Hirdetés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csudri
őstag
- Árkategória. max. 120 bruttó, de jó lenne 100-ből kijönni
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan, jó lenne 2 év gari
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Hosszú
- Mire használnád? Sógornőmnek kell mert januárban jön a baba és a mostani telója (Meizu M3) nagyon fos képeket csinál.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? hogymi?
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Mindegy
Nekem jelenleg PocoF1 van, arról tudom, hogy szép képeket csinál, akksi idő szuper, de úgy látom a 128-as nem nagyon elérhető már, ezért valami más Xiaomit ajánlanék neki.
Kollégáknál mostanában felbukkant egy Mi9SE annak nagyon szépek a képei, de az akksi valami botrány, illetve egy Mi9Lite, ott is szépek a képek és úgy tudom az akksira sincs panasz.
Egy Mi9T-ről mi a vélemény? Ajánlhatom esetleg ezt neki? Turbadon 108 brutyi.Egy szó mint száz, egy 35+-os technikailag viszonlag láma anyukának kell, tehát minden menjen out-of-the box, ne kelljen utólag heggeszteni.
Előre is köszi!
-
csudri
őstag
Sziasztok! 2018 november óta nyüstölök egy Poco F1-et, az NFC hiányán kívül az ég világon semmi bajom nincs bele, de a töltőcsati kezd meghalni. Feleségemnek ugyan ez a gondja, csak az a teló fél évvel fiatalabb.
Milyen olyan ajánlott készülék van most mondjuk 250ezer HUF-ig, ami hasonlóan az F1-hez, időtálló darab lesz? Anno a Poco ugye azért volt best buy, mert az akkori legjobb hardver belepakolta a cuccba, cserébe nem volt a legminőségibb anyagokból, de azt leszarom, mert tokban van.
Családban mindenki Iphone-os (vagy Samsung belépő), minket viszont az a márka taszít, úgyhogy ha lehet, akkor csak droidost mondjatok, köszi!
Főnökömnek Oneplus van, elégedett vele. Látom a Nord3 nem rossz, de anno égettem meg magam Mediatekes telóval, még mindig kell tőle félni vagy már nincs ilyen, hogy csak a Snapi? -
csudri
őstag
Sziasztok!
Feleségem Poco F1-es telefonját kellene lecserélnem valamire, de a nejem nem akar sokat rákölteni. Nézegettem a teszteket, de nem tudtam egy jó képet összerakni, mert azt látom, hogy X telefon még ajánlott jelzőt sem kap, de a végső összegzéskor felsorolt jobbnak ítélt konkurens telefonok szintén nem kaptak ajánlott minősítést.Tudnátok abban segíteni, hogy mi most a best buy mondjuk 150K-ig?
A Poco F1-el elég jó képeket tudtunk csinálni, úgyhogy fontos lenne, hogy elfogadható legyen a kamera.Amiket nézegettem a tesztek alapján, de mindegyiknél volt valami, ami miatt húztam a szám és a tesztelő is mindig talált valamit, ami miatt meh...
Samsung A54 / A55
Poco X6 Pro
Xiaomi Note 13 Pro
Poco F5 -
csudri
őstag
válasz Viktor0610 #187240 üzenetére
Na, így azért tisztul a kép. Anno nekem is és a feleségemnek is volt rossz tapasztalata Samsunggal, de a környezetünkben mostanában jók a visszajelzések róla. Furcsa, hogy egy évtizede sokkal színesebb volt a felhozatal a környezetünkben, most mindenki vagy Iphone-t vagy pedig Samsungot használ. Mi nagyon kilógunk a Poco telefonjainkkal, de sajnos megérettek a váltásra az F1-ek. Az Iphone túl van azon a lélektani határon, amit hajlandók vagyunk kiadni, így marad a Samu.
ggeleven: Mi számít manapság szürkének és nem szürkének? Anno a régi Laptopszalonban vettük az egyik F1-et, aztán ugye jól bedőlt a cég. A másikat a Turbadonál, annak is tudjuk mi lett a vége. Szerencsére nem volt gond a telefonokkal. Azóta persze újra van Laptopszalon, a Turbado a fene se tudja milyen néven nyomja, az utóbbi 5 évben nem foglalkoztam telefonbeszerzéssel. Itt a topikban azt látom, hogy a sokan érdeklődnek a Cool mobile-ról, de az is szürke. Ha egy Alza/Emag/Aqua/MediaMarkt vonalon megyünk, akkor ott gondolom nem lehet probléma hosszabb távon sem.
-
csudri
őstag
Poco X6 Pro és Xiaomi 13T között megéri a némi felárat a Xiaomi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Tőzsde és gazdaság
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen routert?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest