- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Falovas
aktív tag
válasz rgranc #56884 üzenetére
Ha az RX100 számomra megfelelő lett volna akkor azt vettem volna meg. De a kevés zoom , a gyenge fényerő, és a vakupapucs hiánya túl nagy kompromisszumot jelentett volna.
Családi mindenesnek kevés, de utazó gépnek talán elmegy....A képminősége rendben van." Tudtam, tudtam... csak nem sejtettem!" "Értem én, csak fel nem foghatom! " https://www.juzaphoto.com/me.php?p=109773&pg=allphotos&srt=data&l=en
-
rgranc
aktív tag
válasz rgranc #56884 üzenetére
Ezt már külön írom, majd törli a moderátor ha túl off. Négy gyerekem van, ha azt mondom hogy szeretek vezetni és egy relatíve sportos egyterűt keresek 10-12 millió forintért, akkor hiába erőlteted hogy teszemazt legalább egy hármas BMW-t vagy egy Mazda MX-5-öt kell vennem mert azok adják az igazán jó vezetési élményt, és ha kipróbálom az MX-5-öt utána úgyis minden mást szar lesz vezetni. Hiába ekézed hogy ha nekem a méret fontosabb akkor ennyi erővel IFÁ-t is vehetnék... Vannak bizonyos preferenciáim és azokhoz szeretnék azért kompromisszumot kötni, szóval vehetek pl. egy '17-es Chrysler Pacificát a 3.6 V6 motorral - belefér az egész család és ha kell akkor sportosan is tudok vele menni (még ha meg sem közelíti a BMW vagy a Miata sportosságát...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpársportok
- Drón topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Asszociációs játék. :)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...