Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Cidan
tag
válasz lipido #43550 üzenetére
Azt hallottam ismerőseimtől, hogy kezd kifogyóban lenni a raktárakból és mivel előreláthatólag 2 hónap múlva lenne a vásárlás ezért gondolom addigra már nem nem nagyon vagy abszolút nem lesz elérhető. De javíts kérlek, ha rosszul értesültem róla. Amúgy nem rossz telefon, elgondolkoznék azon is, ha még lenne akkor.
-
sor
csendes tag
Halli mindenkinek telót vennék de nem nagyon tudom eldönteni melyiket.
Samsung i8150 Galaxy W / 69kp /Sony Ericsson Xperia Neo V / 59kp /
HTC Desire S /75kp /
Nagyobb kijelzőt nem szeretnék.
Melyiknek a legszebb a kijelzője???
Strapára,megbízhatóságra esztétikailag melyiket ajánlanátok?
Vagy valakinek valami hasonló kategória ami tuti?
És a frissíthetőség sem utolsó szempont. -
Nyx89
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, szeretnék telefont vásárolni, felső kategóriásat. Android-os rendszerű eszközöket nézegettem, de lehet megvárnám vele a windows 8 befutását ~fél év kb ha jól tudom, de javítsatok ki ha tévedek.
Addig viszont szeretnék valami okosat, valamilyen első generációs WP7-re gondoltam, mivel szeretnék rá fejleszteni is, minél olcsóbban. Néztem én is párat, de pld egy Omnia 7 kb 40ezer forint, amit megtoldva 10-15kval, már új Lumia 710-et kapok.
Kérdésem, melyik az a legolcsóbb WP7 mobil, amelyikre felmegy a Tango és használható kategóriába tartozik?Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv -
blt.62
őstag
Szerintetek melyiket érné meg megvenni,ha komoly,gyönyörű kijelzőjű mobilt szeretnék,ami jó minőséget képvisel?
- HTC One S
- SGS2
- LG Optimus Sol E730MegtorloXp
-
-
jooker82
nagyúr
válasz #40993792 #43568 üzenetére
Ezt szerintem arra értette,hogy hogy a kötelező előfizetési dijakkal együtt...de azt nem számolta bele,h azok már teljes egészében lebeszélhetőek és még olcsóbbak is a percdijak,mint a feltöltőkártyásnál..
Cidan. mennyi,az 1 havi átlagos telszámlád??
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
sor
csendes tag
Köszi a hozzászólásokat ez lesz a Htc.
-
Gery Barló
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Telefonvásárlás előtt állok, a nagy választékból sikerült 2-re szűkítenem a lehetőségeket és szeretném megkérdezni a témában nálam járatosabbak véleményét.
Melyiket ajánlanátok inkább? Motorola Defy+ 58 eFt-ért vagy Sony Ericsson Ray 44 eFt-ért
Első Androidos telóm lenne, és szeretném, ha sokáig meg is maradna. Fontos, hogy az aksi jól bírja, elfogadható képeket csináljon és rendesen működjön a navigáció. -
Moleman
addikt
válasz Gery Barló #43575 üzenetére
Ha a Ray mérete elég, akkor azt vedd, jobban megéri.
-
Cidan
tag
Nekem nem éri meg az előfizu, mert rettentően keveset telefonálok. Amit lehet azt neten beszélem le.
A telefonszámlám ezért havonta csak párszáz forint. Nyilván ha vállalkozó lennék, vagy olyan körökben mozognék jobban megérné az előfizu, de nekem így nem. -
Cheesy
őstag
Sziasztok, nem vagyok annyira képben telefon téren manapság, de a jelenlegi kezdi komolyan beadni a kulcsot és váltanom kell.
A telefont T-Mobile előfizetésre, részletre vásárolnám, mint az eddigieket.Ezeket néztem ki a jelenlegi kínálatból:
Sony Ericcson Xperia Arc S
HTC One V
LG Optimus L7
Nokia E6-00 (tudom, hogy qwerty, de mégis üzleti széria, gondolom a minősége is olyan)Telefonáláson és üzenetküldésen kívül amire használnám:
- kifejezetten gyors rendszere legyen (ne szaggasson, vagy gondolkozzon akár egy hívásfogadásnál mint a Blade-m pl.), azaz "élvezetes legyen a használata, ne bosszús"
- e-mailAz, ha szép képet vagy videot tud készíteni extra.
Válaszotokat előre is köszönöm.
www.vakbelmutet.hu
-
Rotate
veterán
válasz blt.62 #43582 üzenetére
hiába nagyobb a One S felbontása, a pentile miatt szőrösek a betűk, illetve pixelesek az íves vonalak élei... ezt élőben kéne megnézned, hogy téged mennyire zavar... engem eléggé...
egyébként teljesítményben hasonlóak, a készülékház anyagminőségében jobb a HTC, bár ez is szubjektív, telefonon nekem jobban bejön a műanyag, mint a fémes anyagok...
-
Rotate
veterán
válasz blt.62 #43586 üzenetére
a menü so-so... nekem jobban tetszik a HTC-é, bár a legjobban az alap holo tetszik, azért is használom a Nova launchert, mert az egész jól visszaadja az élményt... a gyári Samsung appekből, már szinte semmit nem használok...
Neo-nál biztos jobb mindkettő kijelzője
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Sziasztok!
Pár kérdésem lenne a nekem tetsző droidokkal kapcsolatban:
1.) - Három telefon között vacilálok: Samsung Galaxy Ace, HTC Wildfire S, és
Motorola Defy +. Tudom, hogy nem egy kategória, de ahogy néztem, a HTC-ben csak 600MHz-es proci van, és mégis elég szépen hasít a menü. Kérdés, hogy játékok futtatása közben mennyire érvényes a jó optimalizálás? Ott megmutatkozik a lassabb proci pl. a Galaxy Ace 800MHz-éhez képest? (mindkettő ARM11)
A DEFY+ ebből a szempontból tudom, jobb lenne, viszont csúnya és drága.2.) - A játékoknál a DEFY+ 480 x 854 pixel-es felbontása jobb 1GHzes Cortex-A8 procival és PowerVR SGX530 GPU-val, vagy a Samsung 320x480-as felbontása 800MHz-es ARM11-el és Adreno 200-zal?
A DEFY erősebb hardvere ellensúlyozza a jóval nagyobb felbontást?
Illetve a játékoknál szokás minimális felbontást megadni; azaz lesz olyan játék, ami a 320x480-as felbontás miatt nem megy?Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
félisten
válasz Rotate #43593 üzenetére
Köszi a választ!
40 alatt szeretnék valamit, de inkább még olcsóbban.
A kondíciók:
- T-nél Mozaik S csomag 2 év hűség
- Android 2.3 - akár főzött is lehet
- hosszú üzemidő
- inkább kis méretű legyen, mint nagy. 3,7 collnál nagyobb ne legyen, inkább kisebb (3,2 - 3,5). Minimális felbontás: 320x480
- netezésre kell főleg, és egyszerű játékokra: Andry Birds, Cut The Rope, stb. menjen rajta folyékonyan. 3D-s játékok nem fontosak.
- legyen benne ledes villanós, nem túl lassú, használható kamera
- VGA videoA listán az Sony Ericsson Xperia mini szerepel még alternatívaként, ami belefér árban és méretben, vagy Samsung Galaxy Mini 2, vagy Sony Ericsson Live with walkman, esetleg Huawei Ascend Y200.
Munkatársaim a Samsung Galaxy S Plus-t javasolták 41-ért, de az túl nagy tepsi nekem. Nem fér el a zsebemben sehogy. Meg aztán inkább olcsóbban néznék. A DEFY+ is a kis mérete és a strapabíró felépítése miatt fér csak bele árban.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
akkor Live with Walkman egyértelműen gyárilag, mindenféle buhera nélkül simán jobb mint a Defy+, és olcsóbb is ha elég a 3,2" akkor imádni fogod, és mivel a képernyő sem hatalmas, a HVGA sem akkora gond... a legtöbb játék gond nélkül fut is rajta lásd itt
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Rotate #43595 üzenetére
Okés, köszi a tippet!
Még annyi, hogy miben venném észre leginkább pl. a Galaxy ACE elavult hardverét? Netezés, játékok, vagy más?
Ja, és a SE LWW mennyire megbízható típus? A Galaxy ACE-ről e tekintetben jókat hallottam.
CSaka zért kérdezem meg ezeket, mert minden tekintetben körül akarom járni a kérdést, nem csak az erős hardver a fontos.
[ Szerkesztve ]
-
Rotate
veterán
mindenben, pl amiket a videókban láttál játékokat, nem hinném, hogy egyáltalán elmennének Ace-en, ráadásul az app tárhely is nevetségesen kicsi... + az Ace képernyője az ipar egyik legrondábbja, 3,5"-on HVGA, fos képfrissítés... hirtelen ennyi jutott eszembe... ja meg minden szinten lassabb, döcögősebb... menüben botorkálva, netezve, stb...
armv7 1ghz+adreno 205 vs. armv6 800mhz+adreno 200
az ace egyedüli előny a képernyőméret, amit a felbontás szintén hátránnyá változtat
ebben az árszegmensben a Lww a legajánlottabb telefon, szóval sejtheted, hogy megbízható
nem tudom jól néztem-e, de elvileg mozaik s-el 10k-ért (webshopból még olcsóbban) megkapod, annyiért meg ingyen van
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest