Hirdetés
Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz Sanyix #13224 üzenetére
Az összes Chieftec GPS hangos. Vetélytársainál sokkal, de sokkal hangosabbak - tudom, mert nemrég cseréltem VX450-re. Idle volt olyan hangos, mint most az egész gép 3D alatt, szóval ebből kiindulva mondtam, hogy nem vagy Te érzékeny a zajra, hidd el. Bár lehet, hogy csak a viszonyítási alap hiányzik.
-
diegho
nagyúr
válasz Sanyix #13271 üzenetére
ez van én ilyen képzelt hangokat hallok vagy csak szimplán meghallok olyan hangokat is amiket te nem. még a seasonic tápot is hallom és elhiheted ez az asus hangban elég messze van tőle. mellesleg meg olvasgass még utána kicsit, mivel ugyanaz a yate loon D12SH-12 van abban a tápban mint a chieftecben.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Sanyix #13271 üzenetére
Csak egy kósza gondolat mert ilyen táppal még nem szereltem össze gépet:
Dugd rá azt a 3 pines csatit az alaplapra és érzésem szerint megtudod, hogy a többiek miért gondolják hangosnak ezt a tápot.
Persze tévedhetek, de most már kifejezetten kiváncsi vagyok[ Szerkesztve ]
-
matykooo
aktív tag
válasz Sanyix #13332 üzenetére
Én sem értem miért kell lehurrogni egy tagot, ahogy visszaolvasom az egészet normálisan leírta hogy nem akar újat, mert sokkal olcsóbban megtudja venni a pár honapos használt tápot, amivel én is egyet értek, mivel nemrég vettem egy 600W-os FSP EPSILON tápot használtan, garanciával, a bolti árának a töredékéért és tökéletesen üzemel!
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- Automata kávégépek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Windows 10
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- DUNE médialejátszók topicja
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.