- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
[Lama hozzaszolas, sok turelem ON]
Multkor ajanlottatok nekem 100-ig a Pana LX7 tipust, illetve ha esetleg megszaladna a keret akkor a Fuji X30-at. A ketto kozott kb 35-40 ropi a kulonbseg (ujonnan).
Tudnatok irni par pro-kontra ervet? Sokat hasznalnam en is belterben gyerekfotozasra, egyszerubb videozasra (gugyoges felvetele, elso lepesek, ilyesmi, semmi komolyabb)
Annyit sikerult felfognom hogy az X30 szenzora nagyobb, ezert jobb, viszont az LX7 fenyerosebb, amivel jobb kepek keszithetok belterben. Viszont ezek nekem csak nyers adatok, a gyakorlatban nem tudom osszehasonlitani, hogy mi az hogy f/1,4 es f/2,0...
X30-ban van wifi: ami mire is jo nekem? (Pl nem kell madzaggal osszekotni a geppel, hogy lementsem a kepeket? Vagy esetleg wifin keresztul ki tudom rakni a kepeket okostevere/tabletre?)
[Lama OFF]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- gregdepo5 károsultjai
- SSD kibeszélő
- Futás, futópályák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest