Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDerekas

    addikt

    Üdv!
    Kérnék pár ajánlást, opciót valami csendes tápra, nem prémium kategóriában. Első körben újat néznék, de a használttól sem zárkózom el kategorikusan.
    Építettem itthonra egy NAS szervert. Szerény kis kütyü, eddig 0 forint meg jó sok szabadidő ráfordítással. Az eddig felhalmozott használtcuccokból kreáltam. A tápegység valami kegyetlen zörgős, már-már repülőt idéző hanggal dolgozott, ennek a csapágyát sikeresen feltöltöttem, azóta aránylag csendben van, illetve a szélzaj jobban hallatszik. Viszont tegnap egy midi házba pakoltam át az egészet és ebben valami nagyon mély, pulzáló búgást hallat az egész a hallásküszöb alsó határán. A vinyók rendben vannak, a procihűtő ha áll, akkor is "bebúg" az egész, szóval marad a táp, mint cserélendő cucc. Már a ház belsejét is dekor gumival béleltem, de a búgás marad. Mivel 0 Ft-os a projekt, árban egy ehhez idomuló tápot szeretnék. (Persze az ezeréves silent tápom, pár hete odaadtam egy ismerősnek... Hét öregasszony se gondolta volna, hogy szervert fogok építeni) Intel alaplap, intel proci (Prescott) és négy darab vinyó mellé menne a táp. 100 wattot nem eszik az egész, főleg hogy csupaszított NAS oprendszer van rajta.

    www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés