő motorral. Csak az a fontos hogy NE TÖLTSD TÚL a tartályt, azzal gallyra vágod a klimatronic mágnesszelepeit! Ha kevesebb van benne, akkor úgyis ordít a computer, hogy KÜHLWASSER STÖRUNG (vagymiafrászkarika?)

Szerintem járkálj vele pár napot, hátha elmúlik. Egy Mercedesnek a legrosszabb, ha hozzányúl egy szerelő. Csak végső esetben viszem patkoltatni a paripám....

Nem, egy öreg lekotlott W211-esem van E270CDi és már megvolt neki a Föld-Hold, most jövünk vissza; félúton valahol :D :DDD

Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...

Új hozzászólás Aktív témák