Hirdetés
- Egy korszak vége
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz Dalzarus #135706 üzenetére
Hello,
én ebben az esetben megvárnám a xiaomi redmi note 7-et, hiszen a kamerára mentek rá igazán, illetve ezek a modellek eddig is jók voltak fotózás terén, valamint az üzemidő, a hardver szempontjából sem lesz probléma, és mivel friss modell valamint a legújabb androiddal jön, sokáig lesz támogatva
xiaomin belül még érdekes lehet az A1, ez már elérhető, vannak eltérések de szép képeket készít és a szoftveres támogatás is adott
a pocofone f1 is beszerezhető 100 alatt
szóba jöhetne még a huawei mate 20 lite, ez is egy jó szintet képvisel noha nem a felső kategória fotózás teréngyárilag már mindegyik beállításai között vannak filterek, és a gyári képszerkesztők is eléggé kiforrottak instagramhoz
egyébként ha gsm alatt használtat (is) értesz, akkor bármelyik iPhone jó lehet, kamerában mindig is jók voltak
amennyiben nincs más kritérium (üveg ház, nagy aksi, iOS, stb.) én a redmi note 7-et ajánlom, hiszen ebben pont a kamerát fejlesztették tovább, és mivel ez a legújjabb, ennek lesz a legjobb a szoftveres támogatása
p͟o͟c͟o͟ ͟f͟4͟ - 𝕡𝕒𝕣𝕒𝕟𝕠𝕚𝕕 ᵁᵛᴵᵀᴱ14
-
Fall-N
veterán
válasz Dalzarus #126239 üzenetére
Sajnos ez nem trend és nem fog elmúlni. Ahogyan el fogják hagyni a microUSB-t a telefonokról úgy fogják felváltani a Type-C-vel és ezzel együtt a Jacket el fogják hagyni. Részben spórolás miatt, másrészt több hely marad a telefonban más komponensek számára. Számítógép téren meg az Intel nyomtatja. Ott nem zavaró a dolog.
-
bucihost
senior tag
válasz Dalzarus #126215 üzenetére
"ha külföldre kell küldeni akkor 3-5 hét is lehet"
Ne aggódj. Az itthoni márkaszerviznek csúfolt valamiben ez még többi is lehet. Az én, Edigiben vásárolt blackberry-m (2 év gyári garis), 31 napig volt az üzletnél, majd 12 napot az állítólagos márka szerviznél (TMX...)
Jah: A telefon rosszabb lett mint volt, most ismét várom a gari futárt (több mint 1 hete küldik...)!
A gari papírom nem lett kitöltve, nem lett hosszabbítva. Ezt jelezvén az Ediginek, közölték ez nem az ő saruk, intézzem a TMX-el.(Én a vásárláskor az Edigivel kötöttem szerződést, nem a TMX-el, szvsz intézzék ők!)
Ebből kiindulva én azt tanácsolom, kérdezd meg előbb a boltot ahol megvennéd a telefont, hogy ki az itthoni márkaszerviz. Ha ilyen TMX és társai, akkor jobban jársz a külföldi szervizzel. (Csomó boltnak TXM a Huawei márkaszervize is.... )
[ Szerkesztve ]
-
-
juuzer
addikt
válasz Dalzarus #126208 üzenetére
Anno mikor a P9-emet vettem (igaz aztán végül nem tőlük) akkor az volt, hogy volt, aki megkapta a 3+3+3 év garit. A honlapon 2 év garanciát írnak (alapból annyi jár rá) max a 3 hónapos kijelzőgaranciát bukod -30 ezerért kb.
Smartshop nem tudom milyen garit ad, ha ad gyárit az jó. Ha csak boltit akkor én kerülném.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
juuzer
addikt
válasz Dalzarus #126206 üzenetére
Szia!
Mobilcorner vagy smartshopot szokták még itt emlegetni. Előbbitől már én is vásároltam egy iphonet, gyári Apple garival adták. A Huaweiek esetében nem tudom, hogy a prémium gari (3 hónap kijelzőgarancia) meg a 2 év gari itt jár e, ezzel kavart most valamit a Huawei.
Viszont megbízható bolt
Vamos a la playa.
-
BenHans
addikt
válasz Dalzarus #118612 üzenetére
Szia,
Ahogy nézem a Huawei P9 Lite mini fér bele a max 55 ezres keretbe. Ezt javaslom, vagyis azt, hogy ez alá ne add.
Kár, hogy nem lehet elhozni hűségpénzt, mert egy Redmi 4X jobb lenne 40-ért.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Ájvé
veterán
válasz Dalzarus #113385 üzenetére
Én utána néznék melyek a hibás szériák, mert akad több minden ahogy eddig csak fél oldalt olvastam vissza a topikjába.
Egyébként a kamerája biztosan jobb, hardware is erősebb benne viszont többet is fogyaszt és ez miatt eléggé tud melegedni (és ez miatt korábbi szériákon az alaplap forrasztása elenged), az üzemideje jóval rosszabb (akku is kisebb benne). Összességében jobb lenne, de hibák miatt én utána néznék még vétel előtt vagy az árult darabról informálódnék (volt-e hiba, ez miatt szervizelve stb.).(#113383) szanozs:
5,2" még belefér, akkor Meizu M5 jó vétel.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dalzarus #113376 üzenetére
Ha tavalyi P9 Lite-ról van szó akkor Redmi Note 4-et mondanám a RAM és ROM miatt is. Idei P9 Lite (2017) már jobb, de ennek is csak 16GB ROM-ja van, ennek pedig a fele szabad alapba. Bővíthető mondjuk és telepíteni is lehet SD-re tudtommal, de a belső ROM akkor is gyorsabb és 1 SIM használata esetén Redmi Note 4 is bővíthető (telepíteni viszont nem mindent lehet rá). Én Redmi Note 4-et választanám, SoC hasonló tudású, RAM/ROM-ot leírtam, akku nagyobb és üzemidő is jobb. Kamerát nem tudom, de P9 Lite-ot se nagyon dicsérik, Redmi Note 4-be Sony kamera van.
P9 (nem Lite, de P9 Lite 2017 is 7.0-ás, de tavalyi P9 Lite is frissíthető 7.0-ra, szóval mindre van).
MTK-ból nincs B20-as verzió, teljesítményre jobb, üzemidőre rosszabb. Igen sok féle van, nehéz követni. Alapvetően van MTK-s és Snapdragon-os, ez utóbbiból van B20-as verzió, ha mobil net fontos ez éri meg igazából. Sima Note 4-ből és Note 4X-ből is van Snapdragonos B20-as ha jól tudom, köztük lévő különbség korábban is felmerült fórumon, de lényegi (hardweres) különbséget nem találtunk.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dalzarus #113367 üzenetére
Ha 5,5" még belefér akkor Xiaomi Redmi Note 4. 6.0 van mondjuk rajta, ha ez probléma.
-
lezuvius
őstag
válasz Dalzarus #89932 üzenetére
Egyelőre nem lehet tudni mi lesz az új android főverzió...így korai beszélni 7.0-ás frissítésről,annyi viszont biztos,hogy ezek az idei csúcsok az Lg és Htc-től és 2 évig azért illik frissíteni 1-1 csúcskészüléket.
Játékra M9 jobb (810+FHD) de a G4-n is vígan elmegy a VaingloryStay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
törölt tag
válasz Dalzarus #89925 üzenetére
Lenovo Vibe P1? Bár játékra talán nem a legjobb a Snapdragon 615 (nekem nem igen volt problémám semmivel amit kipróbáltam rajta, de a kövi két évben biztos jön olyan ami megfogja, illetve a GTA játékokat tuti nem birja el).
Amúgy ha tetszett a G3 szerintem tudsz már venni ennyiért.
-
atosan
veterán
válasz Dalzarus #69292 üzenetére
Igen, ott már van olyan teló, amivel nem fogsz mellé, Lg G3, talán még a G2 is, samu s5, talán még az s4 is, meg az ezekhez hasonlók kibirják 2 évig biztos. Csak azt vázolták fel miért adja valaki párv hónaposan el.
diegho így van, üzletpolitika.[ Szerkesztve ]
Boldog Karácsonyt
-
jeni
félisten
válasz Dalzarus #69288 üzenetére
kipróbálnak csúcs telókat aztán eladják,megunják,vesznek másikat.
ahogy lett írva,tökéletes teló nincs,még ha az is lenne de akkor is van amibe bele kötnek.
pl.: más rendszerű,sima ,csúszós hátlap,nem ott van a kapcsoló ahol kellene,stb...
Nokia Lumia 1520 amibe belekötnek,hogy Windows phone rendszert használ,ikonos felület,illetve nagy méretű vagyis 6 coolos. pedig ezidáig forgalomba került legjobb teló Windows phone terén,méltó ellenfele bármely android rendszerű csúcstelefonokkal szemben![ Szerkesztve ]
-
-
andrisbandi
őstag
válasz Dalzarus #68100 üzenetére
Hasonló cipőben járok, ezt megyek megnézni milyen élőben;
Samsung Galaxy Ace 4
Telenornál kártyásan 42 ropi körül van.░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
-
Devas
őstag
válasz Dalzarus #66444 üzenetére
A WP az egy zárt rendszer, ezért nagyon stabil és gördülékeny. Viszont kevésbé enged a dolgokba belenyúlni. Kiveszed a dobozból és müködik, nem kell ROM-olni és szerintem jóval tartósabb mint az androidos készülékek többsége (1,5 év támogatást kapnak, folyamatosan érkeznek a szoftverfrissítések).
Kamerában szerintem jobban teljesítenek mint az androidos készülékek, és nagyon kellemes offline gyári navigációja van, nagyon szerethető telefonok. A te felhasználási szokásaidhoz bátran merem ajánlani a Lumiákat.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
_adaml21_
őstag
válasz Dalzarus #66444 üzenetére
Mint rendszer, nagyon megbízható.
Én amíg várok i6-ra, hogy legyen min emaileket olvasni, és elérjenek messengeren, beruháztam egy használt Lumia 520-ba. 15 ezer forintért vettem, és azt kell mondjam, hogy ennyit simán megért, mert ezekre az alapvető dolgokra tökéletes. Sokat elmond a Windowsról, hogy még ezen az alsó kategóriás készüléken is gördülékenyen fut a rendszer (nyilván nem a leggyorsabb, de egy i4S szintjét simán hozza sebesség terén).
A felület is kellemes, szokható, bár személy szerint az android nekem jobban tetszik. A támogatást tekintve elmondható, hogy még ez is meg fogja kapni a Windows 10 frissítést, tehát még sokáig naprakész telefon lehet.
Egyedüli hátránya, hogy bár már sokat fejlődött e téren, nagyon sok alkalmazás még nem készül el WP-re. Barátnőmnek 1,5 éve vettünk Lumia 620-at, azóta sokat változott, de még mindig van egy-kettő alkalmazás, aminek hiánya idegesítő, és alternatíva sincs rá sajna.Én amúgy 60-ért vennék valami használt, de megkímélt LG G2-t
[ Szerkesztve ]
-
pit stop
addikt
válasz Dalzarus #25887 üzenetére
Telefon topikjában pontosabb választ kaphatsz.
Én annyit tudok, hogy nyáron vagy legkésőbb ősszel, de függ szolgáltatótól is talán meg típustól. Az újakban (925,1020) már benne van szoftver ami tudja kezelni - szóval hamarosan biztos.( #25895 ) Speeedfire HTC nem kínai.
[ Szerkesztve ]
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest