- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktgeri
tag
S21 Ultrám volt, S22 U-ról nem tudok nyilatkozni.
Nekem kb 1.5 évig tökéletesen működött a készülék.
Utána első körben érezhetően gyengült az akkumulátor üzemideje, de azt elfogadtam, öregszik, ennyi.Utána jöttek szépen lassan az egyéb bajok, amik mint kiderült másokkal is bőven előfordul. Első körben a fő kamera modul nem találta a fókuszt, amire ha angolul rákeresel rájössz, hogy típushiba. Illetve, a szervizek akiket felhívtam is mondták, hogy több Ultra van náluk ezzel a problémával.
Ezután kezdett jönni, hogy a GPS jelet nem találta rendesen a telefon.Majd egyszer bepárásodott a hátsó kamera (autós telefontartó, hűtőhöz felrakva). Onnantól teljesen használhatatlan lett a készülék. Ha utána olvasol a vízállóságnak , ott is láthatod, hogy több ember tapasztalta, hogy ilyen lóf@sz dolgoktól beázik a készülék, holott IP68-as védelmet van papíron.
Én nagy Samsung buzi voltam, de az utolsó két telefonnal negatív tapasztalatim voltak.
Előző Note9-volt, az inkább semleges, mint negatív, de semmiképp sem pozitív. Az s21 ultra meg kifejezetten negatív.Ezért is gondolkoztam rajta, hogy elengedem a márkát pár évre és átmegyek almát enni.
-
Igazad lehetne, csak azért az Alza nem egy recycled értékesítő volt már anyaországában sem. Amazon.de meg nem is rendelkezik magyar nyelvű ügyfélszolgálattal, sem. Ezektől gyakorta vásárolok mégis... mobilt, SSD-t, akármit is!
(#181537) Cblacksmithc
Az az igazi meg a színvonalas FB csoportok...
-
a Rejoy Magyarországon magyar nyelvű, online ügyfélszolgálatot is működtet, amely hétfőtől péntekig 9 és 17 óra között érhető el e-mailben és a Rejoy közösségi platformjain (Facebook, Instagram) keresztül.
Magyarországon magyar nyelvű...hááát nem rossz! De az ügyfélszolgálat Facebookon...ez most komoly?
-
st6969
őstag
Mi van abban az esetben, ha a "webbolt" nem húzza le a rolót? Persze, ami idén nyitott, vagy tavaly, gmail-es címe van, esetleg még telephelye sincs, az egyértelműen kiesett, aki innen vesz, az tényleg komoly kockázatot vállal.
De mi baj lehet egy Coolmobile, Aqua, Smartshop-ban vásárolt készülék garanciáztatásával? Komolyan érdekelne, hogy van-e valakinek garanciával kapcsolatos (jó vagy rossz) tapasztalata a régebb óta működő webboltoknál?#181482 J.Balázs
Szerintem bármi el tud romlani. Miféle statisztikára alapozod ezt amúgy? -
razor03
aktív tag
Nem akarok offolni itt vannak a részletek
-
Zsolt,72
senior tag
-
Ha megáll az ember, általában kiveszi a telefont. A navigáció haladás közben szokott kelleni
Amúgy amit írsz a melegedésről, az tény, nekem MI 9SE és Xiaomi 12X is dobta már az ékszíjat nyáron szélvédő mögött, pedig ezek tényleg nem hajlamosak melegedésre. (utóbbinál még a folyadékhűtés is felmelegedett)
-
BiP
nagyúr
Mielőtt ezt is félreértik, nem Xiaomim van, tényleg nem az ellen beszélek, hanem az itt sokat fikázott Samsungok vannak a családban, és ezen fordult elő. De mondom, többségében app vagy háttérszerver probléma szokott lenni.
És hogy OFF-oljam az off-ot, mielőtt végleg befejezem:
Ha van egy rendszer (most mindegy melyik), ahol egy probléma általános jelenség - vagy legalábbis elszigetelt eseteknél gyakoribbnak tűnik - az nem ugyanolyan szempont lehet a vásárlásnál, minthogy hány év támogatás van rá, milyen a garanciakezelése adott márkának, milyen a gyorstöltése, milyen az UI, bátrabbaknak van-e rá custom rom, stb.stb? Szerintem igen. -
-
-
-
-
M-63
tag
Dehogy, xiaomi 12 lett, a sima verzió, igaz, a rendelést visszamondtak nem tudom miert, de majd ujrarendelem amint visszajon a pénz, de ha addig learazzak a realme gt2 prot arra az arra mint a 12est, akkor lehet az lesz, mert az annyira nem melegszik ahogy olvastam, vagy magam sem tudom már mit vegyek
De a poco f4 gt is benne van a pakliban, szinténa melegedés miatt. Amelyik jobb áron lesz holnap vagy holnapután azt veszem.Egyébként kerültem az iphonokat, mert drágák, de elnézem a nyitó árakat lassan oda jutok, hogy egy sima iphone (értem ez alatt, hogy nem pro meg max meg mit tudom én), hogy arilag érdemesebb lesz azt venni. Igy nehéz lesz a xiaominak, mert abban az árkategóriában az a stabil rendszer többet ér és a telefon is képes tovább elketyegni. Szóval ahogy nézem az árakat el kellett jutnom oda, hogy új frissen kijovo flagshipet biztosan nem a xiaomitol venném. Persze iphone és samu továbbra is kilove (mert soha nem fogok flagshipet venni, esetleg egy évesen, amikor az árakb ott van a valós értékénél), a töltés sebessége megőritene, sosem tetszett a másfél órás töltés 23 ban pláne nem tetszik. Tudom ez senkit nem érdekel, mert mindenki a vezeték nélküli töltést hajszolja, de nekem hatalmas előny ha a telefont feltoltom fel óra alatt, mint ha lenne benne vezetek nélküli és az is lassú. Nekem a lényeg, ha felrakom töltésre akkor ne kelljen egy meg másfél órát várni 2023ban.
-
-
patyil
tag
Sajnos ahogy írták a 100ezres kategória újonnan nem keresztezi a kis méretet sehol sem.
Esetleg ha bejött a pixel nektek akkor pixel 6a-ig érdemes felnyúlni árban, az 6.1es kijelzővel bír és vállalható teljesítmény, jó kamera.
Legutóbb 130k körül volt az alzánál.
De én is az újabb iphone SE-ket javaslom inkább (2020 vagy 2022) így hogy Iphoneról áll át. Lehet aprón kapni nagyon szép állapotúakat, néha még bontatlan darabookat is, próbáld rábeszélni és nézzetek körül -
M-63
tag
Én azért mondtam, mert saját gyártás saját fejlesztés ergo olcsóbb, mint a külső beszallitok. És akkor jönnek ezek az A szériás telefonok, kozepkategoria semmi extra, a csip se valami hú de, és ott vagy 150 ezernél, más gyártónál ennyi pénzért jóval erosebb csipet kapsz, hasonló vagy jobb kamerát meg ilyesmi. Tehát nem hogy olcsóbb, ha már minden saját, hanem nem kicsivel áraznak vastagabban. De hát ilyenek ezek a prémium márkák
khm iphone
Én oltottalak le a kínai kommentért? Mindjárt utána nézek. Viszont a kínai nem kínai dolog olyan, hogy az iphone is Kínában van gyártva, szóval szarozni a kínait, csak mert kinai, hát nem tudom -
M-63
tag
Azt írtam, hogy abba a pénzbe vagy új (modell) közép, vagy korábbi csúcs fér bele.
Na jó ezt akkor sikerült félre értelmeznem, elnézést kérek.
De lényeg a lényeg, ha tudsz venni a pénzedből korábbi felső/csúcsot, teljesíti az elvárásaidat, és elégedett leszel, akkor mindenki happy.
Hát csak remélem, hogy teljesíteni fogja, de ja, találtam olyat, ami elképzelésnek megfelel bőven...
-
M-63
tag
S22 még ma is csúcs kategória alsó részén van, nem középkategória egy tavalyi csúcs, hanem felső kategória. Hiszen a hardver sem elavult a kamera sem, azért mert esett az ára nem jelenti azt, hogy rá kell vágni, hogy közép kategória, legalábbis szerintem. És én itt nem beszélek használtról, csak újról.
A korábbi 80 az most 160. Ezt próbálom mondani, hogy azért óvatosan az elvárásokkal, mert a mai 160 annyit ér, mint a régi 80.
Rendben, igazad van.
Szóval inkább hasonló elvárásokkal fuss neki.
Az elvárások magasak maradnak, egy tavalyi csúcskategóriás telefon nem lesz a szememben középkategóriás, hanem felső és ha felső kategóriás, akkor elvárásaim is lesznek vele szemben. De nagyon felesleges ezen vitázni, mert kinéztem és megvan, hogy mit szeretnék venni és mennyiért és meg is fogom a közeljövőben. -
M-63
tag
Azért a 160tól sem kell hanyattesni.
Ebben igazad van, de nekem elég nagy pénzbeli előrelépés, szóval elvárom, hogy nem kicsit legyen előrébb.
Hát most ha azt nézem, hogy a csúcs a samsung s23 jelenleg és a tavalyi s22 200ig külföldön meg lehet venni, akkor az szerintem nem közép kategória. Igaz villogni nem lehet vele, de azért csak megállja a helyét. Bár ez felől mindenkinek más a véleménye. A pár évvel ezelőtti használt csúcs meg szerintem van annyira fáradt, hogy én ne nézkéljem. Túl sokáig próbálkoztam az olyan használt csúcsokkal, sose vált be.
-
Teasüti
nagyúr
Az a baj ki-be kell ugrálni a kocsiból. Kb 50 méterre van rajta gyújtás, aztán megint áll a furgon. Szóval ez nem játszik. Meg ugye kézben kell lennie a telefonnak, mert viszi az ember magával az ajtóig. Bölcsőben csak navigációkor van, kb fél percre míg átgurul a következő utcába.
-
SamSem58
aktív tag
Kösz, de a görcs vesz Apple-t és nem én! Az Apple egy mesterségesen felfújt valami, nem ér annyit, amennyibe kerül!
Az élettartam: oké, max. 3 év, ha addig nem bírja ki egy nyomorult okostelefon, akkor baszús!!
No, de akkor mi a helyzet a Redmi 9A-val, a Samsung Galaxy A03-al és az Alcatel 1 (2021)-el, ezek tök gagyi készülékek, vagy tudják az alábbiakat?
Hang és videó hívások, fényképezés, videó készítés, chat, appok, tanuláshoz internet böngészés kb. ennyi.Te írtad: "Amúgy ha első telefonja lesz, akkor lehet, hogy nem is feltétlen kell ragaszkodni ah Androidhoz, nem?"
Mi más op. rendszer jöhet szóba, hiszen már az elég gyengécske Nokia 1 is Androidra váltott!
-
Csápájev
őstag
Szerintem egyébként nyugodtan lehet azzal érvelni,hogy ha lehet ne legyen kínai,mert hát időről időre megjelennek cikkek,hogy az adatainkat küldik kipcsak testvéreinknek, én meg úgy vagyok vele,hogy ha lehet,akkor ne küldjék
Viszont, nagyjából ezzel a hozzáállással vettem a régi imádott meizum után egy Pixel 6a-t,amit meg nem szeretek.
Sokkal jobb a Meizu még 5 évesen is
Kicsit az jutott erről eszembe,mikor gyerekkoromban volt egy noname videónk 10 évig,ami a jövő hetet is lejátszotta,majd váltottunk Sonyra,mert az mégiscsak Sony, aztán egy kalap kaki volt,pedig kétszer annyiba került.
Konkrétan a két telót nézve kicsit batárabbnak tűnik élőben az a54,az Ip védettség jó,de nem döntő.
A nagyobb fényerő, a gyorsabb proci és a gyorstöltés nálam a GT2 felé dönti a mérleget, viszont fene tudja meddig kap támogatást,az elég nagy plusz pont az A54-nek...
Realme közzétesz erről valami infót? -
Szerintem sokan nem vennének pl.koreai Samsungot mint ahogy én sem,volt teló,tv stb. kb.mind szemét kategória.
Ha lehet talán mostanában mindenből inkább kínait veszek mert apró hiányosságaik mellett is sokkal megbizhatóbb termékek mérföldkövekkel korrektebb támogatással.
Így most megelégedéssel használunk 2 tv-t vagy 7 telefont ja meg egy pár kínai Intel procit,bármi furcsa az is csak ott készül. -
rosta11
tag
Ha túlgondoltam, bocs!
A dologban az az érdekes, hogy a rossz minőségű kínai áruk a múlt század második felétől jelentek meg. A múlt század elején a kínai áru még minőséget jelentett. A kiváló kínai selyem, porcelán, fűszerek, tea, luxus cikkek voltak kaphatók még akkor, legalább is az öregek erről meséltek. Csak később jelentek meg a vacak cuccok.
-
PROTRON
addikt
És a többieknek.
Nem réteg igény, munkafelhasználás, amikor nem csak az üzleti élethez kell telefon hogy meg tud csekkolni a wc-n a tőzsdei változásokat és az Iphone-al azonnal tudjál eladni-venni a gyors netkapcsolat és gyors hardverrel.A céges előfizun, alkalmazottként a mobilnet nem korlátlan, mert hogy le lehet menteni az adatokat kábelesen, továbbá eleve vannak kényes helyszíneink, így általánosságban tilos felhő használat. Minek kéne korlátlan net? Egyéb dolgokhoz max 3 GB is bőven elég, youtubeozni meg nem mobilneten kell, akkor már dolgozni is lehet helyette. Arra kell csak mobilnet ha valamilyen szakmai anyagot gyorsba meg kell említeni, 1-2 dolog kikereséséhez. Játszani munkaidőben? pff...ha meg nem munkaidő, ott a PC, esetemben VR-al.
Ugyanígy hosszabb utazáshoz notebook, előre telepített gamekkel.
Értem hogy van egy olyan rétegigény hogy reggel a 30 perces zötykölődés alatt muszáj kijátszani egy mapot, de ÉN nem minősítem azokat akik így használják. Ne tessék minősíteni azokat se, akik máshogyan.
Szóval korlátlan mobilnetnek nem látom értelmét ott ahol rendes vezetékes internet áll rendelkezésre napi munkavégzéshez-szórakozáshoz.
Persze könnyű vidéki családi házból írogatni hogy létszükséglet a korlátlan mobilnet mert ott nincs stabil vezetékes net, de inkább az a réteg igény magyarországon, mert azért vidéken is legtöbb helyen rendelkezésre áll stabil vezetékes net, vérspitikéknek meg úgy se jó a lagg. A kivétel erősíti a szabályt ha ti épp olyan helyen laktok ahol erősebb a mobilnet.Mivel korábban sem csúcskategóriából vásároltam, mert sose volt olyan munkám hogy a telefon villogásnak hozzáadott értéke legyen (mint pl reprezentációs célú, mondjuk lakberendező esetén az egy mérce hogy 500k-s telefonja van, akkor jól megy az üzlet, biztos ért az üzlethez
).
Magán használatra meg mindig csak a szükséges teljesítményt néztem. Megint csak azért, mert van otthon is meg mindenhol is rendes net, nem a mobilomon fogom a napi fogyasztásokat, vagy tovább képzéseket intézni. 24 colos kijelzőn olvashatóbb a szakmai anyag.Pont azért felejtem el átmásolni a fotókat-videókat, mert lassú, gyorsabb elővenni a telót és szenvedni a kisképernyőn.
Mellesleg a BV 9900PRo-ban a belső háttértárról is lassú, de ezt elfogadtam, mert nem csúcs készülék. Kb nincs különbség hogy SD kártyáról másolok vagy belső tárról, spórolós kivitel.
Tehát rengetegszer van hogy tervezés közben csak előkapom a telefont és azon nézegetem a fotókat, mire estére ráeszmélek hogy akár fel is másolhattam volna miközben a tervezéssel foglalkozok.
De amikor tudom hogy van 3 óra időm és épp eszembe van hogy már napok óta nem másoltam fel, akkor persze, a háttérben történő másolás során halálosan hót mind1 hogy 5 percig tart, vagy 30.Igen, a 128 is nagy, teljesen elég lett volna az én igényeimhez 64 GB is, ha az app fejlesztők tényleg 100%-osan kezelnék az SD kártyát.
Pl akármit, akárhogyan lehetne telepíteni, nem lennének korlátozások hogy van ami csak a belső tárra telepítve műxik rendesen. Pl ott a hőkamera appom, csak akkor tudom vele utólag szerkeszteni a fotót, ha a belső tárra mentette. De ha meg nem szerkesztem, nem tárolja a kép adatai között az infókat, még a saját gyárti PC szoftvere sem tudja előhívni. Pedig ez licenszelt Flir alkalmazás, nem kínai utánzat.#178714 StyIe
El lehet képzelni. Számoljunk csak:
10GB * 1024 = 10.240 MB.
10240 MB / 20 MB/sec = 512---húhhzaaaaa ház ez nagyon nagy szám, elájultam húúúhaaa.....jaa hogy ez másodperc.
512 / 60 = 9 perc....hmmm...lehet kimegyek kávészünetre és fűzöm a titkárnőt, miközben panaszkodok neki hogy milyen lassú a technológia. : O#178718 szabonagyur
Neked külön kiemelném a "a.te.ervelesi.hibad.hu" weboldalt, de megszoktuk ezen a weblapon hogy mi van amikor elfogynak az érvek.
Felmerült egy igény. Nekiálltál szerencsent mosdatni és felhasználót hibáztatni. Kaptál ellenérveket, folytatod a mosdatást, személyeskedéssel. -
galervin93
addikt
Pont ezt lenne jó ha kiderülne, melyik hol jó/legjobb, így tiszta compare stb.
Értem én persze amit mondotok, csak nem értek egyet.
Lényegtelen amúgy, egységsugarú átlagjúzernek úgyis csak annyi kell, hogy kijelző felbontásban vállalható, meg Face/Insta etc kompatibilis legyen.
Szent a béke! -
Csápájev
őstag
Van vele több alapvető gond is,de sajnos hibátlan telefon 150 ezres kategóriában nem létezik,fölötte se sok
Az aksija gyenge, tényleg nagyon neccesen bír ki egy napot tök átlag felhasználás mellett.
(ha épp nagyon meghajtom,akkor persze rövidebb,szóval azt nem számítom ebbe bele)
Ezt simán tudná ellensúlyozni,ha lenne benne gyors töltés, én hozzá is vagyok szokva hogy ha este elfelejtem feltenni tölteni,akkor reggel felrakom és egy kávé-zuhany combo alatt tuti feltöltődik,na hát itt a 18w töltés ez idő alatt dob rajta kb 20% ot
Aztán nagyon melegszik,de tényleg nagyon. Alap nyomkodásoktól (face-insta) jó meleg lesz a kezemben,jó érzés letenni.
Néha streamelek vele, ha amellett elindítok egy wazzet,konkrétan kiírja,hogy túlmelegedett a telefonés leállítja a streamet. Olyankor már tojást lehet sütni rajta
Aztán nincs face id benne,ami 2023-ban fura.
Egyébként nagyon szép a kamera képe, jóval átlag fölötti, a rendszer tök fluid.
A stock droid számomra fura, minden egyszínű,valahogy ezt nehezen szokom meg, még most is össze vissza keresgélek a menüben
Az ujjlenyomat olvasója olyan közepes, viszont ha ráraksz valami kijelző védőt,akkor közepesről nagyon szr kategóriába esik,erről sokan panaszkodnak.
5g-t jelenleg nem támogatja itthon a google, úgyhogy az nincs.
Namost ennek ellenére nem számít ez rossznak,nem tudom mire kéne váltani,ha előrelépést szeretnék,mert samsungokról is olvasok mindenféle hibákat. Szóval egyelőre nézelődök. -
kutga
félisten
Nem mindenkinek jön be a Google-féle android (nekem pl. nem), hívás, térerő és ujjlenyomat olvasó gondokról is hallani, ha lenne itthon is rendes támogatása, akkor jobb vétel lenne szerintem.
MOD
ANDROID???
A 1280 valóban nem a legjobban sikerült processzor, de kérdés, mire kell. Mindennapi használatra szerintem elég. Egyébként a plasztikkal nekem nincs bajom, sokkal jobb a fogása nekem. -
gabber01
addikt
Inkább csak elszálltak az árak. Anno alig 1 évesen vettem ennél olcsóbban ezt a telefont, mint amennyiért most keresnék.
Egyébként már anno is egy helyben toporgás volt.
És épp ezt mondom én is, hogy fizikailag már nem tudnak nagyot gurítani. Lényegében a Galaxy S7-től kezdve nem igazán volt valódi fejlődés kamera terén. 8-9-10 is kb ugyanazt tudja. SOC persze erosebb lett, de kb ennyi. -
gabber01
addikt
Játszani nem játszok telefonon, úgyhogy talán nem is kell csúcs SOC, de a kamerás teljesítmény nem lenne mindegy. Viszont nem igazán van valódi fejlődés ezen a téren egyik modellnél sem úgy látom, csak ilyen himi humi ugyeskedesekkel. Az újabb modelleknél az optika sem tűnik lényegesen fejlettebbnek, sőt. S10-nél változó apertúra volt, ami egyszerűen eltűnt később.
Xiaomi modelleknél mind jellemző hogy silány a lencse a szeleknel, stb.
Nem gondoltam hogy ennyire nehéz lesz váltani értelmes telefonra, ami nem egy autó árával vetekszik... -
-
szürke
tag
és vacs!
Köszönöm a segítséget!
Mai naptól vannak 256GB verziók is, pár ezer Ft a különbség.Olvasgattam este, éjszaka. Még egy gyors kérdés.
Mennyire kell tartanom ettől az Exynos sebezhetőségtől? Valamelyik cikk írta hogy nem igazán foglalkozik vele a Samu...
Exynos Mali páros volt a cikkben, az A54 pedig pont ebben a verzióban van.
Lehet ez fog dönteni a kérdésben.Yettelnél az A34 128GB és 256GB listaáron forintra pontosan egyforma, és ugye a 256GB-os az már 8GB RAM
-
Urby66
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!