Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A fénynél gyorsabban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
Aktív témák
-
Pepeninho
őstag
Sziasztok
A dilemmám a következő. Atrix 1, vagy Atrix 2? Nagyjából ugyanannyiért tudnám venni mindkettőt. egy kicsit bejátszik még az Arc S is, az többe kerülne 15 000 FT-al és egyre inkább lebeszéltek róla. Régi SE-s vagyok, ezért van még egy kicsit a horizonton az Arc S. Szerintetek melyiket vegyem?
Ps4, Xiaomi 11T
-
Pepeninho
őstag
Az x10 mini pro nagyon jó telefon. Nekem első szériás volt1.6-os de így is használható volt bőven. az azóta átesett fejlesztéseknek és a ráncfelvarrásnak hála egy sokkal jobb telefont vehetnél most. Jó a kamerája, az aksija nem olyan erős, gyors böngészés. Egy valami miatt talán nem jó választás. A kijelző igen picike. Ismétlem nekem a régi típus volt, az pár milliméterrel kisebb mint az új. Engem sok játéknál zavart, hogy nem elég terebélyes a felület. :S Viszont minden egyéb fronton kielégített.
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
smog86
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan Androidos telefon ami szétcsúsztatható? De nem az oldalra csúsztathatós, hanem a régi felfelé szétcsúszós verzió, ráadásul még jó lenne ha lenne benne GPS is.
[ Szerkesztve ]
-
Nyx89
aktív tag
Valaki tudna segíteni? link
[ Szerkesztve ]
-
Pepeninho
őstag
Az akkor nem is kérdés, hogy Atrix 1 vagy Atrix2?
Ps4, Xiaomi 11T
-
-
-
mohotol
aktív tag
-
agabe
addikt
szerintem nem éri meg a felárat...azt figyelembe véve, hogy másodtelefon lesz meg főleg nem...hacsak nem kell az ingyenes navigáció ami nokiákban van.
első generációs wp7-es telefonokból azt érdemes amit a legolcsóbban megkapsz, és gari is van rá....nem tapasztalsz észrevhető/érdemleges lassúságot, mert az első gen-es telók jól futtatják a mangót is...ha olyat veszel, akkor figyelj, hogy a memoria 512mb -os legyen (asszem nem mindnek annyi), mert ha wp8-at bármelyik teló megkapja (ellentétes infók jöttek eddig...jelen állásban koránt sem biztos, hogy akár az ideiek is megkapják) , akkor talán ez lehet az egyetlen fontos tényező szerintem...az ideiekben sincs több.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
Kb 2 hét múlva esedékes lesz a T-nél előfizetésre telefonvásárlás Mozaik XS (3k) csomaggal. Keret 60k.
Jelenleg ezek jönnek ki belőle: Motorola Defy+, Motorola Motolux, LG Optimus L7, Alcatel 995, HTC One V és Sony Ericsson Arc S. A Motolux és az L7 kilőve a CPU-GPU páros miatt. A HTC fórumába beleolvasva az jött le, hogy nem egy sebességbajnok... Alcatel 995 kb. Arc S hardver, de pl a kijelző, kamera és dizájn gyengébb, viszont olcsó. 35k lenne ezzel a csomaggal. Defy+ pedig ismerős lenne nekem. Most is Defyt használok.
Arc S szép és jó telefonnak tűnik.Érdemes várnom mondjuk max 4 hetet valami új telefonra? Persze ugyancsak 60k keretem lenne rá.
Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
airmax
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene a döntésben e kettő között vacilálok
Samsung Galaxy S plus vagy HTC one vTi melyiket vennétek?!
Előre is kösz a segítséget!
-
jamike
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Galaxy s2 vagy iphone 4 8gb-os???
Fontos a fotó videó meg a mobilnet+gps!
Mind a kettőt nulla forintért tudnám megszerezni előfizuval,melyik tarja meg az árát jobban??(gondolom az iphone) -
Gabesz77
senior tag
válasz jamike #43637 üzenetére
Fotóban és videóban az Iphone a Lumiánál is sokkal jobb. Alkalmazás rengeteg van rá, nyilván, régebbi rendszer.
A Lumia szintén nagyon jó készülék, WP7, gyors, mint a villám, talán még az iOS-nál is gördülékenyebb egy hangyapöcsnyivel. Ha neked a videó és a fényképezés a fontos, és hasonló áron megkaphatod mindkettőt, akkor Iphone 4. Akkor érdemes elgondolkozni a Nokián, ha sokkal olcsóbban kijön.Guns n' Roses, 2023. július 19.
-
Rotate
veterán
válasz Frozzy #43625 üzenetére
kétmagos 800 mhz + 768mb ram nem elég jó? oké...
jamike:
nem tudom, 8 gigásat semmiképp sem vennék... felveszel pár videót és tele is van... micro sd-t pedig nem veszi be... ráadásul hiába folyamatosabb az iOS mint az Android, hardveresen sokkal több a potenciál az s2-ben... a kijelző mérete is elég kicsi, bár nem tudom mennyire számít ez neked...
[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
Üdv!
Max 70 ropiért szeretnék venni egy androidos (ez fontos mivel már jó ideje ezt használom) okostelefont. Annyi, hogy jó lenne ha ics lenne rajta, vagy majd lesz, illetve a fényképező része nem izgat, arra van külön eszköz, viszont az audió része fontos! Lehet használt, trés, vagy független! -
Sleek
senior tag
Múlthéten írtam hogy nem volt SE xperia arc s telefon a t-mobnál. Az eladó hölgy megígérte kerít nekem egyet.
Jött is a telefon legyek szíves befáradni az üzletbe a telefont félre tette.))<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Gabesz77
senior tag
válasz lsebestyen #43647 üzenetére
SE Ray, SE Neo, Neo V, SE Arc, Arc S. Ezekre jön majd ICS.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest