Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• smiti

veterán

válasz vzsryl #2268 üzenetére

És ha eltekintek a harisnyázottságtól akkor van olyan minőségi tápegység ami belefér a keretbe ? Mert akkor legfeljebb megoldom én majd a harisnyázást valamikor.

Mert ha a ctg-nek és a sagaII-nek is elég hosszúak a kábelei egy alsótápos házba és még a ventijük is elég halk akkor lehet hogy közülük választok.

• Kvazár

őstag

válasz vzsryl #2268 üzenetére

A fix ideára nem tudok mit reagálni, csak annyit, hogy szakmai szemmel nézve érthetetlen. De mindegy is.

Hmm, érdekes. A CM oldalán van egy kalkulátor, oda beírtam a gépem, oké tettem bele még egy ugyan olyan vidkarit mint most van, és 745-ös tápot ajánl. Tehát az én hasra ütés szerű tervezésemmel nincs nagy gond.

A mostani tápom esetén van még 1 érdekes dolog, eleinte minden powergomb megnyomás után várt egy kicsit és pár sec-ig nem csinált semmit. Kérdeztem az okosokat, azt mondták, no para, ez a mostani gépeknél valami energia gazdálkodós izé, és teljesen természetes. Ezzel nem is lenne bajom, ha mára már nem jutott volna el odáig a dolog, hogy ezt a várakoztatást random teszi, tehát néha azonnal indul, néha nem. Innentől kezdve valami gáz van, mert ha fixen az egyik, akkor oks, de azért magától csak nem kéne váltogatnia. :F

XFX PRO850W-os táp jön be nekem az ajánlottak közül a legjobban, mert abban 140-es a venti, igaz még nem találtam hozzá zajszint karakterisztikát.
    "Anno" (nincs 1 éve :((( :W ) azért vettem enermaxot, mert annak volt a legjobb a zajszint karakterisztikája és a Corsair-t is odaverte. Most már belátom, lehet nem nem ezt kellett volna vennem.

Új hozzászólás Aktív témák