Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pinball FX3 PH! verseny
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AttilaMvh
tag
Sziasztok, kerestetik minél nagyobb és szélesebb péklapát, minél nagyobb akkuval, főképpen tartalomfogyasztásra, alkalomadtán teamvieweres PC vezérlésre , telefonálásra, bankolásra, böngészésre 10-15 megnyitott Chrome fül ne akassza, GPS bírjon 8-10 óra nyomkövetést hegyi túrákon. Nem csúcs, de vállalható fotókat készítsen, kevés fényben is, OIS, esetleg EIS előny,video nem érdekel . Olvasható legyen kinti napfényben is, Amoled előny, (PWM-re nem vagyok érzékeny) de IPS is jó lehet. Valami felső-középkategóriás készülékben gondolkodom, amit nem aranyért adnak, de nem is ócó. Hosszútávú biztonsági frissítésre igény van. Jelenleg egy két éves Samu Galaxy A52 5G ( nem A52S) van szolgálatban, ami megfelel fotós tudásban, jó hogy vízálló, de lehetne nagyobb a képernyője, kissé serényebb a procija, és már gyengus akkuban, egy 8-10 órás hegyi túrát GPS útvonalrögzítéssel és mellette sok fotózással külső akku nélkül nem bír meg. A képernyőbe rejtett ujjlenyomatolvasó lusta és pontatlan, a virtuális közelségérzékelő kész szenvedés. Nagy előny lenne ezekben jobb készülék. IOS kizárva, sajnos a Huawei is, árat nem írok ( de ne Samu S23 Ultra, vagy ZFold legyen egy használt autó árán) , mert érdekelne, hogy mi is járna közel a felsorolt igényekhez. Előre is köszönöm ha segíttek jobbnál jobb tippekkel :) Ősöreg MiMax3-am még mindig jó lenne, ha még kapna biztonsági frissítést, és nem lenne vállalhatatlanul belassulva.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
én ilyen nehéz eset vagyok, mert a leg minimálisabb áron akarom a lehető legjobb telefont megvenni.
Szerintem ezzel nem vagy egyedül.
Bár az f4 gt nél viragdani1 írta a cikkjében, hogy a 12es széria félresikeredett,
Épp az ő cikkét nem olvastam, de azon kívül számtalan cikket olvastam a 12-es sorozatról és a félresikeredett kifejezés sehol nem szerepelt. Ha egy telefont telefonként használok, akkor a 870-es procit is fura gyengének olvasni, de már semmin nem lepődöm meg. Aki nem játszik, az nem is érti... Összességében ha egy Xiaomi 12 150-ért vehető, akkor az tényleg jó vétel, ami tény, hogy a 12-es sorozat kamerában meg display-ben szerintem veri a kategória többi szereplőjét, kompaktságában meg nincs is más versenyző. Méretben a 13-as is jó, de már közel sem tűnik olyan kényelmesnek a kialakítása, no meg jó nagyot ugrott árazásban is. Amúgy ez is elég jól sikerült széria lett, gondolom virágdani majd valami Poco-s cikkében nem erre a következtetésre jut, de talán egy adott telefonról nem is egy másik telefonról szóló cikkből akaurunk megtudni lényeges infókat.
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
M-63
tag
válasz ubyegon2 #179185 üzenetére
Igazad van, megnéztem, már látom, de mindegy is, mert akció ide vagy oda 4gb ram ide vagy oda maradok a 12esnél a kompaktsága miatt. Köszönöm a segítségedet neked is, meg mindenkinek, sajna én ilyen nehéz eset vagyok, mert a leg minimálisabb áron akarom a lehető legjobb telefont megvenni. És nálam a jó telefon az árhoz képest erősebb proci és mellé a jó kamera tarsul, csak már kicsit kibővült ez a lista az ilyen apróságokkal, mint a szupergyors töltés, kompaktság, jó hangzás...
Bár az f4 gt nél viragdani1 írta a cikkjében, hogy a 12es széria félresikeredett, ezt azóta se értem, hogy miben merül ki, mire gondolt, de a papíron látottak alapján 150 körül bőven jó vételnek számít. -
fecaga21
senior tag
iPhone 12-őt lehetne használni ha mindkét sim kártyámat használni akarom?
-
BiP
nagyúr
válasz Teasüti #179188 üzenetére
Az sejtettem, hogy ki-be kell kapkodni, ezért gondoltam valami bölcsőre, amiből könnyebb kivenni, visszatenni.
De ha ilyen az arány (töltőn/kézben) , akkor a napközbeni töltés nem sokat ér.
(Bár ki tudja, sokszor fél-1perc összeadódik a nap során, +1 ciklus összejöhet) -
Teasüti
nagyúr
Az a baj ki-be kell ugrálni a kocsiból. Kb 50 méterre van rajta gyújtás, aztán megint áll a furgon. Szóval ez nem játszik. Meg ugye kézben kell lennie a telefonnak, mert viszi az ember magával az ajtóig. Bölcsőben csak navigációkor van, kb fél percre míg átgurul a következő utcába.
-
-
Sziasztok!
A 4 éves Huawei P20 Pro-m mellé szeretnék egy új mobilt venni.
- Árkategória?
Max 250-280 000 Ft
- Használt vagy új?
új
- Hol vennéd meg?
Netről, mindegy, de ha kell gariztatni, akkor ne Kínába kelljen visszaküldeni.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
Hosszú távra, lásd a kis P20 Prom is működik még 4 év után gond nélkül, csak az akku bír kevesebbet.
- Mire használnád?
2023 szeptemberében közel 1 hónapos kirándulásra megyek USA-ba, netezés, navigálás, fényképezés, videózás (minőségi kamerásat szeretnék) és a minél több belső memória a fontos (256GB-ra gondoltam)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra?
Jó lenne max 6.1", de nem kizáró ok ha nagyobb.
Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
- normál felhasználás, tehát telefonálás, sms, messenger, viber, emailezés, google áruház funkciók (ezért nem is néztem újabb Huaweit), applikációk és internet böngészés
- nagyon fontos a multimédia (fotózás, videózás,)
- fontos az akku, ne kelljen normál használat mellett kétszer tölteni egy nap alatt.Korábban kaptam a Samsung S21FE tippet, ezt körbe is jártam, nagyon tetszett, de ha valami újabb lenne azt is megköszönném. (árba nem számoltam bele a töltőt, tokot semmit, csak a kártyafüggetlen mobilt)
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Teasüti
nagyúr
Hali!
Amazonos futárnak milyen telefon volna célszerű?
Kültéri használatra lenne napsütésben, esőben is.
GPS és navigáció folyamatosan megy. Kamerával kódokat szkennel.
Valamint kéne egy 10 órás képernyő idő max (vagy a közeli) fényerőn egy töltéssel.
Amik zavaróak a cég által biztosított eszközökben: képernyő fényerejét le kell venni, hogy túlélje a napot. GPS-re várni kell olykor. Kamerára is várni kell, míg talál fókuszt...
Ötletek?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
zafir86
csendes tag
-
Gynt
tag
A Xiaomi 12-es topikban is írtam már pár sort az ott feltett kérdésedre.
A Harman Kardon hangszóróról annyit, hogy értem én, hogy alapvetően nem ilyen formában hallgat az ember zenét, de számomra nagy pozitívum ez a hangszóró, szerintem elég jól szól.
Ha van rá lehetőséged, menj el egy boltba, ahol kézbe tudod venni mindkét telefont, vagy legalábbis bármilyen Poco modellt. Aztán lehet rájössz, hogy egyszerűen méretügyileg ég és föld a kettő.
-
M-63
tag
válasz ubyegon2 #179175 üzenetére
lehet az egymás mellett elhelyezett 2 hangszóró alul/felül szintén jobb játékoknál(by JBL, ami azért nem egy Harman Kardon)
Ezt sajnos nem értem, melyik a jbl es és melyik a harman? Vagy csak rosszul értelmeztem, nyilván nem annyira fontos a hangszóró, mert nem arról fogok zenét hallgatni, de itt ott ha kamerázok jó lenne ha jobb hangminőség köszönne vissza. Lehet annyira kicsi a kettő között a különbség, hogy csak feleslegesen túl gondolom.
Persze, hogy gyorsan tölt mind a kettő, a mostani 2 órához képest nekem felüdülés lenne mind a kettő
Sajna a 12X nagyon hamar kikopott a piacról, talán az jobb lenne a sima 12-nél.
Eleve drágább is, mint a sima 12 es, vagyis én majd 40el drágábban tudom megvenni és hát a jóval gyengébb proci is hozzátesz, hogy ne érdekeljen, persze mindig hűvös, de azért a pénzért nem vennék 870es snapit. Ha 870est akarnék, akkor a legjobb ajánlat a realme gt neo 2 lenne.Egyszóval a dilemmád most is ugyanúgy fenáll! De fenn fog állni egy hét meg két hét múlva is.... játékra vs napi használatra.
A legnagyobb baj ezzel, hogy totál igazad van és valszeg igazad is lesz. inkább a napi használat, mert annyira sokat nem játszok, mert akkor teló törés van belőle tuti
Ja és ugye amit itt gyakran rossz értelmezéssel panaszolnak, a 2 MP, f/2.4, (macro) kamera..
Igazából én mindig a főkamerát figyelem, hogy jó e, mert nem is igazán értem mire jó a többi (itt jön ugye, hogy mennyire értek hozzá, de mégis a jobb kell, mert az jobb )
Igazából csak azért dilemmázok, mert a legelősször kinézett f4gt most akcióban van ráadásul 12gb rammal és jobb hűtéssel és ez zavart most engem meg :/
-
nagyúr
Sajnos 12x tulajkent a legfontosabbra, hogy mennyire melegszik, nem tudsz válaszolni
Ez bizony igaz, a 12X egyáltalán nem melegszik, inkább a méret miatt írtam neked. Játékra jobb a Poco nyilván, nagyobb display ilyenkor lényeges, lehet az egymás mellett elhelyezett 2 hangszóró alul/felül szintén jobb játékoknál(by JBL, ami azért nem egy Harman Kardon), sose játszom mobilon. De itt most azt kell már csak eldöntened, hogy inkább játékra kihegyezett vagy általánosságban kényelmesen használható telót akarsz inkább.
Akkunal gondolom a vezeték nélküli töltésre akartál ramutatni, nos az számomra nem olyan előny, mivel nem érdekel.
Valami ilyesmi volt a cél, igen. Engem se hat meg a vezeték nélküli töltés, viszont az ilyen 120, 150, 200W gyorstöltések még annyira sem! 67W azért elég gyorsan tölt, reggel melóba menet előtt szoktam felrakni, míg elkészülök, ennyi idő bőven elég neki. (kb 20-25 perc)
Sajna a 12X nagyon hamar kikopott a piacról, talán az jobb lenne a sima 12-nél.
Egyszóval a dilemmád most is ugyanúgy fenáll! De fenn fog állni egy hét meg két hét múlva is.... játékra vs napi használatra.
Ja és ugye amit itt gyakran rossz értelmezéssel panaszolnak, a 2 MP, f/2.4, (macro) kamera...no ez nem a Xiaomi-ra jellemző, mint főmárkára hanem az almárkáira, Redmi, Poco. Már a MI 9SE-ben is vicc lett volna a 2MP macro-kamera. (ennyit arról, hogy a kínaiak valami miatt ezt szokták meg)
[ Szerkesztve ]
-
M-63
tag
válasz ubyegon2 #179172 üzenetére
Köszönöm a válaszodat, viszont azért is akadtam meg, mert az f4gt hűtése sokkal jobb és hát ha nem is sokat, de itt ott azért játszanék is és a egy 12es usertol hallottam, hogy külön hűtő tokot vett rá, mert levette neki a teljesítményt és a képernyő fényt. Na most a jelenlegi samumnal ez az a probléma amivel nem tudok együtt élni egyszerűen idegesít, hogy leveszi a fényerőt.
Akkunal gondolom a vezeték nélküli töltésre akartál ramutatni, nos az számomra nem olyan előny, mivel nem érdekel. A 12es kompaktsaga és egyértelműen jobb kamerája az ami osszezavar, a poco hangszórója nem lehet jobb? Csak mert gamer a cucc gondolom a játékélményt megnoveli a jobb hangzás.
Sajnos 12x tulajkent a legfontosabbra, hogy mennyire melegszik, nem tudsz válaszolni, mert a sima és az x között van a 888as a 888+ és utána jön a 8 gen 1 proci. És hát az xet néztem ki legelőször az mégis elég drága ezekhez (amilyen áron én szerzem be)
-
nagyúr
viszont ez is egy tepsi, ami még mindig hatalmas hátrány számomra
Kb ez az a leírtak közül, ami lényeges akkor, nekem 12X-em van és kézbevételkor vagy amikor zsebreteszem/előkapom, mindig arra gondolok, hogy egy tepsi méretű teló mennyire idegesítene...(volt két nagyobb teló utóbbi hónapokban nálam)
Nagyon eltalálták a 12/12X-nél a méretet. A + 4GB és a gyorstöltés különbsége szerintem soha nem fog zavarni. Kamerában nyilván jobb a Xiaomi 12, (OIS, 5MP telephoto macro...)
A kisebb display nagyobb screen/body aránya és a AMOLED 68B colors 12bit színmélység is elég pozitív, a stereo hangszórói is jobbak szerintem.
Ha már gyorstöltés...érdemes rápillantanod a Battery sorokra itt.
[ Szerkesztve ]
-
Jamboo529
senior tag
Hali mindenki!
Bonyolultabb kérdésem volna. Adott a jelenlegi telefonom POCO X3 NFC (M2007J20CG)
A fiamnak eljött az idő az első saját telefonra.
A dilemmám, hogy megkapja ezt én meg vegyek magamnak valamit, vagy inkább vegyek neki egy újat?
Szóval ha neki kellene teló, akkor valami alap készüléket néznék, a legolcsóbb, ami best buy kategória. Szigorúan 100k alatt van valami ami ajánlott? Ha összetöri akkor ne bukjak sokat.
Ha magamnak vennék, akkor olyat ami a meglévőtől jobb. Feltételeim: AMOLED, jó üzemidő, android alapon nyugvó os, 8/256gb, jó képeket készítsen, jó gps, bt és wifi. (jack dugó?). Ár mondjuk 150k környéke. Létezik olyan ami mindennek megfelel? -
M-63
tag
Eldontottem, hogy a xiaomi 12 8/256 gb-os verziót veszem meg, csak ma amikor akartam rendelni, akkor megláttam, hogy a 12/256gb-os poco f4 gt akciós es egy árban van a xiaomi 12es 8/256os változattal és most nagyon elbozonytalanodtam, mert először ezt a modelt néztem ki, csak az ár vitt rá (akkor 50-60 euro különbséggel), hogy a sima 12est nézegessem.
A kérdés az lenne, mennyivel rosszabb, mint a 12es kamerája? Hűtés egyértelműen jobb az f4gt nel es a + 4gb ram se egy elenyeszo elony gondolom. Gyorsabb töltés ami nalam +, viszont ez is egy tepsi, ami még mindig hatalmas hátrány számomra. Segítsetek, 3 hete kínlódok a döntésképtelenségemmel
-
failed
tag
válasz sfdrakex #179167 üzenetére
köszönöm a választ! ... és sry, elfelejtettem off-ba tenni
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
sfdrakex
nagyúr
válasz failed #179165 üzenetére
A telodepot üzemeltető céget a nevében szereplő 2000 ellenére 2018-ban alapították, 2020 ban 0 bevétele volt.
A telefonpont mögötti céget 2022-ben alapították.Gyanúsan mindkettő dobos cég, boltigarival, ha dobják a céget bukta a gari.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
failed
tag
telodepo / telefonpont rol tud valaki nyilatkozni? garit érvényesíteni is lehet náluk, vagy csak bízunk a jószerencsében?!
előre is köszi a tippet, üdv
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
sfdrakex
nagyúr
válasz iszoke #179127 üzenetére
Ha fontos a nagyobb kijelző, kicsit jobb kamera, kicsit nnagyobb akku akkor az ultra. Egyébként amiket írtál használatnak, arra bőven elég a Plus is. Azt pedig, hogy mekkora tárhely kell, neked kell tudnod. Böven elvagyok 128-ason is. Megy minden felhőbe. Zenét streamelve hallgatok, filmet nem nézek, néha youtube. Ha te filmezel telefonon, és nem streamingelsz, hanem letöltöd és a zenéket szintén, és nem szinkronizálsz felhőbe, akkor a nagyobbat vedd.
Hőbörögni pedig nem kell, sokan munkából hazaérve mikor ráérnek, megnézik a kommenteket amiket nem olvastak adott topicocban, és válaszolnak.
-
Roachy
senior tag
válasz iszoke #179150 üzenetére
Amúgy nekem is hasonlóak az érzéseim, csak miután itt nem kaptam kielégítő választ neki álltam máshol is megkeresni.
Mert bár úgy tűnik pörög a topik, inkább kérdésekből van sok, amik hamar elvesznek a süllyesztőben. De ezen nincs mit meglepődni, érthető hogy a mobil piac így pörög és ezt lekövetni sem lehet már, nem hogy szakérteni. Mire ki lehetne ismerni egy készüléket miben jó, miben nem, addigra az már elavult és új van helyette. -
Roachy
senior tag
válasz xhege #179149 üzenetére
Nem gond a MIUI, bár nem a kedvencem, de eddig is azt használtam és valahol én is a Xiaomi felé hajlok, a kompaktabb méret, a frissebb hardver a jobb üzemidő és a vélhetően hosszabb támogatás miatt, de gondoltam lehet ideje lenne a váltásnak és mást kipróbálni.
Ez az Oppo meg nagyon tetszik külsőre is, csak kicsit tartok tőle, hogy mennyire időtálló. Sokáig nyúzok egy telefont, nem cserélgetem ha nem muszáj. És ez a márka már el is hagyta Európát, nem vagyok benne biztos hogy ez nem jelent e a tervezettnél hamarabbi szoftveres "kiöregedést". -
tutis
őstag
válasz tutis #179102 üzenetére
erre esetleg valaki?
S21 FE 256GB-os 185e-ért, ezzel szemezgetek most a legjobban, de van ellenajánlat?
amik szempontok: akksi, kijelző méret ne legyen túl kicsi, fényképezés, videózás legalább átlagos legyen, ne legyen rossz. Tudom minél drágább egy készülék, annál jobb a kamerája is, de nem akarom feláldozni nagyon pl az akksit emiatt.
A52-ről váltanék.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
iszoke
senior tag
1. Miután feltettem a kérdést 14 hozzászólás (igen, megszámoltam) került a topikba, egyiknél sem próbált senki válaszolni, pedig nem egy bonyolult kérdést tettem fel, és a posztok gyarapodási sebességét látva ésszerű volt a feltételezés, miszerint valami reakció érkezhetett volna
2. Reális esélye volt annak, hogy ilyen ütemben a másoknak szánt posztok egyszerűen el fogják lepni kérdésemet anélkül, hogy bárki ránézett volna, ezért reagáltam pár órával később az általad észlelt "stílusban"
3. Nem az eltelt idő itt a lényeg, hanem a fent említett hozzászólások száma. Ha szerinted ez azt jelenti, hogy "verem a tantamot", akkor te nem tudod mit beszélsz, mert a szarkazmus és a balhézás két teljesen különböző dolog. Javaslom, vegyél egy értelmező szótárat ha nem világos miért (na EZ stílus)
4. Ezekután inkább ne is válaszolj, nem fog érdekelni. Úgyse látom, mert épp most töröltem ezen topikot az értesítéseim közül. Jobban jártam volna ha egyszerűen bemegyek egy Samsung üzletbe és ott kérdezek, mint itt...@Viktor0610
Nem követelőzés volt, hanem ténymegállapítás. Most már úgyis mindegy.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
iszoke
senior tag
Látom itt csak egy szűk kör kap egyáltalán figyelmet a kérdésére.
-
Roachy
senior tag
válasz Roachy #179095 üzenetére
Na, tegnap egész nap a netet kutattam és mára leszűkítettem a kört 2 telefonra, amik eddig képben sem voltak.
Szerintetek melyik a jobb vétel?
OPPO Find X5 Pro 5G 256GB 12GB, tavalyi sokat dicsért ultra premium, mostanra barátibb áron
Xiaomi 13 5G 256GB 8GB, aktuális prémium modell, picit de nem jelentősen drágább, egyel újabb hardver, de kevesebb ram, kisebb kijelző méret. És talán valamivel jobb üzemidő. -
zafir86
csendes tag
Sziasztok!
ALZA-ról vásárolnék új telefont (van ~100K voucherem) az előző Xiaomi MI9 helyett ami haldoklik. Elsődleges szempont lenne a kiváló kamera (fényképezés inkább, 4k videó nem lényeg), illetve jó akksiméret, a keret összesen 180K HUF; márkapreferencia Xiaomi, de más is szóba jöhet.
Következőket néztem első körben:
Redmi Note 12 Pro 6/128 - 130 ezer <-- itt nem tudom a Note 12 Pro+ kamerája ér-e még 60K-t
Xiaomi 13 Lite 8/256 - 180 ezer
Xiaomi 12T 8/128 - 180 ezerIlletve még egy olyan kérdés, hogy hogy tudják bizonyos boltok a Redmi Note 12 Pro-t 96 ezer környékén árulni, minden "nagyobb" webshopban meg 130 és afelett?
-
Roachy
senior tag
válasz bajnokpityu #179098 üzenetére
A Samuk ár/érték aránya nem győzött meg.
Felújított nem jó, csak vadonatúj a biztosítás miatt. -
M-63
tag
válasz xhege #179133 üzenetére
Természetesen, csak az iphonenal nem létezik olcsó telefon, mind túl van árazva. Esetleg a 10 éves kiadást meg lehet venni olcsón, de amúgy az összes túl van árazva.
Mondjuk mostanában kezdem látni, hogy a xiaomi is eléggé elszállt az új telefonok árazásával. De a csúcs kategóriában nem nézek telefont így nem is érdekel, marad az ésszerűbb 150ezres kategorianal.
-
M-63
tag
válasz Viktor0610 #179134 üzenetére
Azért irtam, mert azt hittem miui bug, mert öregebb mobilomnal samu s5nel megjott meg regen aztan atmentem note 5re es ott kezdődött, aztan a note 7nel is es a note9 pronal is vannak hasonlok, azt hittem csak a xiaomi hibája, de együtt éltem vele, mert minden másban kárpótolt. És most, hogy samsungot használok jöttem rá, hogy mas baj van és nem a hibája.
-
MODERÁTOR
-
M-63
tag
válasz fecaga21 #179129 üzenetére
Nem rossz az, millioszor szabadabb vagy tőle, mint a ios-nel.
Anyám, tesóm meg pár haver mindenáron iphonet akartak 5-6 évvel ezelőtt, mert, hogy az android fagy és az iosen nincs vírus sem, meg ilyen érvek, aztán mikor megvettek hatalmas csalódás volt, ugyanúgy fagyott az is, csak drágábban.
Nem azt mondom, hogy az iphone szar, mert egyáltalán nem az, sok jó dolog van bennük, de azon az áron bizony nem jó vétel, de hát ugye az elit azt használja, mert úgy vannak vele, hogy ami kínai az nem lehet prémium.Minden telefonon vannak idegesítő dolgok, csak nem mindegy mennyit fizetsz érte. Nekem ez a véleményem, én egy hétig használtam, nem fogott meg.
Miuinak is megvannak a hibai, mesenger üzenetek nem jönnek meg, de a samsung a51nel nekem ugyanúgy nem jönnek meg, amit most használok, cserébe sokkal idegesítőbb az egész telefon, gyorsasagban kanyarban sincs a telefon, pedig drágább volt ujkoraban.
-
MODERÁTOR
-
M-63
tag
válasz Arween #179123 üzenetére
Akku csere nem opcio? Ha tökéletes az állapota én inkább cserélném az akksit, ami persze nem garancia, hogy jobb lesz, minel öregebb kiadású telefonról van szó, de próbát megér.
150-160 körül nézek én is telefonokat, ajánlom figyelmedbe a xiaomi 12, realme gt 2, ha szupergyors toltest akarsz akkor xiaomi 12t és vagy poco f4 gt, ha a keretbe beleferhet akkor még a realme gt neo 3 is.
A fent említett telefonok mind 40 perc alatt töltődnek fel.
-
iszoke
senior tag
Samsungnál az S23 szériában pluszt érdemes inkább venni vagy ultrát? Játékra nem használnám, sokkal inkább internetezés, ha elég nagy a képernyő akkor alkalmanként filmnézés, az se baj, ha jó a kamerája. És fontos lenne az, hogy ne kelljen 6 óránként tölteni, mert az idegbaj kerülgetne tőle, főleg ha olyan helyen vagyok éppen, ahol nincs módom tölteni. Az is érdekelne, hogy a 256 vagy 512GB verzió közül mennyire érdemes a nagyobbat nézni.
[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
S21 Fe-t cserelnèm 🙂Keret 160e , Android telefon kell,mindenképp amoled kijelző ,nagy aksi, gyorstöltő.6/128 a minimum, duál SIM jó lenne de nem prioritás. Fotózás nem kell a legjobb de vállalható képeket készítsen.Mit ajánlanátok?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz fecaga21 #179119 üzenetére
Régebbi és mégis tovább kap támogatást. Anyám egy húgomtól örökölt 2016-os SE-t használ, OS-t már nem kap újabbat, de számomra is meglepő módon, még használható sebességgel működik. Ha ebből indulok ki, tovább lesz használható a 12 mint a Xiaomi 11.
-
fecaga21
senior tag
Szerintetek átlag felhasználásra hosszabb távra egy Xiaomi mi 11T vagy egy iPhone 12 érné meg?Az iPhone 12 60.000-el drágább lenne
-
szimpláncsak
tag
Sziasztok!
A legtöbb helyen beesett az ára a motorola edge 30 neo-nak 100K körülre. Igazából amilyen kritériumokat megszabtam ez meg is felelne. amoled/oled/p-oled kijelző, minimum 6gb ram, snapdragon processzor. Esetleg van ami ezeknek, ennyiért jobban megfelelne? Egy 1ft-èrt kapott redmi note 10 5G-t váltana, mert elegem lett belőle, hogy 2 perc mire megnyitja a kamerát, tétlen állapot után.
-
-
SPeti1984
senior tag
Hali esetleg Oneplus 10T-n nem gondolkodtál? Most akciós Alzánál.
-
SPeti1984
senior tag
válasz sting2 #179103 üzenetére
Esetleg a Oneplus 11? 3 év gari
https://www.alza.hu/oneplus-11-5g-dualsim-16gb-256gb-zold-d7636920.htm
Összehasonlítás:
[ Szerkesztve ]
-
Doner
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi paraméterekkel milyen telefon jöhet szóba?
6000 mah akkumulátor (de min 5000)
Amoled Kijelző ami ne legyen nagyobb mint 6 inch.
Legalább 128gb belső tárhely.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
sting2
addikt
S22 Ultra 300K körül bontatlan, 3 év gari.
Vs
Xiaomi 13 Pro 420K, Bontatlan 3 év gari.
Atlagos felhasználás mellett, de azért a fotós, videós része legyen Baba, észrevenném hogy nem az idei egyik csúcsot választottam?Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
tutis
őstag
csak samsung jöhet szóba, csak nem tudok dönteni
s21 plus használt
s21 ultra használt
s22 új
s21 fe új
s23 újs21 fe felé hajlok, azt gyari garival tudnám venni, illetve a használtaknál is gyári garisat választanék.
s22 es s23 az gsm boltos lenne.
ki mit tanácsol? kis akkuidő es kisebb kepernyő miatt lehet a sima keszülékek kiesnének, bár minden tanácsot meghallgatok.http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
xhege
veterán
válasz ArthurShelby #179100 üzenetére
Örülök, hogy tudtam segíteni! Használd sokáig egészséggel!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest