Hirdetés
Aktív témák
-
venember83
nagyúr
válasz BloodyEddie #14550 üzenetére
Tuti elég, halk, nekem és még sokaknek bevált: BlueStorm II 400 Vagy olcsóbban, picit hangosabb, de tuti elég: FSP 400PNF.
Szten Márs: Be szoktam nézni, de általában mások megelőznek, nem maradnak kérdések. Te hogy bírod még itt, pl?
[ Szerkesztve ]
-
Szten Márs
nagyúr
válasz venember83 #14551 üzenetére
Köszönöm jól
Néha benézek, ha van kérdés örülök, ha nincs akkor is -
Daert
őstag
Hahó.
Bocsánat ha már szó volt róla,de az OCZ tápokról tudna valaki közelebbit mondani,megbízhatóság terén pl?Esetleg ki gyártja,vagy hagyjam és fókuszáljak tovább a Corsair-ekre? -
ló úr
őstag
válasz BloodyEddie #14550 üzenetére
Gigabyte Superb 460W kb. 8k FSP béllel,nagyon jó táp és halk,és olcsó )
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
_ATi_1
senior tag
válasz Szten Márs #14559 üzenetére
Tudtommal van saját fejlesztésű tápuk is, és van olyan amiben Seasonic belső van.
Szvsz megbízható tápok.... -
ló úr
őstag
Jaja,énis most olvasom,mondjuk még csak a saját fejlesztéseikről találtam adatokat,de szerintem eléggé megbízható tápok
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Piero89
aktív tag
Sziasztok!
Ehhez kellene vmi táp: alaplap:Gigabyte GA-MA69G-S3H
cpu: AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX
mem.: 2*1GB Kingmax DDR2 800 mhz
vinyó: 250 GB Samsung
+ 1 optikai meghajtóEgyelőre integrált videokártyával használnám,viszont augusztusba beleköltözne vmi komolyabb (pl. HD 4850).Az FSP 350PNF nagyon necces lenne később? vagy biztos ami biztos legyen 400 PNF?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Szten Márs #14549 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek a help-et.
Most már csak azt kellene tudni, hogy minden ház, és táp kompatibilis-e egymással az összeszerelhetőség tekintetében. Gond nélkül betudom csavarozni az LC-Power helyére? Egyébként a ház is LC-Power, de az nagyon jó, és azt nem szeretném lecserélni.
-
Kombat
őstag
válasz Piero89 #14564 üzenetére
Elég lesz a 350PNF, ha találsz még!
tzsolesz: Méret szabványok vannak! Valószínűleg ATX méretű a házad és a tápod is, tehát nem lesz gond!
Szten Márs, Daert: Nálunk leginkább kapható OCZ tápok (ModXStream, StealthXStream és GameXStream) FSP béllel vannak szerelve, de van tápjuk Topower, Impervio és 3Y Power béllel is!
[ Szerkesztve ]
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Kombat #14566 üzenetére
Köszi, ez az előd: LC-Power 420
-
YAKEN
aktív tag
Hello mindenkinek.
A Seasonic Super Tornado 400W az egy megbízható és jó táp?? -
YAKEN
aktív tag
400Wattos tápkból még mik azok amik minőségi tápok, de nem zalman áron?
-
tzsolesz
nagyúr
Megrendeltem a Szten Márs által ajánlott Fortron 350W-os tápot. Ez most nem ua. mint az FSP? Ja és egyébként milyen célja van a 12cm-es ventillátornak, a tápot magát, vagy a ház belsejét hűti?
[ Szerkesztve ]
-
Traxx
őstag
Benne van az első hsz-ban is
tzsolesz: FSP = Fortron Source Power
YAKEN: 460-as Gigabyte Superb, esetleg ha kapsz még, 400-as FSP PNF. Vagy 400-as Bluestorm II.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
tzsolesz
nagyúr
válasz Szten Márs #14579 üzenetére
Jó van na.
-
Piero89
aktív tag
Több hozzászólásból látom,hogy vki FSP PNF tápot rendel és vmi CRG-t kap vagy mit.... mivel rosszabb ez?
-
Hawk1979
őstag
válasz Piero89 #14582 üzenetére
Alapjáraton semmivel sem hangosabb mint a PNF !!!
Csak pl. a nálam járt CRG-450 példánynak mikor melege lett (fél óra Crysis,k.meleg szobában) akkor felpörgött a ventije maxra,mindenféle átmenet nélkül kb 1percre,majd újra elcsendesedett.
Persze kis idő elteltével megint rákezdett....
(3gigára rántott E2180,meg egy kicsit megpiszkált 8800gt fűtött neki)
Mivel nálam csak egy példány volt,így nem mondhatom azt,hogy ez ilyen,mert lehet csak én fogtam ki egy rossz darabot.
Én csak egy napig teszteltem a kicsikét,így hosszú távú teszt sem születhetett... -
fatal`
titán
Aki PNF-et akar az az IPONból rendelje Bár csak szerdán veszem át, de nem mondták hogy mást adnának helyette.
-
Klemens
őstag
A PCX-nél és az IPON-nál is CRG jön, doboz minden nélkül.
A CRG450 a nevével ellentétben 400W-os, a CRG400 pegig 350W-os."A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma...adomány!"
-
raziel01
veterán
Idéztem innen az sg fórumra ezt a szöveget:
"Egy 350 wattos táp nem attól 350 wattos, hogy annyit vesz fel a hálózatról, hanem attól, hogy igény esetén annyit képes folyamatosan leadni a számítógépnek!"
és erre ezt volt a válasz:
"NEM! egy 350es tap meg mindig maximalisan 350Wott zabbant a halozatbol... es ugye hatasfoka szerint toredek kakaot kepes prezentalni az ehes pecednek ;)"
Ugye, hogy hülyeséget mond?
-
Traxx
őstag
válasz raziel01 #14592 üzenetére
Egy példa: van egy villanyrezsód, legyen mondjuk 1 kW-os. Ülj le vele szemben..szépen fűt, igaz?
Aztán vegyél egy 1 kW-os tápot, és dugj rá egy ventit, persze úgy, hogy ne feléd fújjon Ha ugyanolyan meleget érzel a tápból, akkor megint a villanyrezsó elé sikerült leülnöd.
Magyarán: a srác baromságot mondott. Az, hogy a táp mennyit vesz fel a hálózatból, az alkatrészek teljesítményfelvétele szabja meg, és nem a táp wattértéke! Tehát egy gép ugyanannyit fog kajálni a konnektorból 350-es és 1200W-os táp esetén, eltekintve a tápok közötti hatásfokbeli különbségektől.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Szten Márs
nagyúr
válasz raziel01 #14592 üzenetére
Te, egyrészt linkeld már be ezt az sg.hu topicot, másrészt kérdezd már meg ettől a nagyon okostól, hogy ha így van ahogy állítja akkor miért max output-ként van feltüntetve a tápokra írt teljesítményérték, ugyan gondolkozzon már el ezen. Nehéz lesz, de talán csak sikerül neki...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz fatal` #14595 üzenetére
Én holnap szépen felhívom őket, hogy még csak véletlenül se mást küldjenek, mint amit megrendeltem. Én nem értek a tápokhoz, de semmilyen körülmények között nem vagyok hajlandó kifizetni a pénzt egy olyan dologért amit meg sem rendeltem. A fenntebb említett VGA-s eset természetesen mástészta.
Mit szólsz ehhez Szten Márs?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz Szten Márs #14596 üzenetére
Itt a topic:
A PC-s játékoknak leáldozott! vol. 2
#163868 a hsz száma.
Konzolos a gyerek, meg sem lepődök, hogy hülyeséget állít.
Mutattam neki ezt a topicot, de még nem írt semmit. -
Szten Márs
nagyúr
válasz Kombat #14593 üzenetére
Mi köze ennek az állításnak a villanyszámlához? Szerintem te félreolvastad most a dolgokat....
tzsolesz:
Mit szóljak? Szerintem sem szép dolog egy rendelt termék helyett másikat rásózni a vevőre, úgy, hoyg nem is jelzik, hogy nem azt fogja kapni, amit rendelt.raziel01:
Biztos az edigital főoldalán olvasta ezt a hülyeséget, ott volt kirakva pár hétig, szerencsére levették, bár írtunk páran levelet, hogy ilyet talán mégsem kéne írogatni[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz tzsolesz #14597 üzenetére
Engem nem érdekel a hangja, csak megfelelően bírja el a gépemet és a hűtésével se legyenek problémák Ja és rá tudjam dugni a 20pinesként, bár gondolom a +4 pin mindegyiken lecsatolható.
Remélem a Sapphire HD2600XT AGP helyett nem akarnak adni mást
Az a baj hogy egyáltalán nem értek a tápokhoz ezért kérdezem az ittenieket.
SG témához: konzolosokkal ne foglalkozzatok, főleg ott, elvakult birka mind.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest