Hirdetés
Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz kiki144 #13248 üzenetére
Hmm... nem Te szivóztál GRID multiban egy skizzZ nevű játékossal? Csak mert én vótam az... Kiki(+2 szám) volt a nickje. Igazából most csak hangosan gondolkoztam, amennyiben Te voltál, aki állandóan keresztbe állt az úton és a többieket szivatta, akkor állj le, ha pedig nem Te voltál, akkor elnézést kérek.
Csak hogy ON is legyek:
Nézz körül néhány tőled távol eső boltban a postaköltség ügyben.. Néhol borzasztó áron szállítanak házhoz, néhol viszont egészen elfogadható.[ Szerkesztve ]
-
kiki144
csendes tag
Nem.Nem én voltam. Az én nevem a játékban jericho69. Engem is idegesít h minden barom ezzel tölti az idejét de nem tehetünk semmit.
A táp gondom is megoldódott. Találtam 1 üzletben Corsair vx450-es modellt. Ha az tényleg ilyen jó akk a héten megyek is megvenni. Kösz a segítséget mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Üdv!
Lenne 1 kérdésem, illetve megerőssítést várok az ügyben...
Adott ez a gép: MSI K9N4 Ultra-F
X1650 PRO
2x512 DDR2 667
AMD AM2 A64 3200+Ilyenre szeretné a kedves user bővíteni:
MSI K9N4 Ultra-F
AMD ATHLON 64 X2 4800 AM2
2x1GB 800MHz DDRII-RAM Kingmax
MSI PCIe RX3850-T2D256E-OC/DDR3 VGAA lényeg, benéztem a lakásba és 400W MiCaSe táp van benne, szerintem ez a kutyaszájába való(jól gondolom?) és megpróbálom rádumálni erre:
FSP ATX-350PNF 350W PASSIVE PFC
de sajna már csak erre fussa neki, és vajh elég lesz e az új vasnak?A választ előre is köszönöm!
GIJoe
-
mmdms
addikt
válasz venember83 #13260 üzenetére
hallgatok az okosabbra akkor
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
lono981
csendes tag
Szervusztok! Szeretnék egy halk gépet összehozni a jövő hónapban. Íme a kinézett konfiguráció:
ház: CoolerMaster elite 330
táp: fsp 300w atx300pnf
alaplap: Gigabyte MA770 DS3
processzor: Athlon X2 BE2400
memória: 2GB Corsair
vidikari: Sapphire 2600XT 256MB
ODD: Pioneer 212D SATA
HDD: Samsung 250/SATA2/8M (SP2504C)Szerintetek elég lesz ennek a rendszernek az alap, legkisebb FSP táp? Hangerővel hogy áll ez a tápegység?? Köszi
-
Dyno
veterán
válasz venember83 #13263 üzenetére
Jó házat tervez a gép alá szóval fog szerintem rendesen szellőzni ha persze egykét rendszer venti belekerül.
-
törölt tag
Na benevezek egy gigabyte odin pro-ra.
Remélem halk lesz. -
kariad
senior tag
Eurocase 350W 2éves a gyerköc mennyire lehet rá bízni valamit??
-
Sanyix
őstag
válasz diegho #13229 üzenetére
Hát ha ez hangos akkor te max képzelt tápokat, vagy passzívot hallottál, mert ennek annyira kicsi a hangja, hogy annál halkabb már csak néma lehet, ami ugye passzív. Kertvárosban lakom, nyitott ablak mellett, már a szellő és a madarak elnyomják a hangját. Egyébként ez nem chieftec, ugyanaz gyártja, de más modell. Olvastam pár tesztet és a chiefteceket sem eszméletlen hangosnak mondták, csak nem a leghalkabbnak (de nem is sokkal hangosabbnak mint a leghalkabbakat).
De nem is ez volt a kérdésem, hanem hogy mire való az a 3 tűs fan csatlakozó ami kilóg a tápból.
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
diegho
nagyúr
válasz Sanyix #13271 üzenetére
ez van én ilyen képzelt hangokat hallok vagy csak szimplán meghallok olyan hangokat is amiket te nem. még a seasonic tápot is hallom és elhiheted ez az asus hangban elég messze van tőle. mellesleg meg olvasgass még utána kicsit, mivel ugyanaz a yate loon D12SH-12 van abban a tápban mint a chieftecben.
-
Szten Márs
nagyúr
válasz Sanyix #13271 üzenetére
Csak egy kósza gondolat mert ilyen táppal még nem szereltem össze gépet:
Dugd rá azt a 3 pines csatit az alaplapra és érzésem szerint megtudod, hogy a többiek miért gondolják hangosnak ezt a tápot.
Persze tévedhetek, de most már kifejezetten kiváncsi vagyok[ Szerkesztve ]
-
tibi34
tag
válasz cellardoor12 #13209 üzenetére
Nekem HKC van,és abszolúte semmi bajom vele.Nyolcezerért csúcs,és még viszonylag halk is Úgyhogy ajánlom mindenkinek aki nem FSP fanatikus
" Ha kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok. " +1 Hofi: " Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak."
-
Dyno
veterán
válasz Szten Márs #13274 üzenetére
Ő nem akarok baromságot irni de azt hiszem méri hogy mennyit pörög a táp ventije.
-
Traxx
őstag
Milyen megbízható tápot ajánlanátok, amin van -5V, és nem kerül többe, mint olyan 7K? Lehet használtan is akár, legfeljebb kondicsere lesz a dologból
Nagy terhelést nem fog kapni, egy Prescott-os P4-et, 1, max. 2 vinyót, 1 optikát, és egy Gef. 4 körüli vidkarit kéne vinnie. Az én tápommal sajna meg se nyekkent a gép, Codegen szintet meg azért nem raknék bele..."Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz Szten Márs #13280 üzenetére
Abit IS7-V2 Legalábbis, amikor rátettem egy 350-es Chifit, és az én 400-as Seasonic-omat, tetűlassan boot-olt, olyan 2-3 perc kellett, míg felállt a rendszer. De akkor is csak vánszorgott, mint a mankós csiga. Az eredeti táppal ment normálisan, ebből sejtem, hogy -5V lehet a háttérben
Jah, írtam levelet még régebben az abitnak is, hogy ez miez, de nem válaszoltak, hogy kell-e a lapnak a -5V.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
tibi34
tag
válasz Szten Márs #13276 üzenetére
Pontosan Azért vettem
" Ha kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok. " +1 Hofi: " Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak."
-
MrWolf
csendes tag
Sziasztok! Szerintetek egy 400W-os Bluestorm 2 elbír egy 4600+ X2, Két HD2600Xt radeon , 2 DVD, 3 Sata vinyó, 4 Venti konfiggal?
I solve problems
-
Traxx
őstag
válasz MrWolf #13283 üzenetére
Lazán...csak azt nem tudom, mi értelme van 2 db 2600 XT-t egybekötni Abból már simán kijönne egy 3850, vagy akár 9600 GT is, és nem kell szívni a CF támogatottsággal meg a driverekkel.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
MrWolf
csendes tag
Tavaly vettem egy 2600Xt itthon (ami már használtam elég gyér pénzet ér) és szereztem 20 euróért még egyet. Egy használt 2600Xt-ből meg 5200Ft-ból barátok közt se jön ki egy jófajta 3850-es, de teljesítményben érezhető a növekedés majd kukázok bele két 3650-et ha már Geforce 10 000-ek lesznek a piacon
[ Szerkesztve ]
I solve problems
-
-
diegho
nagyúr
válasz Szten Márs #13289 üzenetére
most mit cicomázzam? A mai világban annyi ... ember él közöttünk, hogy a szép szóból úgyse értenek meg semmit... sajnos.
-
Hawk1979
őstag
Egy kis Fsp érdekesség.
Hivatalosan nincs is ilyen táp
-
ló úr
őstag
válasz Szten Márs #13227 üzenetére
Köszi szépen a választ,háth igen végülis a Corsair még olcsóbb is kicsivel mint az Enermax,vagy 1500ft ot spórolok rajta.Mindenki isteníti azt a tápot csak nem lehet fos
Az új Enermaxok gondolom elég drágák,szal lehet maradok akkor Corsairnál ,bár még mindíg ottvan az bennem ,hogy mindenképpen Enermaxot akartam venni de kb. 17K-m van rá Abból meg nemtom kijön e"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
Sanyix
őstag
válasz Szten Márs #13274 üzenetére
jaa befigyel a ha látom milyen hangos, akkor hirtelen már hallom is effekt?
Ilyen nembiztos dolgot meg nem csinálok. Senki sem tudja biztosan mire való az a csati, és nem találok róla infot sem. És ha nem az aminek látszik akkor...
szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
Traxx
őstag
válasz Szten Márs #13289 üzenetére
Akkor nemtudom, miért nem Más minőségi táp meg a környéken nincs. Csak azért meg nem veszek 300-as FSP-t, hogy vagy megy, vagy bukó
Jah, a 350-es Chieftec-nek ebben a gépben jött meg igazán a hangja, ugye közel volt a szerencsétlen a Prescott rezsóhoz, míg a másikban a 2 magos AMD-től jóval távolabb lapul. A ventije meg már akkor valósággal üvöltött, amikor elindítottam a gépet
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
na azért még ilyenről nem hallottam, hogy a táp miatt lassan bootolna ha nem laknál ilyen rohadt messze adnék egy fsp-t mert most abból van vagy 10db-om (adda ventis 350-es, majdnem olyan halk mint a seasonic és 400-as 80+ hatásfokos, de yate loon ventis, viszont nem hangos így sem)
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest