Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
sziasztok
régóta rágódom már én is fényképezőgép vásárláson, de még mindig nem jutottam semmire olyan alapvető kérdésekben sem tudok dönteni, hogy dslr vagy valami jobb bridge de nem is ez a lényeg most, hanem az, hogy régebben nézegettem a canon 350d -t és a nikon d40-et, de akkor sehol sem sikerült megtapiznom a pentax k100d -t, és ma végre láttam egy helyen és megvizsgáltam közelebbről. azoknak akik ezek között gondolkodnak, azt tudom tanácsolni, hogy mindenképp próbálják őket végig vásárlás előtt, mert nem gondoltam volna, de nekem a pentax állt kézre legjobban (elég nagy kezem van, bár az ujjaim vékonyak - mondjuk a magasságomhoz nem is olyan nagy a kezem ) aztán a d40 és a 350d, okosabb mondjuk nem sokkal lettem, mert valahogy mégis a canon a legszimpatikusabb. a végén meg lehet, hogy veszek egy használt gépet, vagy nem is dslr lesz, a lényeg az, hogy próba mindenképpen kell, mert érhetik az embert meglepetések
üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest