Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwsan
senior tag
válasz Randomized #122708 üzenetére
Ebben az árkategóriában a bestbuy most a Xioamo MI A1.
Google Projekt One, 2 évig garantáltam lesz ráfrissítés, ujjlenyomatolvasó, dupla kamera szenzor, egyben van, 5,5" kijelzo. (Edigital, eustock, 60-70 között mozog)
Picit drágábban (telekom listaár 80) huawei P9, picit mindenben erosebb + 3év VIP garancia.Használtan esetleg Galaxy S7, Huawei P9, Honor 8, SE/6S.
-
bmwsan
senior tag
válasz Randomized #122787 üzenetére
Sajnos tapasztalatom nincs ekkora készülékkel, de megszokás kérdése szerintem.
A MI A1 újonnan vagy használtan HONOR 8 vagy P9 (ezek úgy már
70 alá becsúszhatnak). Fontos, hogy dual simes verziót keress, mert van single SIM is.
A gombokhoz a Xiaominál szerintem root kell, vagy lehet van valami app, de nem valószínű. P9- nél biztos állítható, valószínűleg a Honornál is. Illetve az utóbbi kettő egy picivel kisebb is. Ha gondolkozol használt telefonban, akkor este én vagy többiek összeszedik mivel tud többet a P9 és Honor 8. -
Randomized
csendes tag
válasz Randomized #122790 üzenetére
Nagyon megtetszett ez a MI A1, annyit nézegettem már. Valószínűleg ezt fogom megvenni.
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet illetve hol érdemes beszerezni újonnan? Láttam árukeresőben pár találatot, de nem igazán ismerem azokat a boltokat, nem tudom melyikben lehet bízni. -
sharp4
őstag
válasz Randomized #122819 üzenetére
Eustock. Ha van raktáron!
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Fall-N
veterán
válasz Randomized #122821 üzenetére
Euronics, MM, eDigital, Xiaomishop, Spemall magyar raktár.
-
bmwsan
senior tag
válasz Randomized #122915 üzenetére
Használd egészséggel, igen topikjában tudni fogják mi a jó rá
-
Fall-N
veterán
válasz Randomized #122915 üzenetére
Örülök neki, hogy be tudtad szerezni jó áron.
Válaszolok itt rá. Olcsón van AliExpressen, Gearbesten, eBayen tok. Nekem MSVII tokom van rá, körülbelül 4$ körül van az ára. Jó minőségű nekem a fekete homok szórt van.
AliExpressen rendeltem meg, kevesebb, mint két hét alatt meg is jött. link
Van egy Transform kék robosztus tokom is, ezt vettem itthonról ideiglenesen, mert gyorsan kellett rá. link
De jók még: IMAK, Lephee, Mofi stb.
Egyedül a Nillkin Super Frosted nem ajánlott, mert nagyon törékeny. Amúgy jó lenne az is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest