Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
potyka126
csendes tag
Hallottam egy olyanról droidos ismerőstől, hogy kb 1 másodpernyi csönd van kapcsolás után, és majd csak utána hallod a másik felet, meg ő is téged... és hogy ez általánosan elfogadott "hiba"-e, vagy egyedi eset?
-
potyka126
csendes tag
kétszer küldte el.. bocs...
[ Szerkesztve ]
-
Sleek
senior tag
válasz jooker82 #43254 üzenetére
Samsungból vittek vissza sokat. De a samsung gondot ismerős is mondta hogy sokat volt szervizben neki. Mindig lefagyott meg ki be kapcsolt neki
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
malwy
senior tag
válasz Moleman #43247 üzenetére
Sógorjelölt úgy ment be, mint én: vagy ZTE Skate vagy SE Mini.
Rádumáltak egy Galaxy Ace-t...
Én bementem az üzletbe és előttem egy csaj azért választotta a minit, mert az volt a legnőiesebb számára (fehér volt kirakva ).
Így nem csoda, hogy nekem meg Skate lett. Mondjuk alapból azt komáltam jobban. -
mohotol
aktív tag
válasz lipido #43259 üzenetére
Nem hiszem, hogy gyenge lenne, ugyan a voda azt írja hogy 1350m de igazából 1500mAh.
Vélemények róla:
mobilarena: "Tapasztalataink alapján egy töltéssel egy napot megy, azaz a Huawei versenyzője teljesen átlagos."
cnet.co.uk: "It should easily last you a day's moderate-to-heavy use. Light use might even make a couple of days' life out of it before needing a recharge." -
mohotol
aktív tag
válasz lipido #43267 üzenetére
Ez akkor gondolom valami régebbi release aksija, és az terjedt, vagy nem tudom.
Amit a vodánál fogdostam, az is 1500 volt.
Egyébként nem teljesen értem a dolgot, mert a rajta lévő gorilla glass is teljesen elsikkad, alig pár helyen írják.
(mondjuk nem az SGS+ meg Arc S mellé tenném összehasonlításként, azok mellé nem ér fel sajnos )
[ Szerkesztve ]
-
potyka126
csendes tag
válasz istnag #43253 üzenetére
csak lehet benne vmi, ha már black-nél is előjött madrac-nál, meg a mobilarénások is írtak róla
ebben:
http://mobilarena.hu/teszt/samsung_omnia_7_kostolo_az_uj_konyhabol/vas_rendszer.html
a cikkben így írnak róla
"Bár a beszédminőség tökéletes, a hívás létrejöttekor van egy másodpercnyi csönd. Amikor még nem halljuk a másik felet. Ez számos régi WinMo telefonban is megvolt, s bár újraírták a nulláról a rendszert, ez a bosszantó kis apróság most is tapasztalható."
Köszi madrac, agabe!
van még másféle teló is, ami hozza ezt? (mert akkor alakul hogy miket zárjak ki) -
spider80
őstag
válasz madrac #43275 üzenetére
És Mango frissítéssel Omnia 7-esen is megszűnt ez a hiba teljesen.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
b3Ro
senior tag
Baratnom ujabb telefont akar, le akarja cserélni az se mini pro-t. Mutattam mar neki egy pár telefont, de a "csúnya", "nem tetszik" vagy "ninics más színű" reakciót váltom ki bélöllé. Az ár max. 55-60k ( 200-230 font ) lenne. Nálam egyből a xperia ray ugrott be, mert nem nagy, szép telo, és hardveresen i rendben van. Válasz nem tetszik a színe....
Szoval valaki tudna nekem mondani par igazai noi telefont?
Ezeket neztuk mar: Desire S; Radar ( ez tetszett neki a legjobban ); Lumia 710; xperia Neo; xperia Ray; HTC ONE V ( ez sztem a legjobb a felsoroltak kozul )
[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
A lányomnak Sony Ericcson X10 mini pro-ja van, Vodafonos.
Cserélni szeretné,mert kicsi neki a kijelzője.
Tudnátok olyan másik mobilt ajánlani ami olyan mint az X10 mini pro csak nagyobb kijelzővel,vagy nem széttolható,nem csuszkás, de qwerty billentyűzetes?Más!
Sony Ericcson Neo-m van, karcmentes,gyári független. Mindenben tetszik szinte,méret,anyagminőség,csak a kijelzője Nem. Samsungot szeretnék venni,super amoled kijelzővel. Létezik ebben a méretben, vagy csak az SGS2-n szabad gondolkodni? Azzal csak az a bajom,hogy állítólag 1 napot se bír ki igazán az aksija.
Nem tudom miért, de szerintem a samsungok kijelzője a legszebb,fotó-videónál is.[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Frozzy
őstag
nem tudjátok, hogy a T-mobilenál mikor adják ki a Sony Xperia™ P-t ?
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
blt.62
őstag
Szio!
Az androidos "Slot Maschine Pro" játék a memória kártyámon van. Szerintetek tudom folytatni ha másik androidos mobilba rakom a kártyát??? Fontos lenne mert rengeteg pontom van már.MegtorloXp
-
Frozzy
őstag
-
Rotate
veterán
válasz blt.62 #43280 üzenetére
az felsőkategóriában az s2 a legjobb aksiban... a gyári nagyobb aksival meg főleg... erős használattal 1 nap, de az ilyen 5 óra kijelzőhasználat nettel... filmezéssel elmegy 8-9 órát is, telefonálással még többet... asztalra letéve kikapcsolt képernyővel meg szinte nem is fogyaszt...
most hétvégén kevesebbet nyomkodom, de 27 óra után még mindig van 42%, 2 és fél óra kijelzővel, folyamatos wifi/3g/szinkronizáció mellett...
nem tudom honnan hallottad ezt az S2 aksi kevesebb mint 1 napot, de hülyeség...
-
premete
veterán
válasz Rotate #43288 üzenetére
Kérdés, hogy mit nevezünk "felsőkategóriának"; szerintem a samsung nem az. ha az, akkor akkuban a Note szerintem jobb, illetve a Motorola Atrix 4g, atrix 2, Razr, Razr Maxx, Prada3 is.
Az 1 nap alatti lemerülés csak az első rommal volt, amikor kijött, de a következő romok ezt orvosolták.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
allein
addikt
Üdvözlök mindenkit. Jövő hónap elején beruházok egy okos telefonra. Több mint egy évig Samsung Galaxy S I-em volt, meg voltam elégedve vele. Eladtam és nem tudom mit vegyek helyette. S II vagy HTC One X legyen a következő?
-
allein
addikt
Hiányolom én is a fém anyagot az S2-ből, de megfelel így is, köszönöm szépen
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest