Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Samsung Galaxy A5 vs. Xiaomi Redmi Mi A1?
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
h146207
tag
köszi szépen!
redmi 4xnek jó a kamerája? 2015ös samsung a3 utódja lenne. -
bmwsan
senior tag
válasz h146207 #122895 üzenetére
100 körül még van a Galaxy S7, 5,1" relatív kis kávák, 80 körül Huawei P9 és Honor 8 kicsit régebbi telefonok, a 8.0-át már nem kapják meg, de elég eros Hardver van bennük.
(#122884) PixAlan: szintén P9 Honor 8 Telekomnál, esetleg ha nagyon szereti a Samsungot és a keretet ki lehet tolni 98-ért Glaxy S7.
Vagy a Xiaomi MI A1, ahogy elottem is írták, igaz ez már 5,5" , de jó vétel.(#122890) kyle23: a helyedben elengedném a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz h146207 #122895 üzenetére
Redmi 4X 40-ért. Drágábban nem nagyon kapsz 5"-os telefont, mert magasabb kategóriában nem divat már az 5". Huawei P10 relatív kompakt, 5,15"-os, de az közel 130. Moto G5 Plus 5,2"-os, de nagyok a kávái ezért akkora mint egy kompakt 5,5"-os phablet. Esetleg Sony Xperia X Compact 90-ért ez 4,6"-os, de nem mai darab (1,5 éves), nem nagyon éri meg, bár Oreot még megkapja elvileg. Huawei Nova lehetne még, de az meg túl drága, 120k körül van hivatalos garanciával, akkor meg inkább 128-ért a P10.
-
h146207
tag
Sziasztok!
Max 5coll androidon most mik a best buyok 40, 60 meg 100 körül?
köszi! -
legenda
válasz kyle23 #122890 üzenetére
Szia,
Jobb elkerülni, ha sem (azonosítót tartalmazó) számla, sem pedig jótállási jegy nincs a készülékhez, mert úgy erősen kérdéses a szervizeltetés.
...
7. A HUAWEI kérésére a jótállási jeggyel vagy a termék gyári, vagy IMEI számát feltüntető számlával a garanciális javítás, vagy kicserélés érdekében a vásárlás idejét és helyét a Vevõnek igazolnia kell tudni.
...
Forrás: Link
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
-
kyle23
tag
Üdv.
Lenne egy elég hülye kérdésem. Garancia papír nélküli készüléknél tudok vhogy garanciát érvényesíteni? Esetemben egy Mate 9-ről lenne szó. Vadi új a teló, de nincs garancia levél mert a készülék flottás és úgy venném meg magán személytől. Ilyen esetben ha beregisztráltatom a 3 éves garanciát a készüléken, akkor van garancia, csak akkor hivatalos szervízbe kell vinnem a készüléket ha baj lenne vele? Vagy így felejtős az egész? -
ReSeTer
senior tag
Helló!
Hogyan tudnám megtudni, hogy ips kijelzős telefonoknál melyik van közelebb az üveghez?
Pl huawei p9 vs p9 liteElég rossz billentyűzni a lite-on, mert ha kicsit megdöntöd a telefont, máris nem ott vannak a betűk ahol te látod.
-
sazo
tag
Sziasztok!
Dupla simes készüléket keresek max 150-ig. Egyedül az NFC-hez ragaszkodom. Segítenétek?
Köszönettel:
Z
-
Ájvé
veterán
válasz PixAlan #122884 üzenetére
Moto G5 Plus, 80-ért van edigitalon, aquan, euronics vagy speesshopba is. Esetleg most jó áron van Xiaomi Mi A1, de az 5,5"-os, de nem sokkal nagyobb mint a Moto G5 Plus mivel ennek elég nagyok a kávái.
-
PixAlan
aktív tag
sziasztok, nővéremnek lenn szüksége új telefonra:
- Árkategória. 60-80
- Használt vagy új? új
- Hol vennéd meg? független, esetleg szolgáltató(30), hűséget nem szeretnék kötni viszont.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? hosszú
- Mire használnád? Közösségi média, fotózás(nem túl komoly, de fontos lenne egy jó kamera), telefonálás és whatsapp messenger stb stb
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vagy IOS, de inkább android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? 5-5,3 col kbJelenleg S5je van bár már nem egy mai darab szóval le van lakva egy picit, jelenleg a fenti összegért kapható telefonok jelentenek ehhez képest lényegi előrelépést?
-
Rókabajusz
csendes tag
Sziasztok. Valakimek van tapasztalata erről a telefonról? Vkworld s8
Egész jó a hardwer benne csak szamomra ismeretlen márka. -
weres78
senior tag
Sziasztok!
Nem rég ajánlottatok itt készüléket, ezúton is köszönöm, nagyon bevált a redmi 4x, pontosan azt tudja amit vártam tőle, sőtt, többet...
Most egy kicsit komolyabb kamerával felszerelt modellre lenne szükségem. Könnyű állvánnyal készülnek majd vele képek. Melóra kell, jó lenne csepp és por álló kivitel. Sem méret, sem gyártó nem érdekes számomra. Igazából ár sem, de nem szeretnék nüansznyi plusz szolgáltatásért több tízezer forintot pluszban kifizetni, ezért fordulok Hozzátok.
A készüléken nem lesz játék, a mozgókép minőség sem elsődleges. Kijelző mérete és fajtája sem nagyon érdekel, az elkészült képeket nem ott fogom nézni.
Lényegében egy alap telefon kellene nagyon jó kamerával... -
BenHans
addikt
válasz nmianett #122877 üzenetére
Szia nmianett,
HTC U11 elvileg dual kell legyen és ilyen Under Armour fitneszcsomag jár hozzá.
Pár dologban jobb is mint a Mate, az egyik legjobb idei flagship, top kamerával.
Amúgy hivatalos HTC weboldalról, ingyenes Club reg. után 167k az U11 ds, de ez mindegy is mert ahogy nézem korlátlan csomag mellé több mint baráti az ára.RedHarlow: Ha a P10 tényleg 54k a csomagodhoz akciósan, akkor szaladj érte!
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
legenda
válasz nmianett #122860 üzenetére
Szia,
Mind a három hazai mobilos szolgáltatónál egykártyás Mate 10 Pro van, kétkártyás csak nem szolgáltatós hivatalos viszonteladóknál beszerezhető. (Belefutottam én is, megjelenéskor megrendeltem a Telekomtól a Mate 10 Pro-t, bíztam benne, hogy kétkártyás lesz, mert az előd Mate 9-ből is olyat forgalmaztak, de a 10 Pro egykártyás lett, később vettem kétkártyásat a Media Marktban, az egykártyásat pedig eladtam.)
Kétkártyás a Honor 8, A8 (2018), S60, Note 8 ugrik be hirtelen.[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz nmianett #122872 üzenetére
Akkor a legjobb amit tehesz, hogy jól tudj kijönni, kihozol egy iPhone X-et + AirPOds-ot, amire van online kedvezmény is, 260 körül, ki sem bontod.
Majd ezt kb 2 nap alatt megveszi valaki 300-ért.Bár most kicsit fßradt vagyom szamolni, lehet mégse jó.
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz RedHarlow #122863 üzenetére
Ha az S7 /S7E belefér jóválasztás.
A Honor 9 és a Huawei P10 szinte egy és ugyanaz, a P10-ben jobb a kamera, illetve a Huawei oldalán történo regisztració után 3 év garancia jár rá, ami nem kis fegyvertény, ezzel a csomaggal pedig 55ezer forintért bestbuy. (kb. S7 szintu telefon)szerk.
Közben meg is válaszoltad magadnak(#122860) nmianett: csak a Telekom játszik? mennyi a max kereted telefonra?
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz TippElek #122858 üzenetére
Hosszú távon biztos nem. P9 Liteban csak 16 GB ROM van, nem tudom hány GB RAM van benne, ha 3 GB akkor esetleg meggondolnám. Ha 2 GB akkor nem igazán éri meg, nyilván ez felhasználó függő is, ha csak telefonálsz, böngészel, chatelsz és csak ilyen alap dolgokra kell akkor anyagi megfontolásból lehet P9 Lite is.
(#122863) RedHarlow:
Huawei P10 esetleg Honor 9 ha a kamera nem olyan fontos (abban rosszabb a Honor 9).[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
válasz bmwsan #122862 üzenetére
Megnéztem, az alábbi telefonok férnének bele a keretembe az előfizetéssel kapott kedvezményeket (Mobil M + 15GB net) nézve. Ezek közül miket ajánlanátok? Talán az edge 7 már kicsit drága lenne nekem.
Honor 9
Samsung Galaxy A8
Samsung Galaxy S7 Edge
Huawei P10
LG Q6
Huawei Mate 10 Lite
Samsung Galaxy J5[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz RedHarlow #122859 üzenetére
Szia!
Ez így sajnos nem lesz elég infó, mert az elofizetés nagy mértékben meghatározza a telefon árát.
Elofizetés függvénytol a kedvezmény mértéke lehe 1000-143000 forint között.Ha esetleg megtudod mondani, milyen csomagot választanál, vagy , hogy milyen listaárig lehetne ajánlani, az már nagy segítség lenne.
Elso körben minden info nélkül az Honor8, P9, S7, Honor9, P10. Ezek mozognak 100e Ft körül. De egy nagy csomaggal mondjuk az S8, Mate10 Pro, HTC U11 is boven 100e ft alatt van.
(#122860) nmianett: MM-nál pár napja 210k körül volt.
[ Szerkesztve ]
-
nmianett
csendes tag
Sziasztok.
Telefon vásárlás előtt állok. Ma kinéztem a Telekomnál egy Mate 10 Prot, viszont azt mondta a kolléga, hogy nem dual simes. Elvileg létezik belőle, rá kerestem neten.. valószínű csak a T-nél nincs?
Esetleg hasonló tudású, kinézetű más telefont tudtok ajánlani ami dual simes.
Samsungot nem szeretnék...Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok!
Lejárt az előfizetésem a telekomnál és meg szeretném újítani azt, így szeretnék egy új készüléket elhozni. Mivel nem vagyok otthon az androidos telefonok terén így titeket kérdeznélek, hogy milyen androidos telefont ajánlanátok 100 000 körül?
Előre is köszönöm a segítséget! : )
[ Szerkesztve ]
-
TippElek
csendes tag
Sziasztok!
Xiaomi Mi A1-es telefont szeretnék venni, 65.000 forintért.
Azonban most akadt egy lehetőség, hogy ismerőstől tudnék használtam venni (fél év gari még) Huawei P9 Lite-ot. A 2016-ost, 35.000 forintért adná.
Szerintetek ha minden ok a telefonnal, akkor megéri "lecserélni" az alap tervet? -
bmwsan
senior tag
válasz scream #122855 üzenetére
Kifutottam az idobol.
Ezek vannak S8 talán picit jobb választás mint az 5T.
Amúgy nem zárnám ki a Mate 10 Prot sem, méretben nincs szignifikáns különbség:
Galaxy S8 : 148,9 x 68,1 x 8 milliméter ~ 180k
OnePlus 5 : 154,2 x 74,1 x 7,25 milliméter ~150k
Oneplus 5T: 156,1 x 75 x 7,3 milliméter ~ 170k
Mate 10 Pro: 154,2 x 74,5 x 7,9 milliméter ~ 210kNem AMOLED, sok gari:
P10: 145,3 x 69,3 x 7 milliméter ~130-140k
P10 Plus: 153,5 x 74,2 x 7 milliméter ~ 160-170kTehát ha a OnePlus belefér méretben, akkor a Mate 10 Pro is jó választás lehet.
Ha garancia fontosabb, mint az AMOLED, akkor a P10 esetleg a P10 Plus jó választás lehet a 3 év garancia miatt. Ezeknek is gyönyöru kijelzoje van, hétvégén elég sokat nyomkodtam barátnom sima P10-esét és egy S7 QHD kijelzo-vel szemben az egyedüli gyengéje, csak a fekete, de az is vállaható teljesen, kisebb felbontás, ami nem látható, cserébe jobb akksi ido, és nagyon gyors.
S8-nál elofordul néha rózsaszínesedés, gariban cserélik.
HA Mate 10 Pro belefér én rávoksolnék, ha nagy akkor marad az S8, mert a OnePlusok ugyanakkorák, esetleg a P10 ami, a legolcsóbb mind közül és 3 év gari van.
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
Szia nekem az MM-re egy rossz szavam sem lehet.
Egyszer vettem egy GP Hero 4 Blacket, aztán b@sztam vele foglakozni, 4-5 napig hordoztam magammal mire elsonek bekapcsoltam, aztán a telefonnal nem csatlakozott. FW frissítés meg minden, csak nem volt jó. Irány vissza, gondoltam egy pár hétig nem fogom látni, a vevoszolgálatos kiscsaj nézett rám, írt egy papírt, mondta ezzel menjek be és hozzak egy másikat.
Edigital-al is jó tapasztalataim vannak. -
scream
veterán
Hali!
Jelenlegi iPhone SE-m helyett keresnék új készüléket, ami a következőket tudja:
- ha lehet 200 alatt maradnék, új vagy alig használt és garanciális
- AMOLED display (iPhone X nem jön szóba -> maradtak az Androidos telefonok)
- minél hosszabb garancia
- 4 >= GB RAM
- legalább 64GB tárhely, ha nincsen MicroSD kártya bővítésre lehetőség
- minél jobb hátlapi és előlapi kamera
- normális akku üzemidő (átlagos használattal 2 nap legyen meg - iPhone SE ennyit hozott nálam, úgy általános használat)
- NFC
- nem baj, ha esetleg garivesztés nélkül rootolható
- hosszú gyártói támogatás sw oldalról, vagy ha nem gyártói akkor nagy közösségi -> xda, egyéb oldalakon
- nem baj, ha nem üveg az egész telefon (csúszás, sérülékenység miatt)
- ne legyen túlontúl nagy (pl Note 8 vagy Mate 10 Pro hatalmas már)
- hardveres nav gombokat szeretem (háttérvilágítással)
- ujjlenyomatolvasó
- legalább FHD felbontás
- széria betegségektől mentes legyen
- értesítő LED
- a kamera lehetőség szerint ne lógjon ki a hátlapbólÁltalánosan multimédiás (zene, kép, sorozatok) és hétköznapi felhasználás (chat, email, internet) lenne a fő használati csapásirány.
Amit néztem: Samsung Galaxy S7/S8, illetve OnePlus 5/5T
Esetleg ti tudtok mást is ajánlani? Nyilván teljesen kompromisszummentes telefont nem fogok találni, így a listából esetlegesen 1-1 dologtól el tudok (kell majd) tekinteni.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
Media markt is hivatalos beszállítóval dolgozik, mondjuk nem biztos hogy Wayteq-es. Ugyan ilyen az Aqua, Edigital, Speedshop. Firstphonet nem tudom, 2 év garancia nincs a Xiaomi készülékeire szóval kétlem hogy hivatalos garancia lehet, lehet más a beszállító és az 2 évet vállal, vagy a Firstphone biztosít ennyit, bár akkor félre vezetés a gyártói megnevezés (de nem csodálkoznék az itthoni gyakorlatok mellett).
Media markton egyébként elég jó az akciós ára most, én onnan venném.[ Szerkesztve ]
-
AB
újonc
Sziasztok!
Többször ajánlottátok már itt a Xiaomi Mi A1-et és amint láttam a beszerzéséhez leggyakrabban az eustockot ajánlottátok. Azonban mivel már egy ideje nincs készleten fekete készülék, így az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes még beszerezni? MediaMarkt garanciáról eltérő véleményeket olvastam, valamint találtam olyan helyet is (FirstPhone), mely 2 év gyártói garanciát kínál, azonban személyes tapasztalatom egyikkel kapcsolatban sincs, így kíváncsi lennék az ebben jártasabbak véleményére.
Előre is köszönöm! -
Tybee21
senior tag
HTC U play vagy Huawei P10 lite? Vélemények? Pro-contra? A kamera a lényeg többek között.
A pénzért az ember bármire képes, még akár dolgozni is!!! <<<<<<<<<|>>>>>>>>> " - Félig vegetáriánus vagyok. Sohasem eszem húst, miközben alszok! " =)
-
Geresics
addikt
Használ valaki gimbalt?
Nézegetek épp kettőt:
- FeiyuTech SPG - 110$
- Zhiyun Smooth-Q - 100$
De ötletem sincs, hogy melyiket érdemesebb venni... Két dologra használnám őket:
1. 5,5"-os (75mm széles) telefonnal kamerázásra,
2. SONY AS100 vagy AZ1 akciókamerával kamerázásra - ezekhez házilag csinálnék egy tartót.*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
hitchins
őstag
-
Barell
senior tag
Sziasztok. Minél több válaszra lenne szükségem. Egy ismerősöm a mai nap folyamán menne telefont venni. 2 telefon közül kell dönteni az egyik az S7 Edge a másik pedig a P10. Árban majdnem ugyan úgy jön ki viszont hosszú távra szeretne és nehéz a döntés. Nekem P10 muzsikál egy hónapja, abszolút elégedett vagyok vele de az S7 Edge-el kapcsolatban sajnos nincs tapasztalatom. A válaszokat köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
dolon75
senior tag
Sziasztok!
Olyan telefont keresek, mint az MI A1, csak legyen benne NFC.
Tehát nyers android, frissítéseket kapja, ujjlenyomat olvasó, sok RAM, bőséges belső tár.Van ilyen eszköz 100-130ezer körül?
Illetve ártól függetlenül miket tudok megnézni?
Köszönöm
DolonPa-kah! Pakah-pakah Pa-kah! Bokata-Bokata Pa-kah! Pakah-pakah
-
bmwsan
senior tag
válasz papeti01 #122817 üzenetére
Mire használnád leginkább a telefont, illetve mik lennének a fontos szempontok, prioritások?
(#122810) mateglaj:
Nem rég fordult mega kezemben mind 2 telefon, hát az S8-hoz kést a Pixel ketto egy 3-4-évvel öregebb telefon hatását keltette, hatalmas nagy kávák, kijelzo is egy hajszállal jobb volt az S8-on.
Kamerában brutál a Pixel, de olyan extra nagy különbégeket nem láttam, A ár különbözet, illetve a sok lehetséges hiba miatt én az S8 mellett tenném le a voksomat. -
cybermage
csendes tag
Sziasztok, Samsung Galaxy S8 es Google Pixel 2 kozott vacillalok.
S8
Pro:
- olcsobb sokkalContra:
- csak Andriod 7
- tele van tolva folos samsung app-okkalPixel 2
Pro:
- Android 8
- 2-3 evig tuti frissitikContra:
- draga
- sokat irtak a kulonbozo hibairolValakinek barmi gondolat ami segitene donteni? Van valakinek Pixel 2?
-
Fall-N
veterán
válasz Randomized #122821 üzenetére
Euronics, MM, eDigital, Xiaomishop, Spemall magyar raktár.
-
sharp4
őstag
válasz Randomized #122819 üzenetére
Eustock. Ha van raktáron!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Randomized
csendes tag
válasz Randomized #122790 üzenetére
Nagyon megtetszett ez a MI A1, annyit nézegettem már. Valószínűleg ezt fogom megvenni.
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet illetve hol érdemes beszerezni újonnan? Láttam árukeresőben pár találatot, de nem igazán ismerem azokat a boltokat, nem tudom melyikben lehet bízni. -
papeti01
senior tag
Sziasztok!
Lassan el kellene döntenem, hogy ne ezzel teljen az időm, de bizonytalan vagyok.
Használt amazon warehous-os készülékeket néztem, mindenképpen ilyent tudok jelenleg beszerzni, az érdekelne, hogy melyik lenne ezek közül a bestbuy, amit a következő 2 évben tudnék használni.S7 fehér - 343 Eur, használt, nagyon jó állapot, 2 év gar
H8 kék - 222 Eur, használt, "mintha új" állapot, 2 év gar
H9 szürke, vagy fekete - 299 Eur, nagyon jó állapot, 2 év garA keretbe mindegyik belefér, van 319 Eur utalványom (ha kevesebbért veszek visszaadják a kölünbözetet), de nem tudom, hogy megéri-e ráfizetni az S7-re, vagy elégedjek meg valamelyik Honorral.
Köszönöm a segítséget!
(p9, p10, nincs jelenleg az amazon forgalmazásában, használtban)
moto-t érdemes nézegetni?#proudfather
-
bmwsan
senior tag
válasz adalbert1 #122812 üzenetére
Jó döntést hoztál, nekem S7 van 1.5 éve, sok telefon megfordult a kezembe ( csak a nagyobbakat említve HTC ONE X, LG Optimus G, S2,S3,S4,S6, HTC M7/M8/M9), de egyiket sem használtam ilyen sokáig. Barátnomnek most hétvégén vettem egy P10-t, kicsit csajosabb telefonnak gondolom, azonos színekben, mint az S7-et. Kíváncsi vagyok, hogy hosszú távon milyen lesz, eddig nagyon jó, meg foleg a 3 év gari volt a szempont. Ja meg neki nem tetszik az S7
-
legenda
válasz juuzer #122813 üzenetére
Akkor sem kellett, csak lehetett, de a második évet anélkül is megadják, ha szolgáltatós a készülék:
Forrás: Link
A nem mobilos szolgáltatóknál vásárolt készülékeknél feltétele csak a regisztráció a második évnek, ha a linkelt oldalt megnyitod és lenyitod a nem szolgáltatós készülékeket, ott olvashatod.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Atus85 #122806 üzenetére
Végül rendeltem egy S7-et, Samsungból még úgyis csak alsó kategóriás okostelefonom volt, amit cégesként kaptunk, kíváncsi vagyok rá, hogy az előző felsőkategória milyen - ha esetleg nagyon nem tetszik, akkor szerintem nem túl sok bukóval még mindig túl tudok rajta adni (de ez annyira nem jellemző rám, a legtöbb okostelefonomat használtam egy másfél-két évig).
-
bmwsan
senior tag
válasz NoOne1976 #122809 üzenetére
Kis méretben vagy telefonról mutatva automódban mind a ketto telefon jó, de Honor 8 ügyesebb, sz´val inkább azt javasolnám.
Videóban talán a MI A1, kicsit részletesebb.
Ha keretbe belefér, és legfrissebb szoftver nem annyira fontos akkor Honor 8, sok jó extra funkció, jó kamera, egyben van a telefon.
szerk.
(#122810) mateglaj: itt már csak az ár, illetve a szimpátia fog dönteni, ha belefér a keretbe, akkor +1 a Honor 8-ra, ha kicsit olcsóbban jobb szftver támogatású, kevesebb extra funkciós telefont szeretnél, amit Te bontasz ki eloször akkor meg a Xioami.Mind 2 jó vétel a saját árkategóriájában.
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz papeti01 #122807 üzenetére
Hát ez jó kérdés. Nekem S7 van, de ezzel sosem foglakoztam nagyon. Nálam ez a frissítés dolog sosem volt nagy prioritás. Most is van egy frissítés, de 3 hónap alatt nem sikerült odáig eljutnom, hogy rányomjak a telepités most gombra. Szerencs´re nekem eddig sosem volt semmi bajom a frissítésekkel, semmi adat nem veszett el, stabil a telefon, sosem indítottam még újra, akksi is bírja. Napi 4 óra SOT, általában ebbol 1 óra videó telefonálás ami, minden telefont nagyon húz, többi fullHD youtube, netezés, GPS, mindig on, automatikus fényero, lépés követés, minden bekapcsolva. 1 napot vígan el vagyok.
-
Atus85
aktív tag
-
Atus85
aktív tag
válasz bmwsan #122804 üzenetére
Nokia 6-ot szerintem se. Ha meg voltál elégedve a p8 lite - al akkor szerintem felesleges kiadnod több pénzt egy felső kategóriás telefonra főleg hogy a kozepkategoria is szépen fejlődik. Akkor szerintem a Mi A1-et vegyed (4gb ram és 64gb belső tarhelye van) vagy ha annyira tetszik a Huawei akkor pedig a p10 lite - ot ez is jó teló. De a Mi A1 azért jobb ár érték arányú teló. Adalbertnek akartam írni, de mindegy mert lényegében ugyanazt írtuk Bmwsan - nal.
[ Szerkesztve ]
-
bmwsan
senior tag
válasz adalbert1 #122803 üzenetére
Nokia 6 nem az igazi, önmagában a P10 Lite is jó telefon, ha anno elégedett voltál a P8 Lite-al , akkor most is elégedett leszel a P10 Lite-al. Esetleg akkor még a Xiaomi MI A1 jöheta képbe. Szintén bestbuy vétel, nyers andoid, 2 év szoftver support tuti, dupla hátlapi kamera, egyben van.
-
adalbert1
veterán
válasz Atus85 #122799 üzenetére
Azon gondolkozom, hogy lehet, hogy a P10 lite is elég nekem, az S7 még így is 30k-val drágább telefon (igazából a P8 Lite is kielégíti az összes igényemet most, csak már így 2 éves korára az akksi egy rakás töltési cikluson túl van, kicsit kopottas is már, illetve a 16 GB belső tárhelyet elég szűkösnek érzem). Kérdés, hogy esetleg az S7 jobban jövőálló-e (de hülye kifejezés ), a topikjába beleolvasva android 8 még fog rá jönni, annál újabb főverziót nem fog kapni. Szerintem még átnézem még egyszer a tesztjeiket illetve a topikjaikat, hátha sikerül minél hamarabb dönteni - a Nokia 6 egyáltalán nem ajánlott? Ahogy nézem annyira nem különbözik hardware-ben a P10 Lite-tól (már amennyire meg tudom ítélni, a SOC-ok terén teljesen fogalmatlan vagyok), viszont az tetszik, hogy állítólag stock android van rajta - persze itt is kérdés, hogy megkapja-e legalább a 8-as verziót majd.
-
bmwsan
senior tag
válasz mateglaj #122791 üzenetére
HA sikerül használtan jó áron beszerezni egy Honor 8-at vagy P9-et jó választás mind2.
Valószínulge hivatalos 8.0-t egyik sem fogja megkapni (a Honor 8-nál ezt a gyártó is megerosítette), P9-nél bizonytalann, de sanszos, hogy itt sem lesz mivel a két telefon hardveresen nagyon hasonló.
A Xioami MI A1-re viszont 100%, hogy jön a béta teszt már megy, ráadásul Google Projekt One-os a telefon, így csúnya lenne , ha nem kapná meg.
Honor 8 és a P9 majdnem egy kutya, automódban a Honor 8 hajszálla jobb, manuálban a P9, de mind2 nagyon jó. Ami a P10 mellett szól az 3+3+3 garancia, ezt feltétlenül ellenorizd mielott P9-et veszel.
Összefoglalva használtan tudsz venni H8-at vagy P9-et, ami kamerában, hardverben erosebb, kicsit prémiumabb telefonok, vagy újonnan MI A1, ami tovább élvezi a supportot, nyers droid, picit alsóbb kategória.
Ezek alapján már meg tudod hozni a döntést, Redmi Note 4 után akksiban mind gyengébb.(#122792) Real_Necro: Igen, a VIP gari kezd kifutni, P9/P9 Plus, P10/P10 Plus, Illetve a Mate 9/ 9Pro élvezi csak ezt a szolgáltatást jelenleg. Mate 10 már nem, pedig akkor lehet beneveztem volna egyre...
Jelenleg ez a hivatalos álláspont, de ez változhat az eladások függvényében, gondolom számolna 1000-el, hogy megéri-e. Ha nem fogy jól a Mate 10 akkor majd benyomják megint.(#122793) papeti01: S7 olcsóbb jelenleg, jobb kijelzo, automódban jobb kamera egy hajszállal, vezetékmentes töltés, IP67
Egyik telefonnal sem jár rosszul, nagyon egy kategória, az ára miatt (98k) jelenleg az S7 picit jobb vétel, de a P10 újabb (jó kamera, minoségi fémház, kiváló antenna, legjobb ujjlenyomatolvasó, szupergyors töltés, 3 év garancia).(#122794) fasyrt: Nem, ha stabil a rendszer, és biztonsági frissítés jön, akkor semmi gond. 8.0 extra újításokat nem hoz. 9.0-át meg csak a mostani high end telefonok fogják megkapni valószínuleg, az utóbbi évek tendenciáját követve.
(#122796) adalbert1: Atus85 kolléga megválaszolta, ha S7 még belefér, akkor most bestbuy, de kifutó készülék szóval nem árt sieteni, 20-al olcsóbban Honor 8 és P9, még olcsóbban 60-70k Xiaomi MI A1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Assetto Corsa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- További aktív témák...
Állásajánlatok