Aktív témák
-
bartucc
addikt
Ha be is tudod szerezni, a giga ára felett, és akkor már inkább a Giga-t venném. Szval inkább giga. A táp egy 4850-et pl simán elbír ha erre gondolsz.
scope2007: igények kérdése, van akinek hangos a Chifi és ennyi. De a TT lehet hogy gyengébb kicsit, azt azért annyira nem erőltetném ajánlottként, legalábbis annyiért van jobb is, de lényeg hogy te a sajátoddal meg legyél elégedve...
patyik75: el fogja, nem lesz nagy gond neki.
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
venember83
nagyúr
Igen, boven elbirna, kiveve ha meggondolod magad s Kentsfieldet akarsz venni s meg akarod huzni a fulet rendesen. De normal c2d-vel es x2-essel siman elbanik ez a tap, melle pakolhatsz akarmilyen vga-t szvsz.
Viewsonic: nem azert, de ugyanazt vetted mint a Corsair, csak mas neven Vegulis ugyanott vagy mindkettovel, szoval nem csinaltal kicsit se rossz boltot, csak ugy gondoltam szolok. Az Antec 550es kisertetiesen hasonlit adatokban a Corsair 520asra s tudjuk, h a Seasonic gyart az Antecnek is.
-
venember83
nagyúr
Ebben az esetben BSII, 350 boven eleg s hanggal se lesznek problemaid, dB(A) erteket nem tudok, ne lepodj meg, ha kapsz a neten s magasak, azok teljes fordulatszamra ertendoek s tapventik legritkabb esetben mennek full RPM-en.
goom: a Corsair 450ese boven eleg barmilyen gepnek, hidd el, nem kell tobb, mint ahogy stol is megmondta, max extrem esetben, de tied nem az. Ha nem jarkalsz sokat a gepben, akkor nem fontos szerintem neked, hogy a kabelek lecsatlakoztathatoak legyenek, igy szvsz VX450 a befuto, halk, eros s olcsobb is mint a HX520as. A 360ast meg ideje lecserelni, nem ilyen gepekre terveztek azt, nekem is meg kellett ugyanattol a tipustol valnom, pedig mar megszerettem, foleg, h mar fulemnek tetszo modon elkussoltattam.
-
venember83
nagyúr
Nem vilagit, enyem se. Meg tobb embernek se. Kepen is latszik, h csak a gomb vilagitana, ami nem zavar szvsz senkit, max alvas kozben ha bekapcsolva hagyod a tapot. Szoval kijelenthetjuk, h sporlas jegyeben nem vilagitanak, de ez szamomra is inkabb pozitivum. De a 400as PNF is boven megfelel, lenyeges kulonbseg esetleg, h halkabb valamivel a BSII, de ez nem sok konfigban hallhato.
Kriza: mondom, h nem vilagit, na