Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz Frozzy #40042 üzenetére
ugye ezt te sem gondolod komolyan? még az ezer éves X10 is erősebb telefon mint a szutyok MSM7227T-s Skate... ezek az átportolt cuccok is, mint a Beats meg a Bravia engine, nem tudok elképzelni, hogy tényleg úgy működnek, mint ahogy az eredeti eszközön... főleg a Beats, ami be lett bizonyítva, hogy semmi előnyt nem ad, és csak elkurja a flac támogatást...
S2-n legalábbis...
[ Szerkesztve ]
-
-
M3oH
addikt
válasz Frozzy #40109 üzenetére
Azert nem hinnem, hogy leesett a kamionrol A bolt legtobb telefonjat nemet nyelven arulja. A problema az lehet, hogy ez az "alapcsomag", nemet keszulek+tolto es valszeg 1 honap garancia. A nyelv nem gaz, viszont ha 1ev garit szeretnel, akkor tobbe kerul. Kerdes, hogy menniyvel
-
Fehércápa
aktív tag
válasz Frozzy #40250 üzenetére
Tényleg? Youtube videokon olyan szépen futnak a Lumniàk. Persze azok is elég drágák. A Ray meg akad mindenkinek, max van akit nem zavar. Már videokat is tettünk fel. Azokra is olyan kommentek jöttek, hogy ennyire nekik is akad. Kicsit a kamerâja is csalódás. Szürkülettől katasztrófa. (Ellentétben azzal amit a reklámban állitanak )
-
Fehércápa
aktív tag
válasz Frozzy #40253 üzenetére
Akkor megbecsülöm a kis Rayt!
Hunfatal!
Köszi!Premete!
Hát én valahogy nem hiszek azoknak akiknek semmi sem akad! Lehet,hogy mentalista vagy, esetleg tisztân látô! Van a telefonomon kb. 10 app, többször is újratettem már, mêgis lassú, nehézkes. Nem csak nekem, sokaknak! ( mentalisták kivétekek) Miben hibázunk?Rotate!
Elvileg Rayre is jön! Mondjuk kíváncsi leszek mennyit ér majd...[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
válasz Frozzy #40266 üzenetére
ez sajnos nem így működik... ez nekik olyan presztizs dolog, muszáj a saját védjegyükké vált TW-t használniuk, mert az csak nekik van... tetszik vagy nem tetszik, sajnos ez van, és ez is lesz mindig... vagy veszel valamilyen Nexus-t, vagy kibírod a TW-vel... nekem sem tetszik, de most az ICS + Nova Launcher nekem szinte tökéletes
-
Rotate
veterán
válasz Frozzy #40270 üzenetére
nem csak a TW Launcher a baj, az önmagában nem eszik sokat... a körítés szolgáltatások esznek sokat... alapból 30-40 olyan app/szolgáltatás van, amit vígan ki lehet fagyasztani... és akkor még meg is hagytam párat, amit kivételesen használok...
SGS-t még valahol meg is értem, hogy nem frissítik, megért 2 verzió ugrást, másfél évre lebontva, és máig jönnek frissítések, új funkciók... ez teljesen korrekt támogatás...
SGS+ és az SGW már más tészta, az felháborít engem is... bár, valahol jó is hogy nem kapnak, néha a GB alatt is elfogy a RAM a W-n pl, ICS-vel szerintem csak szenvedne... egy jó GB még mindig jobb lenne szerintem...
-
Rotate
veterán
válasz Frozzy #40279 üzenetére
az U kb 250€ lesz függetlenül... a kijelző már más tészta... esetlég még ott a Huawei Honor, nálunk kapható 300€ alatt Szlovákiában, hivatalos minden, gyári garival... 268€
HTC EVO 3D is nálunk csak 270€, szóval tudok neked 80 körül szerezni azt is, és otthon be tudod váltani a garit is... szóval nem lehetetlen semmi sem, de SGS+ot ne vegyél
-
agabe
addikt
válasz Frozzy #40286 üzenetére
tutinak nem tuti, mert nem lehet tudni, de eleg nagy bolondsag lenne kihagyniuk, mert a felsos keszulekek kozul ez igen jo ar/ertek arannyal rendelkezne, minimum egy 20-assal olcsobb lehetne szerintem mint az uj xperia S, mikozben a kijelzo mereten/felbontasan kivul valoszinusitheto, hogy az ste proci (ami valszeg valamiben gyengebb kicsit mint az S-ben levo) ugyanugy tokeletes lesz hozza, raadasul a sonykat eddig is eleg szep szammal szerepeltette a T .
(#40287) Rotate :
bevallom az eddig latottak/tapasztaltak alapjan ICS- ben nem latom a hatalmas elorelepest. olyan mintha inkabb csak 2.3.9 lenne uj felulettel, es uj funkciokkal, de se nem gyorsabb (benchmarkban mutat javulast momdujuk, de az nem hoz lazba), se nem hasznalja jobban a hardvert...remelem valamelyik kovetkezo verzio valoban begyujtja a raketakat, es nem kell varni az 5-os szeriaig.[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Frozzy #40290 üzenetére
igen..ezt en is furcsallom, de ehhez kellenek a felhasznaloi tapasztalatok majd...hatha kifundaltak vmit a kijelzo vilagitasaval, meg a procik hatekonysagaval...bar 1500-1600 szeintem is siman elfert volna a hazban is, meg a telo specifikaciojahoz is...de meg nincs teszt sem rola.
-
Rotate
veterán
-
szezso15
addikt
válasz Frozzy #40481 üzenetére
Nézd csak meg a Quadrant-os videót! Hasonlítsd össze az FPS értékeket amit a Moto kap, és amit egy Skate. (Én megtettem, a Bladem-nél 2-szer nagyobb pontszámot kap kb, és az is Adreno 200)
Szóval igen, ugyanaz a GPU, de valamit biztos mókoltak vele, mert erősebbnek tűnik...[ Szerkesztve ]
*Hajrá Loki!* i15+
-
-
Moleman
addikt
válasz Frozzy #40708 üzenetére
Nagyon látszik, főleg, ha közelről nézed, az átlós vonalak recések, szőrösek a betűk, és textúrája van az egyszínű dolgoknak is (utóbbi az SGS-re jellemző nagyon). Az amoledek általában pentile-osak, kivéve az SGS2, LCD-ből az Atrix ilyen (emiatt nem vettem meg, hiába 275 ppi, nagyon zavaró volt).
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest