Hirdetés
Aktív témák
-
KMT
addikt
válasz Dr. Romano #14900 üzenetére
-
Kombat
őstag
válasz Dr. Romano #14900 üzenetére
Zöld-fekete, de nem csak egy pillanatra kell, hanem úgy kell tartani!
-
Potter77
csendes tag
Szevasztok
Egy ilyen konfighoz:
Alaplap: MSI P45 NEO-F S775
Processzor: INTEL PENTIUM CORE2 DUO E8200 2,66/1333/6MB
VGA: MSI GEFORCE 8800GT 512MB PCI-E ZALMAN
Memória: DDR II 2GB 800 CORSAIR TWINX C4DHX KIT
Merevlemez: 320 GB SAMSUNG 7200 RPM SATA II 16 MBSzerintetek melyik táp lenne hozzá jobb?
Chieftec GPS-550AB-A 550W vagy CORSAIR PSU-450VX -
fatal`
titán
Sziasztok!
Megint én vagyok
Elbírná az FSP400CRG a mostani configomat (adatlap) egy hybrid asrock lappal és d820 procival? (gondolom a ddr2 nem fogyaszt többet a ddrnél).
[ Szerkesztve ]
-
-
MEKK
aktív tag
http://www.ipon.hu/webshop/product/lcpower_lc6420_super_silent_420w/24623
milyen minőségű ez a táp? Megbízható?
-
SpZ
senior tag
Asus tápokról milyen a vélemény? konkrétan Asus 450w [link]
-
Daert
őstag
Corsair VX 450 vs. Enermax PRO82+ 425W
A corsair 14-15K az Enermax ~16K.
Melyik érné meg jobban? -
Traxx
őstag
Szerintem meg gyakorlatilag mindegy. Mindkettő nagyon jó táp, ahogy a pénztárcája engedi, meg amire több gari jár... Az Enermax minimálissal halkabb, ennyi.
Nagyon mellényúlni egyikkel sem lehet.
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
SimonYana
addikt
Szerintem a Corsair tápok nagyon jók és 5 év garancia van rá!
Ár/Teljesítmény/érték arányban a 650W-os a legjobb,mert nem sokkal olcsóbb nála a 450-es.
Ezek a leg halkabb tápok.[ Szerkesztve ]
® SimonYana ®
-
MEKK
aktív tag
És ha csak 8000ft körül tudok tápra költeni akkor mit vegyek sztetek? FSP 400 már nem nagyon van sehol amit adnak 450crg helyette az milyen?
-
SpZ
senior tag
aki árul FSP tápot házhozszállítással az írjon rám pls éredekelne 400w vagy 500w -os aktív hűtős
-
Sicilian
addikt
Sziasztok !!
Kéne 1 kis segítség....
Tápot akarok cserélni, mert be kéne újítanom 1 8800Gt-t
Gondolom már szokszor leírtátok, hogy mik a jó tápok, de a rengeteg hozzászólást,
lusti vagyok végig olvasni.
Ha valaki megtenné, hogy leírja, melyik a tuti azt megköszönném.
Az a lényeg, hogy nagyon halk legyen és gondolom min.500W-nak kéne lennie.
Vagy a meglévő 400W-om elég lenne??
Előre is köszi.nothing is true everything is permitted..
-
TazLeacher
nagyúr
válasz TazLeacher #14930 üzenetére
Most nézem, hogy a hsz nyilvánosba ment. Elnézést, privi akart lenni.
-
kiskacz
senior tag
Beleolvasgattam a topicba, de sajnos nem lettem sokkal okosabb...
Szóval a gépemben egy 450W-os, "nemtommilyen" típusú, szép fekete táp van. (Ha valakinek kell, kb. két éves, levélnehezéknek jó... fejlesztés után odaadom.)
A gépben több dolog fejlődött, jelenleg - egy AMD 6400+ proci, Nvidia 9600 GT, 2 Winyó és 2 DVD dolgozik. (Mind Sata, IDE csatolás nincs.) Az utóbbi időben NÉHA(!) és csak terhelt állapotban - (pl. 3d-s játék, vagy Video editálás, stb.) resetel. Terh. nélkül napokig elmehet fagyás nélkül is.
Véleményem szerint (és kérem győzzetek meg ha nem így van) a táp lehet gyenge, mert csak azt nem cseréltem.
Erről mi a vélemény:
Ill. A 450 után elég az 550 W?
- Vagy nem is az a baj??? Rendszert újratelepítettem, hardware ütközés nincs - és további ötletem sem....
Köszönöm!!!!
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate 8
-
Sicilian
addikt
-
TazLeacher
nagyúr
Ha már ide kerültem úgyis, kédeznék én is. Szeretnék egy tápot, a kritériumok:
-elbírojon egy 9800GTX SLI-t (és legyen rajta csati is...)
-ami alatt egy nfore 790i dolgozik
-modulásri legyen
-korrekt kábelrendezés (kábelharisnya...stb), bár gondolom a modulásisak ilyenek
-a hang nem lényeges annyira, de ne legyen orkán
-márka igazából nem számít (mármint nem vagyok márkafüggő)
-nem szeretnék feltétlen annyit költeni a tápra, mint a többi alkatrészre együtt
-ezen kívül 2 optika és max 2 winyó a "teher"Előre is köszönöm a javaslatokat, őrülnék, ha több variáció is lenne, esetleg több árkategóriában.
Nagyon köszönöm!
-
Chaser
legenda
válasz Sicilian #14938 üzenetére
A táp ippen elég neki, de ha biztonságban akarod tudni a gépet FSP-350 PNF, lehet kemény 5-6k az ára újan, és 88gt-t ilyen konfig mellé felesleges venni, egy 86gt/gts lehet a maximum, ahol a proci még elég.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Kombat
őstag
válasz TazLeacher #14939 üzenetére
Így elsőre Enermax Modu82+ 625 az ami teljesíti a feltételeket!
-
Traxx
őstag
válasz TazLeacher #14939 üzenetére
Első körben Corsair HX620. Erős, moduláris, halk, 5 év garis, viszonylag nemdrága.
Amúgy gonosz kérdés...miért SLI? Csak mert látom, húzott GTS-ed van, és érdekelne, mire nem elég Ha meg 1600x1200-ban tolnád a Crysis-t (és azért kell), akkor azt mondom OK, de ahhoz új monitor is kéne meg az enfósz chipset...lehet régimódi vagyok, de részemről intel alá intel
Vagy amit Kombat javasolt
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
TazLeacher
nagyúr
Nekem is az volt az első. HX620. Ez elviszi az SLI-t? Elég neki. Ja, bocs, az lemaradt, hogy Quad tuning lesz mellé. Így is elég?
Re. gonosz kérdés: miért SLI? 1920x1200-be nyomnám, már kinéztem a monitort is. Nem GTX SLI lesz, hanem GTS SLI, de nem árt, akkor már, ha hosszabb távra tervezek. Sokat gondolkodtam a GX2-n, vagy egy új GTX260/80-on, de:
-nem férne be a házba, és imádom ezt a házat nem akarom lecserélni
-nem adom el a GTS-t (nem bukok rajta)
-olscóbb a +1 GTS, mint eladni a GTS-t és venni egy komolyabb kártyát, ráadásul erősebb
-nem kell egybe kifizetni, először összerakom a gépet, majd, ha megvan a moncsi is, akkor megy mellé a 2. GTS.
-100 éve akarok SLI-t, csak úgy jó móka a 2 VGA. Tudom, hogy vannak hátulüői, de hülye vagyok ,ez van... -
Traxx
őstag
válasz TazLeacher #14943 üzenetére
Simán elég lesz, megkockáztatom, a HX520 is elég volna a PH-s SLI teszt alapján.
"100 éve akarok SLI-t, csak úgy jó móka a 2 VGA. Tudom, hogy vannak hátulüői, de hülye vagyok ,ez van... "
Nem én mondtam Ettől függetlenül így indokokkal együtt érthető a dolog, most úgyis viszonylag olcsó a GTS.
[ Szerkesztve ]
-
TazLeacher
nagyúr
OK. Akkor marad a "terv" a HX620, mert úgy néz ki, hogy elvitték a tápomat. Azt már most kicserélem, és a 2GB DDR3 is megvan már. Már csak apróbb dolgok hiányoznak, mint a lap, a proci, meg a 2. VGA...
Ja, és most dumálom rá éppen haveromat, hogy jó áron adja oda a VGA-m testvérét (együtt vettük a 2 GTS-t, és ugyan úgy Giga, az úgy vicces, ha azonos még a márka is.)
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz kiskacz #14934 üzenetére
A gépben több dolog fejlődött, jelenleg - egy AMD 6400+ proci, Nvidia 9600 GT, 2 Winyó és 2 DVD dolgozik. (Mind Sata, IDE csatolás nincs.) Az utóbbi időben NÉHA(!) és csak terhelt állapotban - (pl. 3d-s játék, vagy Video editálás, stb.) resetel. Terh. nélkül napokig elmehet fagyás nélkül is.
Elso korben nezd meg mi van a tap oldalan levo matricara irva, aszerint fogjuk ugyis megmondani, hogy kukaertett-e, vagy maradhat.
Masodik korben tuning is okozhat ilyeneket, ha nincs eleg feszultseg beallitva a procinak.
Harmadik korben SATA csatik...
Mokas dolgokat tudnak am muvelni, ha mondjuk izombol racsapsz az asztalra...Jo dolog a hot plug, de azert nem kellett volna ennyire lazara tervezni azokat a hulye csatlakozokat
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
luw2win
őstag
Hali!
Milyen Tápot ajánlotok ha a configom ( majd ez lenne):
-CPU: Intel E8400 ( kis gyenge tuningra)
-VGA : 2x ATI 3870 CF
-RAM: 2x2GB 800mhz DDR2
-Alaplap:Gigabyte GA-EP35-DS4
-HDD: 200GB ATA SamuLehetőleg Corsair legyen: Gondoltam a VX550-re(40dBA) (pl HX1000-esnek 42dBA) de nagyon hangos, van még két széria a TX meg a HX mi a külömbség és melyiket ajánlanátok?
thx
ÜDV: luv[ Szerkesztve ]
.“Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kupon kunyeráló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- TCL LCD és LED TV-k
- Hardcore café
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest