Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tooomas
csendes tag
Sziasztok!
Nagy kérdésem lenne.
Adott egy pc házikó amibe sima atx méretű táp kell természetesen itx ház .
Itx alaplap kerül bele ami max egy pci kártyát ( nem vga) fogad és maximum 2 hdd vagy ssd meghajtót.
Az alaplap integrált procis "hatalmas" fogyasztással.
Namost az a problémám hogy 3-400Watt-os tápegység teljesen felesleges bele mert talán lessz vagy 50-60W fogyasztása nyélgázon.
A paneltápot és a pico psu-t hanyagolnám.
Létezik normál atx méretben valami csöndes (esetleg néma) atomstabil 24/7-re alkalmas tápegység ami ilyen kis terheléssel is stabil és a hatásfoka sem katasztrófális ?
Normál atx méretben nem találok 100-200Watt közötti 24+4+ 1-2 sata+ 1-2 molex tápot ami erre alkalmas lenne. Nem bánnám ha nem lenne horrorisztikus árcédula rajta.A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
-
tooomas
csendes tag
Nos újra itt vagyok mivel sikerült egy tápot beszereznem régebbi de sosem használt TAX TK-925XT személyében . Viszont sajnos 2-3órás járatás utánn púpos kondi és nyöszörgő-morgó venti fogadott benne.
Maximum még egy kondicserét és egy ventit rászánok de maximum teszt tápnak fogom fölhasználni.Most újra fölteszem a kérdésem a tápguruknak.
Sima atx tápegység szükségelteteik .
Alaplap intel d201gly, 1Giga ram, 1 hangkártya és egy 3,5-ös hdd.
Ezt kellene csöndesen de atomstabilan ellátnia a tápnak és mivel az egész nem nagy érték így olcsó tápegység kellene.A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
-
tooomas
csendes tag
válasz tooomas #90040 üzenetére
Valaki?
Kisteljesítményű atx méretű tápot megbízható minőségben és nem horror áron tud ajánlani valaki?Szét gúvadok már a guglizásban de nem találok semmi értelmeset.
Akyga , LCpower , Gembird meg ilyesmik vannak amikhez hozzá is lehet jutni.
Tudom ez az alja kategória de ezzel az akyga nevűvel el van árasztva a piac.Mi lehet benne vajon?
Nincs valakinek kedve megszakérteni ezeket az alja tápokat ?A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
-
-
tooomas
csendes tag
Sziasztok tápguruk!
Lehet analfabéta kérdésem lessz de sajnos ez van.
Am1 minimál konfig ergo lap+proc+ram+1-2 ssd/hdd+talán egy optika.
Normál atx táp méret kell és nem horror áron. Szét kukkolom az internetet miatta de kis teljesítményű tápot normál atx méretben amiről tudvalévő hogy megbízható nem találok újonnan. Ezek az olcsó tápok amik kaphatók és árban mondjuk megfelelőek valahogy nem egy szívderítőek és sok az ellenvélemény rájuk.
Paneltápok valahogy nem is tudom de nem nyerték meg a tetszésemet.Milyen tápokat lehet a mostani felhozatalból az alsó árszegmensben bevállalni ami egy alacsony fogyasztású itx rendszert megbízhatóan elvisz hosszútávon? Sajnos az olcsó tápokról nemnagyon van szakszerű teszt sehol (lehet megvan az oka de mégis no).De lehet én vagyok balfék és nem találom .
Sajnos jártam már úgy hogy neves tápegység egy integrált procis alaplap és ssd társaságában el sem indult (gondolom kevés volt neki a terhelés).Ergo alacsony fogyasztású rendszerhez kisteljesítményű táp kellene olcsón a jelenleg kaphatóak közül.
Minden információt szivesen olvasok.
A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
-
tooomas
csendes tag
Össze kellene kopálnom egy itx gépet és kissé megakadtam.
Nem vagyok képben a mostani tápegység felhozatallal.
Msi am1i alaplap athlon 5150 plussz ssd.
Tudom mért nem paneltáp és hasonlók de nekem sima atx kell bele.
A fogyasztás minimális lessz csak menjen ki a vlágból is.
Én ezt néztem ki : https://www.arukereso.hu/tapegyseg-c3158/fsp/sp300-a-250w-p355094881/Szerintetek ?
A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
-
tooomas
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy am1 config. Msi alaplap (itx) egy athlon 5350 , 16giga ram és egy ssd. Régi alatta a táp így csere lessz illetve bekerül egy vga amivel talán kissé fürgébb lessz egy-két játékra is alkalmas lessz. Sajnos ami vga akadt a kezembe az egy gtx460 ami eléggé zabálós jószág.
Kinéztem egy FSP350-50AHBCC tápot hogy ezt venném hozzá. Elegendő lessz neki? Vagy valami izmosabb kellene?A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
-
-
tooomas
csendes tag
Üdvözletem. Boldog új évet meg hasonlókat mindenkinek.
Adott egy régebbi am1 gép.
Athlon 5350 8giga ram +ssd +hdd.
Eddig egy 250W-os fsp hajtotta megfelelően.
Kicsi fejlesztés hogy bele fog kerülni egy radeon hd 7770 kártya amivel sajnos ez a táp kifut teljesítményileg.
Kinéztem egy Fortron FSP350-51AAC 85+ tápocskát.
Kérdés hogy elegendő lessz esetleg valami tapasztalat vagy infó a tápról?
Sajnos a keret amit rá tudok szorítani az kb ennyi vagy kevesebb.
Bármi információt szivesen fogadok.A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest