Hirdetés
Aktív témák
-
phpmoli
tag
miutan mult heten megvettem uj corsair vx450-es tapom, ugy gondoltam, szetszedem az elozo azona 400w-os egyseget. macron gyartmany, a nagy tornyok 85 fokosak, a kis kondik 105 fokosak. az egyik kis kondi kicsit felpuposodott es -ugy latom- kifolyt. majd 6 evet birt mersekelt felhasznalassal. hal isten nem vitt magaval semmit, kulturaltan halt meg, egyedul.
-
Traxx
őstag
Erősen Codegen kategóriának tűnik. A honlapon még teljesítményadatok sincsenek...én kerülném.
phpmoli: amilyen áron az Azonákat / Macronokat árulják, még mindig jóval szívesebben vennék +1-2K ért FSP-t
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Zájec
veterán
megszületett a végeredmény nálam a tápos kérdésben.
a nyeretes egy használt Corsair HX620 lett , amit 18k-ért sikerült beszereznem. -
Traxx
őstag
Mondd, hogy vegyen normális tápot, máskülönben csak úgy add el a kártyát, hogy nincs rá gari. Én legalábbis ezt tenném, minthogy megsüsse az első bekapcs alkalmával...
Zájec:
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Bobyjack
senior tag
Sziasztok!
A következő géphez kéne egy jó táp:
Intel Core 2 Duo E8400
Gigabyte EP35-DS3
Gainward 9600GT Golden Stample
Ocz Reaper 1066Mhz 2GB Kit
320GB Samsung HDDKöszönettel: Bobyjack
-
Geza26
senior tag
Valaki erre? #14443
Géza
-
pityeszka
őstag
válasz Geza26 #14459 üzenetére
Sztem a táp az amin nem szabad spórolni!!Én nemrég cseréltem az enyémet vx450-re és nem bántam meg.Hangját én nem hallom még ha ráragasztom a fülem akkor sem,tehát halk Hogy melyiket veszed döntsd el te!Fsp-t nem ismerem,de az is elbírná a cuccodat.
Egy katona mindig parancsokat követ, de egy harcos csak a szívét követi. >>>Steam ID: p1tyeszka<<<
-
Traxx
őstag
válasz Geza26 #14459 üzenetére
Esetleg még alternatívaként jó lehet a 400-as Bluestorm II, mivel ha visszaolvasol, már alig kapni 400-as PNF-et.A Corsair extrahalk táp, a BS II-től is halkabb. Én a VX450-et venném szívem szerint, de döntsön a pénztárcád.
A Codegen helyett mindkettő klasszisokkal jobb és csendesebb lesz.
-
Klemens
őstag
Na, megrendeltem az FSP400PNF (CRG450)-t az IPON-ba.
Remélem nem fogok benne csalódni.
Azt nem tudom, hogy, nálauk az volt írva, hogy átvenni a rendelést követő munkanapon lehet, akkor én hétfőn vagy kedden vehetem át, mert én nem munkanapon adtam le a rendelést."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
Destloler
tag
Hali Mesterek
Egy kis segítséget szeretnék kérni, tápvásárlás előtt állok és ebben szeretném kikérni a véleményeteket. Egy megbízható, olcsó tápot keresek van egy két kiszemeltem pl.: Super Flower AURORA 700W vagy Thermaltake 700 W.
3.4 GHZ P4 EE
HD 3850
320 as vinyo (de szeretnék méd2 db 500)
Vízhűtés
+4 ventiIlyen gépem van, és erre szeretnék valami jó tápot venni ami örök élet +1 nap. jelenleg egy 400 codegenem van.
Előre is köszönöm a segítséget
-
KMT
addikt
-
Klemens
őstag
Ezek szerint, akkor már hétfőn át is vehet.
Legalábbis nekem ez jött le belőle."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
MEKK
aktív tag
Hi.
tudom már kérdeztem a gigabyte tápról de most hogy láttam az ipon-be fsp 400 nagyon jó árón igy elbizonytalanodtam szal
FSP ATX-400PNF 6000.- VS. GIGABYTE SUPERB 460W 8000.-
[ Szerkesztve ]
-
SAnyi_
csendes tag
Egy 1000 éves gépbe milyen tápot érdemes rakni?
Eddig egy 235Wos Acorp vitte a rendszert (idestova már legalább 5 éve), de az utóbbi időben nem volt komoly használatban, és nem is bízok benne, hogy sokáig fogja bírni...
valami használt, minőségi, kisteljesítményű tápra gondoltam, de fogalmamsincs, hogy régebben mit volt érdemes választani. (Ezt a gépet anno nem én raktam össze.)
-
Tamoo
MODERÁTOR
Na végre valaki, aki nem dicséri a vx450et
Kérdés a következő:
Szerinted megérné lecserélni a CoolerMaster RealPower M520-as tápom VX450re???
Elsődleges szempont a hang...
(a mostani se egy hangos darab, de annyira favorizálja mindenki a corsairt)[ Szerkesztve ]
-
-
ló úr
őstag
Igen halk,volt szerencsém találkozni ilyen 460W os gigabyte Superb-el,és alig hallani,gyakorlatilag semmi hangja nincs,a proci hűtésed lesz olyan hangos mint a tápod ha nem hangosabb,szal a tápnak alig van kicsike hangja és 460W os,későbbiekben erősebb géphez is mnegfelelő lesz,vagy ha tuningolni akarsz!!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
Még 1 Quadot is elvisz bőven ha persze nincs agyontuningolva,szal,jó választás mindenképpen,és nem drága!! Egytlen hátránya,hogy Aktív PFC-s szal ha szünetmentes tápegységet akarsz akkor nem ajánlott,de am. mindenképpen nagyon ajánlott kategória.
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Geza26
senior tag
Hello!
GIGABYTE SUPERB 460W mennyivel hangosabb a Corsair Vx450-nél?
Köszi!
Géza
-
Haart
addikt
Valakivel itt dumáltam és mondta hogy van néhány rossz szériás corsair vx550, úgynézki haverom kifogta az egyiket, azt mondja nagyon durván hangos. Namost ezeket lehet cserélni a hang miatt, vagy megkell várni mig meghal mondjuk, bár sztem arra lehet még várni
-
đe$|re
senior tag
Üdv!
A véleményeteket szeretném kikérni az OCZ GameStealth 600W tápról. -
Törzsúr
senior tag
Hello,
aki foglalkozik táp szervizeléssel, dobjon nekem egy privátot.
Köszönöm!
Steam: szedibatta | EA, Battlenet: Szedi90
-
Traxx
őstag
válasz đe$|re #14486 üzenetére
FSP beles, megbízható táp...de milyen géphez lesz, és pláne, miért 600W?
roedie: stol, didyman vagy Csaba_20 foglalkozik tápjavítással, őket keresd.
-
Cagm^c
tag
"Raidmax 630W moduláris tápegység " (75%) - erről szeretnék véleményt. Tuningra szeretném Phenom 9850BE mellé.
Vagy inkább legyen egy "Chieftec 550W aktív tápegység "? (76%)
Raidmax nekem azért is jobb lenne, mert világít. Csak nem tudom, hogy mennyire megbízható márka.Előre is köszi a segítséget!
-
SOAD19
addikt
Hello!
A gépemet szeretném fejleszteni és eddig úgy néz ki, h Gigabyte GA-P35C-DS3R alaplap, Intel E8400-as procit+CM Hyper TX2+2 v. 4 Giga 1066-os ramot (még nem tom, h milyet) veszek. A kérdésem köv.: Az előbb írtak+2 optikai meghajtó+1 Samsung 2504C SataII, egy Sapphire Radeon X700 Pro 128MB(nemsoká ez is cserélve lesz, vmi 35k-s vmire), 2 db Noctua venti. Ezt elbírná egy Zalman 360B-APS táp? Írták egy páran, h lehet nem lesz elég ez a táp. Ja és lehet, majd bejátszik egy kis tuning.
OFF. Ti tudnátok ajánlani vmi ramot ill. a többire is lehet véleményt mondani?
Köszi!
-
-
Traxx
őstag
válasz đe$|re #14490 üzenetére
Vedd inkább a sokat ajánlott Corsair VX450-et. Nagyon bőven elég lesz az is.
Cagm^c: neked ugyanezt javasolnám. A Raidmax szép meg minden, de harmatgyenge.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Gitáros topic
- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Android szakmai topik