Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
Otisz
őstag
-
zeph
csendes tag
Üdv!
Egy jó kamerával rendelkező okostelefont szeretnék venni. A fő szempont, hogy jó minőségű képeket tudjon készíteni akár kedvezőtlen fényviszonyok között is. Fontos szempont továbbá, hogy operációs rendszere Android legyen és az ár - érték aránya is elfogadható legyen.
Egy barátom a Samsung Galaxy S II. készüléket ajánlotta. Mivel a 2 magos processzor nyújtotta előnyöket nem tudnám kihasználni, véleményem szerint nincs értelme egy ilyen telefon megvásárlásának.
A megvásárolandő telefont szeretném kis, kompakt digitális fényképezőgép helyett használni. Ezen túl csak az alap funkciókra van szükségem, játszani egyáltalán nem fogok ill. számos programot/alkalmazást futtatni sem tervezek.
Mit javasoltok? A fenti szempontok alapján melyik készülék lenne a legmegfelelőbb nekem?
-
PéHá
csendes tag
Én lassan egy hete nyúzom az alcatel ot 995-met, és szerintem nagyon megéri a pénzét...nekem 45-be került...előtte galaxy s2-t használtam,most mégegyszer nem írom le miért nem az van már a lényeg, hogy sztem nincs jobb ár/érték arányban....a következő a galaxy s plus és arc s, ami jobb lehet nála, de arc s helyett ezt venném az ár miatt..a galaxy s plus meg haráreset.....ez csak az én véleményem és a t-s árakból indultam ki....
-
Misua
senior tag
Üdv Urak!
Új telót szertnék, de sajna nem tudok választani...mivel annyira nincs is miböl választani, alig haladt a technológia 2 év alatt. Na jó, a lényegre térnék
30-37 ezret szánnék rá, főbb kritériumok: min 3 mp kamera, min vga video 30 mp/perc, ne merüljön le 2-3 naponta...na és legyen okos
Eddig Nokia 5230-m volt...most lehetne androidos.
Egyenlőre LG optimus L3 felelne meg az elvárásaimnak...de hátha ki lehet hozni valami jobbat e keretből. Várom a tippeket. Köszi szépen. -
Sleek
senior tag
Ne mega pixelre vegyél telefont. Nagyon kicsi ezekben a képérzékelő és minél nagyobb pixel szám csak marketing fogás.
Tükrös géppel 5-6 mega pixelnél többel nem fotózok ha saját magamnak készítem a képet és abban viszonylag nagy képérzékelő van .<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
sztara
aktív tag
Sziasztok !
több mint 2 éve iPhone 3Gs-t nyúzok. de valahogy úgy érzem, hogy ideje leváltani. nézegettem telókat, de valahogy nem tudom, hogy mit kéne. kb olyan 100-at szánnék rá.
mit ajánlanátok?
amire kell főként. gps,net, zene és ha esetleg unatkozok, akkor játszani is tudjak rajta.
igazából az androidtól kicsit félek. iOs-t megszoktam. félek, hogy túl fura lenne az android.
valami jót ajánljatok!
előre is köszönöm válaszotokat!!!http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
Otisz
őstag
válasz sztara #43411 üzenetére
Mivel az iOS-t már megszoktad, ezért én nem ajánlanám hogy más rendszerbe belefogj, csak ha elégedetlen vagy vele.
Amennyiben anyagilag nem lenne gond, akkor nyugodt szívvel mondanám, hogy próbálj ki mást is, max eladod, de így...Szerintem vegyél egy i4-et (használtat, néhány hónaposat, de ki lehet fogni újat is 100k-ig bezárólag). Ez a 3GS-hez képest elég nagy előrelépés lenne, hidd el.
(OO[IIII][IIII]OO)
-
sztara
aktív tag
-
-
zeph
csendes tag
Köszönöm a válaszokat. A fenti posztból kimaradt, hogy a telefon + fényképezőgép az nem opció. Van digitális fényképezőgépem, de nem viszem magammal mindenhová, míg a telefon mindig nálam van. Szeretnék egy telefont amivel jó/vállalható fotókat tudok készíteni pl. amikor a barátaimmal/családommal vagyok, sportolok, stb.
-
Rotate
veterán
válasz sztara #43431 üzenetére
ez általában használatfüggő, de nem is alap aksival van a nagy különbség, hanem inkább a külön hozzá kapható 2000mah gyári samsung aksival, ami +20% kapacitást eredményez...
az xperia s-nek viszont még csak nem is cserélhető az aksija... bár gondolom iphone után ez nem nagy érvágás
szal a lényeg, Xperia S sebességben kb azt nyújtja, mint az S2... kijelzője a nagyobb felbontás miatt élesebb, kamerája valamivel jobb, de a kamera már az S2-n is nagyon jó...
szóval aszerint dönts, hogy számodra melyik faktor a fontosabb
-
s_roland
tag
Üdv emberek!
Androidos telefont szeretnék venni, júniusban jár le a hűségidőm, szóval bármilyen szolgáltató szóba jöhet! 50000Ft-nál többet elsőre nem akarok kiadni érte, és az előfizetés se legyen több 3000-nél (ez persze lebeszélhető). Amit elsőre találtam az a djuice-nál a galaxy w. Ennél jobbat tudtok javasolni? Mindenképp előfizus és új telefon legyen! Várom a tippeket!
Köszönöm előre is!! -
zeph
csendes tag
válasz Gabesz77 #43421 üzenetére
Két árkategóriát adnék meg, legyen egy kategória 60.000 Ft-ig a másik pedig 60.000-100.000 között. Mely készülékeket ajánlanád ezekben az árkategóriákban?
A "vállalható" fotó kategória alatt olyasmit értek, hogy gyenge mesterséges megvilágítás (pl. étterem, kocsma) mellett is képes olyan képeket készíteni, ami monitoron/digitális képkereten is élvezhető marad. A Sony Exmor R szenzoráról olvastam, hogy kifejezetten ilyen igényeknek felel meg, erről van valami tapasztalat?
-
gtamate2
veterán
Én nemrég 45k-ért vettem, igaz használtan a Sony Xperia Neo-mat, ebben 8mp-es kamera van és szerintem egész jó képeket lő. Igazából az tűnik fel legjobban hogy ha összehasonlítottam pl az Ace-el, hogy ha van egy árnyék és ott tárgyak akkor a Sony nagyon szépen kivilágosodik és vaku nélkül is fotózható vele, míg a többi kamerában vakuval lehet csak és az nem adja annyira vissza a látottakat.
Mutatok amúgy pár általam lőtt képet, én szélesvásznút szoktam fotózni vele(6mp) így jobbak szélesvásznú monitoron.
1 2 3 4*Sn0w
-
Gabesz77
senior tag
Igen, a SE-k szerintem is jók kamerában. Neo, Ray, Arc.
Szerintem az Arc-ot érdemes nézegetni, azzal nem jársz rosszul.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
lipido
senior tag
Vagy Motorola Atrix 4G
-
qdak
addikt
hello 40 környékén szeretnék telót (használt), az igazi kiszemeltem a:
HTC_Desirenéztem még:
HTC_Desire_Zesetleg: ZTE_Skate
melyiket érdemes? vagy vmi más telo ezen értéken ?
[ Szerkesztve ]
ஃ°˙*˙°ஃ доступ запрещен ஃ°˙*˙°ஃ; Eladó HP ML350 G6: https://hardverapro.hu/apro/hp_ml350_g6/friss.html
-
cikasz
őstag
Sziasztok. Erről mit gondoltok? megérheti? [Android 4.0 3G Smartphone]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest