Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt években egyáltaln nem követtem a telefonokat, szóval teljesen noob vagyok, most viszont meghalt a régi, így gyorsan kellene egy új.
Szempontok:
- 50ezer forint, minél jobb ár-érték arány (amolyan bestbuy-t keresek)
- 3,5-4 inch körül (szóval ne túl nagy se túl kicsi )
- szép, éles kijelző (minél nagyobb felbontás)
- erős hw vagy jól optimalizált sw, lényeg hogy ne akadozzon
- sokáig bírja akksivalAmire használnám:
- elsősorban beszélek, minimális sms
- GPS (nem navigálni, hanem sporthoz, szóval endomondo és társai)
- zene (sport, bkv)
- video (bkv)
- kamera: örülök ha minél jobb, de nem elsődleges szempont
- internet: minimális (csak ha nagyon kell valami, google maps vagy ilyesmi)a márka preferenciám ebben a sorrendben (de nem ragaszkodom egyikhez sem)
samsung - sony - htc - lg - motorola - nokiaAmit elsőre kinéztem: sony xperia ray
Kérdés, hogy a fenti telónak van-e valami hülyesége, ami miatt nem ajánlott, illetve tudtok-e mondani esetleg olyat, ami jobban megfelelne nekem a fenti szempontok alapján.
Mondom noob vagyok, szóval a jelenlegi kínálat 80%-át nem ismerem.[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
válasz mohotol #1503 üzenetére
Jah sorry, mindenképp újat vennék.
Vodafone flottás vagyok, de ott elég szűk a kínálat + ahogy néztem netes boltokban függetlenül kb ugyanannyiért lehet kapni, szóval ez a két beszerzési hely játszik.
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Amolyan best-buy ár/érték bajnok telefont keresek. Bő 150ezer forint környékén. Indokolt esetben felmehet 200k-ig.
Gyors nyomozgatás és teszt olvasgatás után a Poco F4 tűnik szimpatikusnak. Egyetlen problémám a jack dugó hiánya. Szóval a kérdésem, hogy van-e hasonló telefon a kategóriában jack kimenettel? Illetve, ha a jack dugó túl nagy kompromisszummal járna, akkor mivel lehet pótolni? BT fülhallgatót nem szeretnék semmiképp. (szóval valami kütyüre gondolok, ami pl bluetoothon veszi a telefonból a jelet és bele tudom dugni a jacket).
Szóval ilyesmi telefont keresek.
150 - 200 ezer forint
Hosszú távra
Fontos szempontok (kb ebben a sorrendben): nagy akksi, jó gps vétel, dual sim, jack dugóOprendszer tök mindegy (pure android, vagy zárt), inkább fontos, hogy minél tovább legyen supportálva, mivel ritkán szoktam cserélgetni a telefont.
Eddig Xiaomi telefonjaim voltak, szóval szívesen maradnék ebben a családban, de nem vagyok márkabuzi, szóval indokolt esetben nem ragaszkodom hozzá.
-
Pá
addikt
válasz trebrona #175623 üzenetére
Zsír, köszi, így egész baráti.
Jaja, ebből a tesztből szúrtam ki az F4-et is, csak az a baj, hogy ott nem említi a jack dugó kérdést, szóval egyesével kell csekkolgatni. Árukeresőn sem lehet erre szűrni, szóval gondoltam egyszerűbb itt megkérdezni. És jól tettem, mert most megtudtam, hogy vannak ilyen átalakítók.
juve600: köszi, ez így még egyszerűbbé teszi!
-
Pá
addikt
AMOLED telefonnal mekkora probléma a Waze-n a beégés?
Nem vezetek túl sokat és jellemzően inkább Budapesten belül, szóval ilyen 20-40 perces járatok . Pár hetente van 1 bő órás út vidékre. Viszont évente párszor van hosszabb út, ilyen 5-10 órás. Mondjuk 3-4 ilyen nagyobb út.
Nyilván ezeket szorozni kell kettővel, mert haza is jövök.Érdemes emiatt IPS telefont választani inkább, vagy ez belefér?
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Kicsit vészhelyzet van, holnap reggel kell rendeljek egy telefont, fehér-csajos színben. (régi elromlott).
Alapvetően Poco F5 fehérre gondoltam, de gondoltam gyorsan megkérdem, hogy 150ezerig van-e esetleg jobb ajánlat, ár/érték arányra gondolok elsősorban. Elmúlt fél évben nem követtem, mik jöttek ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest