Hirdetés
Aktív témák
-
ló úr
őstag
Sziasztok,nekem 1 olyan kérdésem lenne,hog az Akyga tápegységekről mit tudtok? mennyire jók,mennyire megbízhatóak?Előlre is köszönöm!!
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
Nenne még 1 kérdésem!!
Egy 350w-os Chieftech tápom van most és a VGA-m drivere folyamatosan szövegel minden beindításkor,hogy nem kap elég áramot. Szerintetek is kevés a 350w os táp a gépembe?
Leírom a configomat:
CPU: Core 2 E4500
Alaplap: Asus P5B
Winyó: Samsung 250 GB SATA2
DVD író: Sony NEC Optiarc Satás
VGA: Gainward nVidia 9600GT 512 MB"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
Rá van dugva a karira a csatlakozó,és úgyis ugynazt a szöveget löki,teljesen jól van minden összerakva,játékoknál nem lassú,meg hozza azt amit kell a gép,de idegesít,hogy miért írja ki ezt a hibajelenséget?
-
ló úr
őstag
Vááááá Mercury??? Háth attól féljél is Az nem táp,az vmi román vendégmunkások szabadidős tevékenységének alkotása
-
ló úr
őstag
válasz old gray #12393 üzenetére
Háth nézdd,a Corsair mindenféle képpen egy jobb táp,de nem biztos hogy halkabb is lesz. MIvel nagyobb jóval a teljesítménye,jobb hűtés is kell neki,és ezért lehet nem lesz semmivel halkabb,sőt még lehet hangosabb is lesz egy kicsit!! Én tegnap szereztem egy 550w os Chieftech-et,nah ez egész halk cuccos,szal lehet neked is szerencséd lesz
-
ló úr
őstag
válasz old gray #12395 üzenetére
Corsair tápja van egyik havweromnak,most vette,csak ő 550W osat vett belőle,az egész jó,se nem halk,se nem nagyon hangos,pont az a kategória amire azt mondod hogy jó
FSP vel kapcsban szintén nincs személyes tapasztalatom,csak haver által tudok arról is beszélni,az is egy egész halk tápegység,de ez szerintem darabonként változó"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
Nézdd szerintem ez elég halk,most vonatkoztassunk el attól hogy kinek mi a hangos és mi a halk!! Mindenkinek más és más a véleménye ezekről!! Szerintem ez elég halk,és nyugisan tudok aludni is mellette éjszaka,pedig minden mkis szar zajra felébredek áéltalában,szal nekem bevállt!!
-
ló úr
őstag
Jah am. mellesleg nem érdekel vkit egy 2 hetes alig használt 350W-os Chieftech táp? 5 ezerért eladó. Gari,doboz,minden megvan hozzá,azért adom el mert szereztem egy 550W os Chieftechet és erre így nincs szükségem!!Ha vki érdekel írjon!!
-
ló úr
őstag
Mért,az 550 es Chieftec olyan szar?
-
ló úr
őstag
Érdekel vkit egy 350 W-os Chieftec táp? kb. 2 hetet volt használva,doboz,gari minden megvan!!!! 5000 ft ért bárki elviheti.!!
-
ló úr
őstag
válasz Blood Mage #12559 üzenetére
Nekem egy 550 W os Chieftec tápom van és szerintem nem olyan hangos,teljesen átlagosnak mondanám !! De ez az én véleményem!!
-
ló úr
őstag
Szerintetek haveromnak el fogja bírni egy 350W os Chieftec táp a gépét amit venni akar?
Config:
CPU: C2D E 4500- 2200 Mhz, Kis tuning esetleg későbbiekben
2*1 GB Samsung DDR II 800 Mhz
Asus P5b lap
250 GB Samsung SATA 2 HDD, későbbiekben tervez még 1 ilyen HDD-t beszerezni
NEC 7200 DVD RW
nVidia 9600 GT 512 MB
Firewire kártya[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Köszönöm,akkor ok
-
ló úr
őstag
Enermax 400W Liberty ELT400AWT Moduláris
Erről a tápról mi a véleményetek? mennyire halk,mennyire jó Most egy Chieftec 350w os tápom van és le szeretném cserélni,ez halkabb lenne? Mennyire jófajta táp?[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz Szten Márs #13227 üzenetére
Köszi szépen a választ,háth igen végülis a Corsair még olcsóbb is kicsivel mint az Enermax,vagy 1500ft ot spórolok rajta.Mindenki isteníti azt a tápot csak nem lehet fos
Az új Enermaxok gondolom elég drágák,szal lehet maradok akkor Corsairnál ,bár még mindíg ottvan az bennem ,hogy mindenképpen Enermaxot akartam venni de kb. 17K-m van rá Abból meg nemtom kijön e"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
Srácok lenne nekem 1 kérdésem.350W os Chieftec tápom van és szeretném tuningolni a procimat olyan 3 GHZ-re. El fogja bírni a táp?
Config.
C2D E 4500 2200 Mhz (alap órajelen)
Asus P5B
2*1GB Samsung 800Mhz
Samsung 250 GB sata2
Sony-NEC Optiarc DVD RW
GAINWARD 9600 GT 512 MB
+1 ház venti.
+firewire kártya[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Még 1 kérdés az Arktic Cooling procihűtésekről mi a véleményetek? Elég jók,elég halkak?
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Köszönöm.. Az meg hogy nem ide tartozik azt tudom,csak egy hirtelen ötlet volt hogy megkérdem ezt is tőletek...Remélem nem baj!!
-
ló úr
őstag
Skizz ezt kaptam olcsón,garival.Jó áron voltak legalább 2k val a Kingmax alatt jutottam hozzá,és nekem centire ki volt számolva a pénzem,szal ezt tudtam a ramokból kihozni.
És szerintem egy ilyen yukimukioto márkájú szarhoz képest nem rossz a samsung ram
Ez van majd amint lesz zsém és komolyabb tuningba akarok kezdeni akkor majd lecserélem Corsair ramokra,mert az lesz bele szánva a configomba. és majd veszek hozzá vmi jó kis tápot. De ez még jó pár hónap de az éven meg lesz oldva.Csak vmiből nyaralni is el kell jutni,és mindenre nem elég a havi 70 es fizu Szal nem azt kérdeztem,hogy milyen a samsung ramom,tom hogy nem a lgjobb,pláne nem tuningra,de ez van. Azért köszi a válaszokat..."Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
válasz cowboy_bebop #13641 üzenetére
Háth igen,csak az a para ezzel,hogy már újan is megkapod 15990 ért,szal a 15k hasznltan nem éri meg!
-
ló úr
őstag
.Erről beszélek,aki 15K ért árulja,az még nyer is rajta,mert újan olcsóbb! Ez a vicc,és itt miskolcon is megkapom 15990 ért. Szal aki vidéki annak pláne nem éri meg megvenni,mert a postaköltséggel együtt töbe kerül mint vidéken bármelyik számtech üziben.
-
ló úr
őstag
válasz gyáliSanyi #13674 üzenetére
Semmit nem kell állítanod,megveszed az új tápot,az alaplapodra adottak, hogy miket hova kell dugni,aztán csak rádugod a többi eszközre is a csatikat és ennyi.Bekapcsolod a géped,és hurrá
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Sziasztok. Nekem 1 olyan kérdésem lenne,hogy melyik tápot ajánlanátok jobban. Árban ugyanannyiért megtudom őket szerezni,szal nem az a lényeg,hanem melyik a jobb?
400W os FSP Bluestorm II,vagy egy 400W os Enermax Liberty?
Válaszaitokat előlre is köszi !"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
ló úr
őstag
sziasztok,lenne nekem 1 olyan kérdésem,hogy egy FSP PNF 400w os táp,mennyivel gagyibb egy FSP Bluestrom II 400w os tápnál? Miben más,miben tud többet a Bluestorm II? Miért kerül 5k val többe?
-
ló úr
őstag
válasz South Velen #13787 üzenetére
Háth 8200 ft miskolcon a 400W os PNF,a BS II pedig 13200ft.
-
ló úr
őstag
Szerintetek Chieftec vagy FSP???
-
ló úr
őstag
Csak a márka szempontjából érdekel,hogy az alapmodellek közülmelyik a jobb?Meg a hangszint, hogy melyik a halkabb, a többivel tisztában vagyok!! Tudom,hogy egy 400W os elég a gépembe!!
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
válasz Szten Márs #13992 üzenetére
ba**meg azért mondtam,hogy alapmodell. Nem BS,BSII,meg ilyenek FSP ből,meg nem ZEN,hanem az alap FSP PNF 400W os mondjuk ha ennyire ragaszkodsz a dolgokhoz! Vagy pedig egy 400 as Csifi?? Így megfelelő a kérdés?
-
ló úr
őstag
válasz Szten Márs #13995 üzenetére
"A Kultúra várost épít" volt ilyen pályázat is. Nah jó félre a tréfával,ok nem bamegolok! Csak kb. van 20 percem,utána megyek és a másik gépembe is veszek 1 tápot. Nah most van rá max 10K-m amiből ha minőséget akarok venni akkor Csifi vagy FSP amit miskolcon könnyen gyorsan be tudok szerezni! Ezért érdeklődtem hogy melyik a jobb azo9nos árkategóriában mondjuk. Jó tom a csifi drágább picit,de nem számít azért kérdeztem melyik a jobb? fentebb említettem énis 2 modellt,és nincs időm most a keresgélésre és bocs ha megsértettelek!!!
-
ló úr
őstag
válasz Szten Márs #13997 üzenetére
Értem,és köszönöm szépen!! Akkor FSP lesz megvéve. Bár most nézem,hogy FSP BSII is csak 13, 3k-t még talán kizzadok,majd max szűkölködök utána Azért mindenesetre köszike a válaszokat!!!
[ Szerkesztve ]
-
ló úr
őstag
Thermaltake tápokról vélemény???
-
ló úr
őstag
válasz Hawk1979 #14014 üzenetére
Nyugi egyik gépembe vettem 1 BSII-t 11990 ért vadi újan,3 év garral, a másik gépembe kellett hirtelen táp,és oda lett véve a Thermaltake! Am. gyakorlatilag ugyanolyan a gép mint énnekem,annyi hogy 3 winyó van benne nem 2!
-
ló úr
őstag
Cooler Master Hyper TX II vel jó vásárt csináltam? tom nem teljesen idevaló
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs