Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szellem.
Topikgazda
válasz ErosenZold #211 üzenetére
Legközelebb szerkeszthetnéd a hsz-ed. 5 percen belül voltál.
-
Evgenii
tag
válasz ErosenZold #210 üzenetére
Én használtam! Persze Malwarebytes' Anti-Malware-el karöltve!
Nem rossz, de van jobb! -
L7wy
őstag
válasz ErosenZold #343 üzenetére
A defense+ miatt Comodo védi a rendszert jobban. Viszont mint program Bullguardot választanám.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
ErosenZold
senior tag
válasz ErosenZold #494 üzenetére
Csak azért kérdezem, mert most van egy trükk amivel 1 éves ingyenes licencet lehet szerezni, csak kínaiul kell telepíteni de aztán 2 betű átírásával angol lesz
Eladó "gamer" pc + monitor olcsón! http://href.hu/x/g6jk
-
HZoli87
veterán
válasz ErosenZold #494 üzenetére
Nem sokan használják innen a fórumról, több jobb program is van, akár ingyenes is. Feltelepíted, ha tetszik akkor használod, ha nem akkor pedig törlöd.
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #502 üzenetére
Szüntesd meg azt a partíciót vagy rakd egy másik merevlemezre a ctm-et.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
törölt tag
válasz ErosenZold #814 üzenetére
Ezen pörgök már egy ideje, mert most igen jó áron van az MBAM, csak één NIS mellé képzeltem el
kb 4928 Ft lenne. Csak az a baj, hogy nincs belőle próbaverzió, hogy kipróbálhassam hogy komálják egymást. -
Evgenii
tag
válasz ErosenZold #814 üzenetére
A Malwarebytes szinte minden mellett elvan! A BitDefender nálam nem szerette, de pl. a Nod, Norton, Avast, AVG-nek semmi baja nem volt vele sosem!
-
törölt tag
válasz ErosenZold #864 üzenetére
Egyelőre nálam nem volt ilyen probléma, egyébként nyitottam neki egy topic-ot
-
zazenke
őstag
válasz ErosenZold #1627 üzenetére
Prevx kisebb igényű és erősebb viszont nem ingyenes kb 5500 ft körül szokott lenni . Azért mondtam ezt mert ez is felhő alapú .
-
Duplicon
csendes tag
válasz ErosenZold #1694 üzenetére
Szia!
Az előző, 1.4-es promós kulcs továbbvihető az 1.5-höz is? -
MolnárPéter
aktív tag
válasz ErosenZold #1705 üzenetére
A facebookon már fent van az 6 hónapos 1.5 promo!
Forrás: [link] -
MolnárPéter
aktív tag
válasz ErosenZold #1724 üzenetére
Most olvastam, hogy automatikusan is frissül.
-
L7wy
őstag
válasz ErosenZold #1939 üzenetére
Avast free + Comodo Fw szerintem jobb kombó (Avast sandboxát kikapcsolni, mert nem tudom mi történne ha a 2 együtt hatna ) De Comodo IS is jó. Próbálgasd ki, de azért Comodo defense+-ja elég sokszor jól jöhet, ha a hagyományos védelem nem elég.
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
csákány.
aktív tag
válasz ErosenZold #1939 üzenetére
Csatlakozom L7wy "kollégához", szerintem is az Avast Free+Comodo FW a legjobb kombó, és ráadásul ingyenes is! És az Avast automatikus zárt környezetét tényleg nem árt kikapcsolni!
Amúgy jelenleg a PCAV Free+Comodo FW kombót nyúzom. Egész jó tapasztalataim vannak erről a párosról-de néha azért szöszmötöl egy kicsit, gondolom éppen egy ismeretlen fájlt vizsgál és kommunikál a felhővel! Előtte CIS volt rövid ideig. A PCAV Free a feltelepítés utáni Optimalizált ellenőrzése során tálált is 1 trójait, amit sikeresen el is távolított! -
zazenke
őstag
válasz ErosenZold #1945 üzenetére
én még soha nem halottam hogy a prevx promózna
-
GEPESZ66
veterán
válasz ErosenZold #2035 üzenetére
Ha például letöltöm a Comodo Internet Security-t, akkor telepítéskor kitudom választani a magyar nyelvet?
Illetve a másik kérdésem, hogy a síma tűzfalból is van magyar?
A Free-verzióból is elérhető a magyar nyelvű?
Eddig nem foglalkoztam vele, mert azt hittem, hogy nincs magyar verzió. -
g.gergo
senior tag
válasz ErosenZold #2724 üzenetére
A lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen: avast, avira, avg, emsisoft, bitdefender, gdata, eset, f-secure, norton, kaspersky, mcafee, trend micro, trustport, virusbuster, agnitum, zonealarm, ... stb. Csak hogy a népszerűbbeket említsük. Egyébként nem érdemes Comodo-ról váltani, az AV része ugyan még nem a legjobb, de ésszel használva, ez is bőven jó.
[ Szerkesztve ]
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #2816 üzenetére
Nem érdemes, de ha ez számodra kérdés, akkor úgyis váltani fogsz, aztán megint és így tovább...úgyhogy ne is várj vele tovább, válts.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
janes1976
őstag
válasz ErosenZold #2816 üzenetére
K*rva jók lettek a Panda új termékei. Válts, nézd meg, aztán ha nem jön be akkor még mindig visszaválthatsz. Az előbb belinkelt promo meg műxik: 2012. 01. 16-ig. Karaj. Köszi még 1x!
Ráadásul a tesztekbe is elég jó a Panda most már. Számolni kell velük!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
kororo
tag
válasz ErosenZold #2824 üzenetére
Védelem,alul konfigurálás,menj be,aktiváld a tűzfalat,és kész.Néha ellenőrizd a főoldalon a
három zöld jelet!Nálam 3,7Mb+0,2/vakcinálás/ a nyug. memóriafogyasztása,böngészést
nem lassítja,korrekt progi.FSIS 2011 volt még ilyen,hajszálnyival jobban lassított,amúgy faxa!in gold,we trust
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #2887 üzenetére
Úgy, hogy processzorból képes sokat fogyasztani, és az sokkal rosszabb.
-
ertz
aktív tag
válasz ErosenZold #2897 üzenetére
Nekem már 2 napja is ez volt... megjön az e-mail, de a benne levő link már nem a letölthető file-t hozza be, hanem egy oldalt, ahol pénzért lehet megvenni...
-
herb555
tag
válasz ErosenZold #2912 üzenetére
Például: [link]
-
sz.j
nagyúr
válasz ErosenZold #2928 üzenetére
Mert pl. ha valaki comodo falat használ, akkor annak a sandboxával könnyen összeakadhat.
És mivel (állítólag) a comodo-é jobb, ezért célszerű az Avast-ét kikapcsolni.[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
janes1976
őstag
válasz ErosenZold #3168 üzenetére
Jaja, a Cloud is naggyon jó anno én is kipróbáltam, de az az érdekes, hogy most a Panda Antivirus Pro van fenn 6 hónapos promóval és a legnagyobb megelégedésemre egyáltalán nem fogja a gépet, böngészni is lehet rendesen. Szóval továbbvitték a minimális rendszerterhelést a 2012-es termékekre is sztem, mondjuk én "csak" az Antivirus Prót használom (gondolom a másik kettő jobban fogná [Global Security, Internet Security]), de nekem ez elég, meg különben is nem kell a csicsa meg 1 csomó felesleges dolog, amit az életbe nem használok ki. Azt látom hogy nagyon jó úton halad a Panda felismerésbe is, nem csak rendszerterhelésbe.
Tehát a minimális rendszerterhelés mellé nem valami sz*r felismerés párosul. Hanem határozottan fejlődnek és nem visszafelé.
Eset 5-re kíváncsi leszek, bár ha faszán beállítod és nem az alapbeállítást használod, akkor már nem mondható el, hogy nem fogja a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
válasz ErosenZold #3386 üzenetére
Az egész jó érték. Bitdefender Internet Security 2011 nálam 200 pontot kapott anno. Win 7 gyári tűzfala pedig 190-et.
[ Szerkesztve ]
-
lck
senior tag
válasz ErosenZold #3398 üzenetére
Most fognak itt tégedet virtuálisan felnégyelni !!!
-
csákány.
aktív tag
válasz ErosenZold #3398 üzenetére
Én sem díjazom az ESET termékeit, felismerésben egész jók, de a gyakorlat azt mutatja hogy a felismert kártevőket sokszor nem tudják eltávolítani!
A napokban is dolgoztam egy laptopon, ami használhatatlan volt a vírusok miatt! Hát mi volt rajt???.... a legújabb 4-es Eset Smart Security jól bekonfigurálva(csak a kiterjesztett heurisztika nem volt bekapcsolva). Két kártevő miatt reklamált, amivel nem tudott mit kezdeni!!! Ez már a sokadik eset, hogy ilyennel találkoztam az ESET termékeivel kapcsolatban![ Szerkesztve ]
-
T_Stark
őstag
válasz ErosenZold #3541 üzenetére
Biztos automatikus döntésre van állítva.
A tűzfal beállításai/házirend fülön tudod beállítani hogy milyen módban menjen:
automatikus döntés, engedélyez, blokkolás, kérdés.
Én "kérdés" módban használom, így mindenre kérdez amire még nincs szabály. -
fungeld
aktív tag
válasz ErosenZold #3546 üzenetére
Ezekről még nem is hallottam : O Mindenhol Eset-ről meg Avastról olvasok.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/118824533@N04/
-
fungeld
aktív tag
válasz ErosenZold #3548 üzenetére
Most AVG van rajta, de ennél jobban szerintem semmi se tudja lefogni a gépet
Szerk: AVG után egy Avast jó választás lenne?
[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Nincs az ESET-el semmi gond.
-
fungeld
aktív tag
Avast-ból a sima ingyeneset rakjam fel?
-
fungeld
aktív tag
válasz ErosenZold #3553 üzenetére
Neked melyik van fent, illetve melyik a legjobb, melyiket ajánlod?
[ Szerkesztve ]
-
fungeld
aktív tag
válasz ErosenZold #3555 üzenetére
És az internet security mennyivel eszi jobban a gépet mint a home edition?
-
Roxbury
őstag
válasz ErosenZold #3551 üzenetére
Nem lehet, hogy azért nem jelez, mert kevés fals riasztást produkál a többivel ellentétben?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz ErosenZold #3716 üzenetére
Nekem eddig nem volt vele gondom, pedig gyenge gépekre is azt raktam
laca026: Nem akarok megfertőzni még egy gépet, vagy adathordozót, a másik logikain pedig nincs elég hely... Akkor mit lehet tenni? Mondjuk összesen van rajta 80 gb adat, de, ha fertőzött és odavissza mozgatom, akkor ugyanott vagyok... Csak még lehet, hogy még egy meghajtót bevontam a "játékba". Mit lehet ilyenkor kezdeni? Átmerjek másolni mindent? Vagy szelektáljak? (Az elég macerás, mert nem az én gépem, és össze-vissza van rajta minden)
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
herb555
tag
válasz ErosenZold #3716 üzenetére
"A nod az nagyon messze van attól, hogy ne fogja a gépet"
Miért írod le mindig ennyire a NOD-ot? Magam is használom egy gyengébb és egy erősebb gépen is és egyiken sem tapasztalok fogást, lassulást. Egy szem vírusom sem volt még vele, pedig elég gyakran torrentezek. Nem értelek..
-
blattida
nagyúr
válasz ErosenZold #3737 üzenetére
Na látod, erről beszéltem.
A nod nem mse szintű, semmilyen körülmények között sem. Sokkal jobb a redmondiak cuccánál.Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
F34R
nagyúr
válasz ErosenZold #3808 üzenetére
kemenyebb mire gondolsz Outpost proaktiv kepessegei jobbak .
-
F34R
nagyúr
válasz ErosenZold #3810 üzenetére
Avast mindenkepp de nincs x64-hez kotva.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz ErosenZold #3821 üzenetére
Registar Registy Manager Lite. Amúgy én az IS részét használom. Auto pilot off és az auto scan off. Nálam a youtube-ot nem lassítja igaz én Firefox 3.5.18 használok nekem bevált. Amúgy tiszta rendszerre telepítettem. Ma pl valaki akart port scan-t csinálni rögtön jelezte és blokkolta is. Minimálisan lassult a rendszer érts a boot idő megnőtt mivel Boot Scan-t csinál. Ram fogyasztás minimális, nem volt fagyás nem omlott össze semmi. Komolyan a BD-t mumusként tartják és riogatják vele az embereket pedig nagyon jóra sikeredett a 2012-es verziók. Még valami most néztem meg a BD IS mennyi a registry bejegyzése kapaszkodj meg nem kevés mint 337635
[ Szerkesztve ]
✔<<<My Gaming PC>>>: http://butcherproductions.webs.com/my-gaming-pc ✔ <<<My Gameplay Channel>>>: https://www.youtube.com/user/szakozs✔
-
HZoli87
veterán
válasz ErosenZold #3821 üzenetére
-
Tetete1
senior tag
válasz ErosenZold #3834 üzenetére
Ihr kostenloser Freischalt-Code für F-Secure Internet Security 2010
Lieber Nutzer,wir haben Ihre Lizenzschlüssel-Anfrage für die F-Secure & Chip Sonderaktion erhalten. Bitte laden Sie sich zunächst F-Secure Internet Security 2010 herunter:
Ezt küldte emailbe, de a 2011-es nem fogadja el...
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz ErosenZold #3839 üzenetére
Ez érdekes, mert én a promó oldalon levő kulcsot tettem be, az érvényes október közepéig, amit levélben küldtek, azt nem fogadta el (azt irta az a 2010-es programhoz jó. Vagy telepitetted az onnan letöltött programot?
Pontosabban a levélben küldött serialra azt irja, hogy lejárt.
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
Tetete1
senior tag
válasz ErosenZold #3841 üzenetére
Triálost akartam meghosszabbítani, de azt nem fogadta el,arra gondoltam, hogy csak az általuk adott programra lesz jó, de akkor te sem azt telepítetted. (mint ahogy énsem, mert egy 30 napos triálon próbáltam).
-
Pompi
MODERÁTOR
-
janes1976
őstag
válasz ErosenZold #3851 üzenetére
Én 1x használtam kíváncsiságból. Nagyon leterhelte nálam a rendszert, meg a böngészés is lassú lett. Ugyanaz mint Pandáéknál.
Csak Pandáéknál érthetetlen, hogy amikor felrakom, akkor minden oké, eltelik 2-3 nap és utána úgy belassul mintha valaki behúzná a kéziféket. Számomra ez teljesen érthetetlen. Márhogy ez miért van. Mert amúgy kiváló védelem lenne, csak sok embernek elege van már abból, hogy képregény-netezzen, meg szétb*ssza az oldalakat. Azért ezt kijavíthatták volna már régen, mert ha jól tudom, ez a régiekbe is benne volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Béta iOS-t használók topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED TV topic
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest