Hirdetés
Aktív témák
-
lipido
senior tag
válasz CoolBoy323 #42948 üzenetére
T-nél csak xperia van, az pedig samu s2 magasságokban!
-
Laybee
őstag
Sziasztok! 60k körül melyik teló most a best-buy? Köszi előre is.
-
Simtu
senior tag
Nagyon nem tudok dönteni a Galaxy S és az Optimus Black között. Segítsetek!
Zene, e-book, navi, kevés játék, net e-mail. Erre kellene. -
PéHá
csendes tag
-
maggi1886076
addikt
Samsung Galaxy S Advence-ről mit gondoltok?milyen áron fog megjelenni?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
PéHá
csendes tag
válasz maggi1886076 #42974 üzenetére
Dominoba 49 ezer....mondjuk én most felfigyeltem a one v-re is ebben a kategóriában, mindjárt utána is nézek....
-
maggi1886076
addikt
a one v az még sok.annak az árának még esnie kell, hogy megérje...
49 az már elég jó. anno a Blade-t 44-ért vettem.ha lesz olyan támogatottsága, mint a Blade-nek akkor veszek egyet
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
PéHá
csendes tag
válasz maggi1886076 #42978 üzenetére
ezért jó lenne a one S, de sztem nem fogják a t-nél forgalmazni, mert akkor a tepsi X helyett inkább azt vennék....
-
lipido
senior tag
válasz CoolBoy323 #42981 üzenetére
Azért már sgs2-t kapok!
-
csoki
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne új mobilt venni és ebben szeretném a segítségeteket kérni.
- Árkategória.
max 80- Használt vagy új
új- Hol vennéd meg? Függetlenül újonnan gyártói garanciával, esetleg előfizetésre egy szolgáltatónál?
részletre edigital-nál- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?
hosszú távra, best buy- Mire használnád?
- normál felhasználás, fényképezgetés, wapozgatás
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)
ezenkívül facebook, youtube- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
android vagy windows phonena most Ő kinézte magának a nokia lumia 710-et, kérdés van-e ennél jobb alternatíva?
üdv: CSoki
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
válasz Arthuro_Adam #42984 üzenetére
konkrétan filmeket nem hiszem hogy nézne rajta, szóval jó lesz akkor
(#42985) Rotate
na igen nem akarok én ráerőltetni valamilyen androidos mobilt ha az nem is tetszik neki kívülről... -
M3oH
addikt
válasz maggi1886076 #42978 üzenetére
Bezony, annyiert mar jo vetel lenne az ot995, ha olyan hatteret kapni, mint a blade. BAr meg kb 1evig nem tervezek uj telot. Jo nekem ez a kis blade
-
Gabesz77
senior tag
-
Rotate
veterán
válasz Gabesz77 #42988 üzenetére
azért mondjuk hogy 2012-ben konvertálgatni kell, hogy a 70-80000 forintos okostelefon lejátsszon egy videót... azért valljuk be, hogy nem a legkényelmesebb... egérmozi ide vagy oda... nekem mondjuk az 1-2 órás vonatutakon jól jön az egérmozi is, és nem sírok, hogy csak rá kell másolnom egy videót a telefonra nagyjából 2 perc alatt, és nem kell várni a konvertálásra... persze ez függ a mérettől is, viszont a konvertálás ideje is...
de ezek mondjuk olyan dolgok, hogy kinek mi fontos... gondolom a barátnőjének nem pont ez...
-
PéHá
csendes tag
én meg lehet veszek egy ilyen alcatelt..azt nyugodtan merem "buherálni", elvileg támogatást is ígérnek hozzá...nem találok jobbat ennyi pénzért, ez meg nem sok pénz érte...lejjebb meg sztem nem nagyon viszik, mert akkor a zte-ket ingyen kéne adni
Szerintetek? -
PéHá
csendes tag
Na, a t-mobilnál ma rakták fel, hogy érkezik a galaxy s3 és ace 2....lehet meg kéne várni még bejönnek, hátha lejjebb megy egy-két telefon ára?
-
Gabesz77
senior tag
-
PéHá
csendes tag
válasz metaksza #42999 üzenetére
Én is a felső kategóriásokra gondoltam....hacsak abból indulok ki, hogy a htc one X-nél nem lehet sokkal drágább...márpedig az s2 és a one x közt kb. 10-15 ezer van, akkor az s2-t igen lefogja nyomni sztem és ezzel párhuzamosan a xperia S-t is...de ez csak okoskodás, mindenesetre megvárom, sztem...hátha...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest