Hirdetés
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
Sziasztok! A szolgáltatónán vásárolt független telefonoknak van valamilyen hátránya? Szoftver ill. garancia szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz xhege #155898 üzenetére
Köszi! Azt hittem azért használtban ennyiért már van valami. Akkor újratervezés..
S7 edge pl mennyire használható még?
Z1 compact olyanokat csinál, hogy ha épp csinálok vmit, amikor bejön egy hívás, alig tudom felvenni, úgy belassul... Ill. a gyári 5.1 van rajta, már nem is tudok letölteni minden appot..
Ezeket a gondokat szeretném még elkerülni vagy 3 évig... -
xcds
őstag
Sziasztok!
Lassan le kell cserélnem a Z1 compact-omat.
- Árkategória. 60 körül, de lehet valamivel több egy sokkal jobbért (100 fölött semmiképp)
- Használt vagy új? Használt
- Hol vennéd meg? Aprón
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú távra
- Mire használnád? Játékon és filmnézésen kívül mindenre.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5"-nél ne legyen sokkal nagyobbLegyen benne NFC és jó lenne, ha vízálló is lenne valamennyire, de az nem annyira fontos.
Ezek alapján mit ajánlanátok?
Köszi előre is!
Zoli
-
xcds
őstag
Sziasztok!
30 ezerig mit érdemes venni újan? Egy LG leonnak elromlott a hangszórója, ahelyett kellene valami. Vagy érdemesebb megcsináltatni?[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
válasz mateus #85560 üzenetére
Én nem olvastam sehol, csak amikor odaadtam a MM által adott nyugtát a garijeggyel, akkor mondták, hogy számla kell. Nekem a számla mindig ezt a nyugtát jelentette,eddig még akármit gariztattam, mindenhol elég volt ennyi, meg nekik is elég, csak ha házhoz hívod őket, akkor nem... Szóval kérj mindent, amit csak tudsz, abból nem lehet baj.
-
xcds
őstag
Azért, mert amit kapsz a MM-ban nyugta (a vásárlás időpontjával, helyével, telefon típusával) egyben számla is. Ezért tűzik hozzá a jótállási jegyhez, hogy ezzel igazold a vásárlást. De ezeknek áfás számla kellett... Egyértelmű, hogy mi ezzel a céljuk és ez a gusztustalan szerintem.
Na de mindegy, csak azért írtam le, hogy aki prémium garira hajt a samsungnál, kérjen áfás számlát... Ennyi. -
xcds
őstag
válasz galaxys80 #85505 üzenetére
Nincs mit cáfolni, ez megtörtént. Kérdés, hogy a te eseted mikor volt. Mert az enyém most júniusban. Nem a szervizes volt túlbuzgó, mert felhívtam a samsungot és ugyanezt mondták. Bementem a MM-ba, de nem adhattak másolatot, mivel nem áfás számlára lett véve, hanem nyugtát adtak anno, tehát nem volt mit lemásolni, utólag viszont nem állítanak ki számlát. Szóval sakk-matt. A MM-osok viszont rendesek voltak, mert felajánlották, hogy ők legaranciáztatják a Samsunggal, de nem akartam teló nélkül maradni, pont a helyszíni javítás lett volna a lényeg.
Az a gusztustalan a dologban, hogy utólag kitalálnak valamit, amivel megszabadulnak a régebbi telefon helyszíni javításától. Ki kellene írni a honlapjukra, ahol a prémium garit hirdetik, hogy 1 év után csak számlával kérj javítást... -
xcds
őstag
válasz #42308056 #85494 üzenetére
A prémium garival kapcsolatban elfelejtenek közölni egy apróságot. Egy év után csak akkor javítanak helyszínen, ha van áfás számlád. Az S2-met javíttattam egy éven belül (Media Markt-os vásárlás nyugtával), nem volt semmi gond. Majd a 2 éves gari (plusz a 2 hónap, amit a regisztrálás miatt adtak) lejárta előtt gondoltam, megcsináltatom még, mielőtt eladom ( a kamerájával volt gond). Ki is jött az ember, megnézte a papírokat, erre kérdezte, hogy hol a számla.. Mondom itt van a Media Markt-os nyugta, a múltkor is ez volt, amikor javították. Erre közölte, hogy most már ez nem elég! Úgyhogy amíg új a telefon, kinyalják a segged, ha már megvetted egy vagyonért az igaz, de ha már 2 éves az egykori csúcs telód, akkor húzzál a p...ba.
Szóval jó a prémium gari, amennyiben megkapod... -
xcds
őstag
Sziasztok!
30-35 ezer körül szeretnék androidos telefont venni használtan. Galaxy S2-t ajánlották ismerősök, de képbe került még az LG L7 II is. Van esetleg ebben az árban jobb vétel? Elég drágán mérik az S2-t ahhoz képest, hogy újszerű, független S3-at lehet venni garival 50-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest