- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Formaster #11172 üzenetére
Jézusom! Ebben "AZ A" 220 CDi van? A szerelők rémálma ez a fordítva beépített motor.
El nem tudom képzelni, hogy mi késztette arra a mérnököket, hogy ebben a kényelmesen nagy motortérbe az ilyen konstrukciójú motort szereljék. Még egy "C"-ben megértem, mert ott szűkös a hely az orrban, de ebben a kocsiban a motortér egy bálterem.Tölts rá a tágulási tartályra, ha látod a "pöcköt" benne, különben meg NE!
Nyugodtan járkálhatsz vele akár addig is amíg kényelmesen tudod nélkülözni a kocsit. Én a W140-essel majdnem egy évig jártam csöpögő motorral. Csak az a fontos hogy NE TÖLTSD TÚL a tartályt, azzal gallyra vágod a klimatronic mágnesszelepeit! Ha kevesebb van benne, akkor úgyis ordít a computer, hogy KÜHLWASSER STÖRUNG (vagymiafrászkarika?)
Szerintem járkálj vele pár napot, hátha elmúlik. Egy Mercedesnek a legrosszabb, ha hozzányúl egy szerelő. Csak végső esetben viszem patkoltatni a paripám....
Nem, egy öreg lekotlott W211-esem van E270CDi és már megvolt neki a Föld-Hold, most jövünk vissza; félúton valahol
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Segway ninebot Kickscooter Max G2 roller
- SZINTE ÚJ, GARIS, 2024 SENCORE S70 400W EROLLER
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette" - XL - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával