- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
magi20
senior tag
srácok ne haragudjatok hogy beleszólok,,,de nem fordítva van??????
nekem most egy 650-es Q-tec van,,,régebben én pont fordítva tudtam mármint a q-tech volt a szarabb,de utána a 500-tól felfele lévő Q-tecek nem gányok,,,nemde?
jesus sry,,,uj rendszer,nem szoktam még mindig meg..:-)--de amugy így van?
-
-
stol
addikt
Mivel a táp primerköre röppent el, igy nagyon ésszerű a szekunder oldalt még tovább biztositani...
Ek kell fogadni, hogy az FSP sem bassza vissza a villámot az égre.
A lényeg pedig az, hogy a gép többi alkatrésze nem sérült meg.
A korrekt védelmet egy jól méretezett szinuszos kiemenetű UPS jelent. -
venember83
nagyúr
Pedig tok ugyanugy nez ki belulrol, mint az AcBel Polytech altal gyartott belso, nezd meg az Asus 550-es prohardveres tesztjet, pontosan ugyanaz.
-
-
mazda626
addikt
APC túlfeszvédő Ilyet rendeltem, vagy pénteken, vagy jövő hét hétfőn érkezik. Később egy UPS-t is szeretnék.
-
d@minator
addikt
Utána jártam az alapkérdése az volt valakinek, hogy 20 tűs tápja van a 24 tűs lapjába és az új VGA emiatt szarakodik e. Nekem ez nem lesz gond mert 24 tűs midkettő. Bár nem tudom, hogy azon a plusz 4 tűn mi megy de szerintem neki sem ez okozza a problémát különösen, hogy a VGA-ra külön tápcsati megy.
-
nyunyu
félisten
Modularis CFT-560-ban Sirtec bel van???
Csak azert kerdezem, mert a CFT-750-14C az kikopott CWT PSH750C-01
-
nyunyu
félisten
Sirtec megvehette a High Powert?
Weblapjukon bazinagy High Power logo virit, meg az uj tapjaikat is HPC-xxx-nek hivjak, akarcsak a legelso Chieftec tapokat.En meg az FSP Zennel furodtem be.
Nemreg visszakaptam a 2. Zent, amit visszavittem mert szeretett lekapcsolgatni, meg idegesito hangja volt.
Allitolag megjavitottak, legalabbis erre utalt egy "Tap Center" feliratu garimatrica, rakom be a gepbe, mar kapasbol sipol, holott meg el sem indult a gep.
Hangosabb lett, mint amikor leadtam...Boltba vissza, most mar adjanak egy Corsair VX450-et helyette. (Kb. egy arban vannak)
VX450 persze nincs az importornel, igy fizethettem ra 7k-t egy HX520-ra. (Seasonic M12-500-nak felel meg)
Rakom be a gepemben ideiglenesen allomasozo Chieftec HPC340 helyett, erre be se lehet kapcsolni, pont ugyanazok a tunetek, mint az elso generacios bugos Zennel, miszerint ventik porognek, molexeken feszultseg rendben, csak eppen az alaplap nem kapcsol be.
Nosza, radugtam minden kezemugyebe eso 12V kutyut (negyedik vinyo, nyak panelfuro...), hogy meglegyen a terheles.
Ugy sem kapcsol be. Hurra.
HPC340 vissza, azzal sem.Most nagyon ugy tunik, hogy az alaplapom szallt el.
Mehetek ma uj gepet venni a meregdraga tap ala
(Ugyis halogattam mar joideje a Core2-re cseret)Egyebkent a Corsair kabelei szerintem tul hosszuak, legalabbis nem tudtam hova eldugni a 3 molexeseket, pedig a Casetek hazam boven nem midi meret...
-
Oké, csak erre én háklis vagyok. Bátyám gépén pl. olyan erősen világít a hdd led, hogy este bevilágítja a koromsötét szobát, filmnézéskor viszont zavaró, még ha a perifériádban van, akkor is. De láttam már irreálisan erős fényű TFT monitor állapotjelző ledet. Egyszóval nem szeretem a zavaró fényeket, éjszaka inkább kapcsolok egy sólámpát ha gépezek.
-
danntora
tag
Nekem VX-450-esem van egy Gigabyte P35-ds3-al egyetemben és eddig semmi bajom nem volt velük, nekem sokakkal ellentétben soha nem indult újra többször, csak egyszer csinálta de akkor is mert sok volt neki a tuning és visszaállította a biost is defaultba akkor már.
A tied, Kriza, sztem csak egy egyedi eset volt... -
FluID
tag
-
FluID
tag
Köszi, ezeket megnézem.
Egy nagyteljesítményű fűtőszálat kéne működtetnie néhány másodpercre.
Természetesen van rá korrektebb, egyszerűbb megoldás is, de nekem még ma délelőtt kell produkálnom egy működőképes verziót
Kipróbáltuk egy 300as kodegánnyal, ami elvileg 16 ampert tud, de az kicsit megzuhant a terheléstől(12V -> 6V). Ettől függetlenül majdnem tudta azt, amit kéne.
Egy jobb táppal tökéletes lesz, utána meg lesz idő trafót tekercseltetni, stb... -
-
Achill3uS
nagyúr
-
venember83
nagyúr
Nem epp, ha nem erdekli milyen hangos a gep (pl nem kell ejszaka menjen alvas kozben), nem akarja 2-3 evnel tovabb tartani a tapot s csatlakozok s kabelek sokasaga sem zavarja, akkor nyilvanvaloan Epsilon a nyero. Pl Overlockernek vagy Achill3usnak sem szamit a hang, modularitas vagy tobb gari, ok tuningolni akarnak s kesz. Nekik a teljesitmeny van eloterben, abban meg jobb az Epsilon.
-
pentium4
senior tag
corair -el ugy vagyok hogy csak márka és azt kell megfizetni ami nem kevés a 620W-os estében szal az kilőve! zalmanba ajánlottál a 360-és 460 as mert hogy azok pokoli erősek, de kevesek sajna!
psp és seasonicról nemtudok semmit senki nem ajánlotta eddig!
enermaxot a q6600 topicjába ajánlották, hogy jó erős 22amperes a két 12V-os ágja ami tényleg kiemelkedő, más tápoknál 16-20 as értékek vannak és ha huzni akarom a procit akkor kell az erő
akkor végülis ti az enermax liberty-t nem ajánljátok! -
pentium4
senior tag
sorry hogy nem irtam már az elején, de most pótolom:
Asus p5k dlx lapka, lehet x38 as lesz belőle
q6600 proci 2.8-3.0ghz ra huzva, silent knight 2 hűtő
4giga geil ultrakit 1066mhz
8800gts 320mb
1 optikai meghajtó
5-6 vinyó ebből egy rapot, 3 raidbe többi szabadon
hangkari, meg még pár cucc
6-7 venti
hát röviden ennyi
amugy a gép grafikus/3D munkákra lesz, videószerk, konvertálás és hasonló gépzabáló dolgokra lesz, munkára! -
L.T.
tag
Először FSP-t néztem ki, de nem a kapok a városomban. Ha rendelném az Ipon-on akkor a postaköltséggel együtt drágább lenne mint a Chieftec, ami viszont van helyben.
És valóban nincs egy megbrutál konfigom, inkább arra mentem rá, hogy jó minőségű táp legyen ami halk is. Mert a jelenlegi 8 centis ventivel bizony igen zajos.
Köszi az infókat mindenkinek -
Gorneck
legenda
Semmi ilyesmi...jobb szeretem ha olyan terméket veszek amiről már X évvel ezelőtt is hallottam...pláne, ha nem is vagyok képbe az adott HW-ről...így választottam házat és most tápot is...520-as NoiseBlocker-em pillanatnyi elmezavar volt választásomkor...ahogy a 550-es GlobalWin tápom eladása...
Gondoltam...itt van is esélyed rá!
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval